ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Στις 8 Μαρτίου τιμούμε τη γυναίκα μάνα, την κόρη, τη σύζυγο αλλά συγχρόνως μας δίνεται η δυνατότητα να θυμηθούμε τους αγώνες των γυναικών της Νέας Υόρκης που το 1857 ζητούσαν καλύτερες συνθήκες δουλειάς, καλύτερη ζωή.

Στις 8 Μαρτίου ακόμη μια ευκαιρία να εκφράσουμε το σεβασμό μας και το θαυμασμό μας για όλες εκείνες τις γυναίκες που στο πέρασμα των χρόνων αγωνίστηκαν για την ισοτιμία των γυναικών στην εργασία, στα κοινωνικά και πολιτικά τους δικαιώματα. Στην ιστορία το κίνημα των γυναικών έχει καταγραφεί από ιστορικούς ως το πλέον πετυχημένο, προοδευτικό και ανατρεπτικό.

Είναι γεγονός όμως, πως παρά τα βήματα που έχουν γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο η θέση της γυναίκας σε αρκετές χώρες είναι υποβαθμισμένος και καταπατούνται πολλά δικαιώματά της. Ακόμη και σε ανεπτυγμένες χώρες που θεωρητικά υπάρχει ισοτιμία η γυναίκα γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης γιατί δεν μπορεί να ανταποκριθεί στους πολλαπλούς ρόλους που έχει επωμιστεί ενώ σε πολλές περιπτώσεις γίνεται θύμα βίας, κοινωνικών και θρησκευτικών φανατικών προκαταλήψεων και κυκλωμάτων σωματεμπορίας.

Στη σημερινή εποχή της κρίσης και της ανεργίας  η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλά και ποικίλα προβλήματα. Στην Ελλάδα της κρίσης η γυναίκα έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας και ακόμη και στην Ευρώπη οι γυναίκες αμείβονται με χαμηλότερους μισθούς από τους άντρες.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, βρίσκεται δίπλα και συμπαραστέκεται με ποικίλους τρόπους στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως οι μονογονεϊκές οικογένειες, στις μητέρες παιδιών με αναπηρία, στις πολύτεκνες και άνεργες γυναίκες.

Η Δημοτική Αρχή Αλεξάνδρειας τιμά και σέβεται το ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία και πιστεύει ότι μπορούν να κερδίσουν το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους και να γίνουν πρωταγωνίστριες στη ζωή τους.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

8 Comments

  • ……………….ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΕΝΕΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΝΕΚΕ ΗΛΙΚΙΑΚΑ.ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ.ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ.

  • ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.

  • Μπλά- μπλά αυτά που λες τα πιστεύεις? Τα σέβεσαι?

  • ΜΕΡΙΚΟΙ-ΕΣ ΈΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΘΕΊ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ, ΦΥΣΙΚΑ Κ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΠΟΛΛΆ ΣΦΆΛΜΑΤΑ, ΑΛΛΆ ΕΛΕΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕ ΓΙΑ ΆΣΧΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΘΈΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΊΖΟΥΜΕ ΤΊΠΟΤΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΠΆΝΤΑ ΦΤΑΊΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  • ΤΖΕΡΥ ΕΔΩ.ΤΟΜ ΑΠΟΡΩ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ??Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ??ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΠΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΜ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ………………..

  • Τι διαβαζουνε τα ματακια μου δημαρχε.Μακαρι να πιστευες και κατι απο αυτα που λες.

  • ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ JERY K. ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ Κ ΤΟ ΤΟΜ. ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ.ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Κ ΤΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΜΑΣ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ.Κ ΑΝ ΙΣΧΎΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Κ ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΈΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ.

  • απο γουρουνοχαρεσ και τσιπουρα δεν μπορω να πω.ασε τα λογια και δουλεψε λιγο.αντε μπραβο.κουρασεσ με την ανυπαρξια σου και των φιλων σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *