ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ο Βασίλης Τσιάρτας για την επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ: “Σε 10 ώρες τετραγωνίστηκε ο κύκλος”

Ο Βασίλης Τσιάρτας για την επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ: “Σε 10 ώρες τετραγωνίστηκε ο κύκλος”

Ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε με καυστικό τρόπο την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να επιστρέψει του τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Λίγο πριν τη 01:00 τα μεσάνυχτα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε γνωστή την απόφασή της για την υπόθεση του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Αυτή αναφέρει πως επιστρέφονται οι τρεις βαθμοί στον “Δικέφαλο του Βορρά”, αναιρείται η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, ενώ κατακυρώνεται το ντέρμπι υπέρ των “ερυθρολεύκων”.

Η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις, κυρίως απ’ τους φίλους της ΑΕΚ, καθώς το βράδυ της Κυριακής (11/03, 19:30) θα λάβει χώρα η σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα, παρουσία κόσμου.

Μεταξύ αυτών που σχολίασαν με καυστικό τρόπο την απόφαση ήταν κι ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής έγραψε με νόημα στο facebook: “Ελλάδα 2018. Ίσως η μόνη χώρα παγκοσμίως που σε 10 ώρες τετραγωνίστηκε ο κύκλος…”.

Δείτε την ανάρτηση:

10 Comments

  • Αν μπορείτε πάρτε το το πρωτάθλημα στο χορτάρι αεκακια , κάθε αγωνιστική σας παίζει η διαιτησία 80%υπερ σας , εσείς είστε οι τελευταίοι που θα πρέπει να μιλάνε για ισονομία και τέτοιες μπούρδες .

  • Περιμένουμε και την επανάληψη του αγώναγια να δικαιωθούμε. Και σβήσιμο από τον χάρτη του Αρετόποου. ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ!ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

  • Τετράγωνο ήταν εξαρχής το σχήμα. Απλά το στρογγυλοποίησαν γιατί… δεν γνώριζαν Γεωμετρία !!

  • Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει πως πήρε η ΑΕΚ όταν ήταν στη γ΄εθνική τη μεγάλη χορηγία απ τον ΟΠΑΠ? Τώρα είναι η σειρά του μέγα εξυγιαντή ΠΑΟΚ και του άσπιλου Ιβάν να πάρει τη σκυτάλη της κάθαρσης και της διαφάνειας.Ελλάς το μεγαλείο σου!

  • θα τετραγωνιστει το απογευμα και η……………α σας αεκακια
    υγ εκτος αν ειναι τετραγωνισμενη

  • Κοινός για το Προταθλημα του Ελλαδισταν, ο παπάς ο παχύς έφαγε παχιά φακιιι!!

  • Πολυ ωραιος ο κος Τσαρτας αποψη για ολους και για ολα !!!
    τστστστστστστστστστσ!!!

  • αφου το λεει ο τσιαρτας ετσι θα ειναι ??

  • ΤΣΙΑΡΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΟΔΙΣΦΑΙΡΟ??ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.

  • Αϊ σα πέρα Βασιλάκη..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *