ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου

Ξεκούραση και έντονα ερωτικά παιχνίδια γεμίζουν την ημέρα…

ΚΡΙΟΣ
Κάνε ένα καλό προγραμματισμό για την εβδομάδα που έρχεται και τίποτα δεν θα σε βρει απροετοίμαστη. Εκτός από τα αναπάντεχα φυσικά. Στα οικονομικά σου φαίνεται ότι έρχονται καλύτερες μέρες, οι πλανήτες σε ευνοούν. Κάνε κινήσεις για να τα αυξήσεις. Στα αισθηματικά σου φρόντισε με πολύ χαμηλούς τόνους να πεις αυτά που θέλεις ώστε να βρεις τις λύσεις που θα δώσει χαρά σε εσένα αλλά και στον αγαπημένο σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Πέρασες μία γεμάτη εβδομάδα, έγιναν πολλά και ενδιαφέροντα στη δουλειά σου. Σήμερα ωστόσο είναι ημέρα ξεκούρασης. Φρόντισε να ρυθμίσεις και να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου και να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις επόμενες ημέρες τα περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και δεν κρύβεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή και θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς και να προγραμματίσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου για την εβδομάδα που έρχεται. Φρόντισε να προγραμματίσεις καλύτερα και τα έξοδά σου και απέφυγε τις σπατάλες. Ευκαιρία να περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου και να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε απασχολούν διάφορα ζητήματα, κάποια τα έλυσες μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, ενώ κάποια άλλα όχι. Φρόντισε να βάλεις κάποιες προτεραιότητες στα θέματα που δεν έχουν λυθεί ακόμη και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Έκανες αρκετά έξοδα μέσα στην εβδομάδα, ευτυχώς όμως δεν βγήκες εντελώς εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην συνεχίσεις σε αυτό το μοτίβο. Ερωτικά και όμορφα θα περάσεις με τον αγαπημένο σου.

ΛΕΩΝ
Ετοιμάζεσαι για καινούργια ξεκινήματα και νέες συνεργασίες. Έχεις πολλές και δημιουργικές ιδέες και θα τις εφαρμόσεις το επόμενο διάστημα. Σκέψου τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η γοητεία σου και ο ερωτισμός δεν κρύβονται. Ο σύντροφός σου θα λάβει το μήνυμα και θα κινηθεί αναλόγως…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πέρασες μία καλή εβδομάδα αλλά και δύσκολη. Διάφορες καταστάσεις σε πίεσαν στη δουλειά σου και είχες κάποιες συγκρούσεις με τους συνεργάτες σου. Τώρα μπορείς να τα αφήσεις αυτά στην άκρη και να περάσεις μία πιο ήρεμη ημέρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις και τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου, τον οποίο παραμέλησες το τελευταίο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να πέρασες δύσκολα την εβδομάδα στη δουλειά, όμως να θυμάσαι ότι οι πλανήτες σε ευνοούν και θα έρθει η στιγμή να κάνεις νέα αρχή και νέες συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Απέφυγε τις οικονομικές συζητήσεις και συναλλαγές αυτό το διάστημα, τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό σημείο. Σκέψου τρόπους να βελτιώσεις την εικόνα που έχει το πορτοφόλι σου. Ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και η γοητεία θα καταπλήξει τον αγαπημένο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ιδανική ημέρα για να σκεφτείς όλα όσα έγιναν στη δουλειά σου και όλα όσα έρχονται το επόμενο διάστημα. Προγραμμάτισε καλύτερα τα επόμενα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με τον αγαπημένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο, για αυτό να προετοιμαστείς κατάλληλα για όσα έχεις να προτείνεις. Έκανες πολλά έξοδα την εβδομάδα που πέρασε και πρέπει από εδώ και πέρα να είσαι πιο συνετή. Ασχολήσου περισσότερο με τον σύντροφό σου, τον έχεις παραμελήσει και αυτό πλέον έχει αρχίσει να φέρνει προβλήματα στη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήταν αρκετά δημιουργική η εβδομάδα που πέρασε και έκανες μεγάλη πρόοδο στη δουλειά σου. Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις κάνεις. Έχεις πλάνο και είσαι οργανωμένη και με τα οικονομικά σου. Η γοητεία σου και η ρομαντική σου διάθεση θα ευχαριστήσουν τον αγαπημένο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε προβληματίζουν πολλά θέματα στη δουλειά σου μέχρι τώρα, όμως θα βρεις τον τρόπο να τα λύσεις. Σιγά σιγά όλα θα βελτιωθούν. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις και τα έξοδα συνεχίζονται. Κάνε ένα καλύτερο προγραμματισμό και θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Ιδανική στιγμή να ασχοληθείς περισσότερο με τον αγαπημένο σου και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να έχετε στη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Πέρασες μία ευχάριστη και δημιουργική εβδομάδα στη δουλειά σου. Οι ιδέες σου και οι κόποι σου ανταμείφθηκαν και αυτό σε κάνει ευτυχισμένη. Ωστόσο, τα άσχημα οικονομικά σου και οι πολλές υποχρεώσεις συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Σήμερα όμως είναι η ιδανική ημέρα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα τον κάνουν ευτυχισμένο.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *