ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παλαιοχώρι – Ροδοχώρι 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (φώτο-γκολ)

Παλαιοχώρι – Ροδοχώρι 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (φώτο-γκολ)

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου εκεί όπου οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για την νίκη αλλά το τελικό 1-1 έφερε τις ομάδες στο τέλος να μοιράζονται τους βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τους γηπεδούχους αλλά ο Παντόπουλος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Καζεπίδη όταν στο 7΄ πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε εξ επαφής.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, στο δεύτερο όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμη ποιο καλά στο παιχνίδι και στο 51΄ άνοιξαν το σκορ όταν ο Νικολόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Καζεπίδη κάνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 70΄ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Μπρέγκου από πλεονεκτική θέση πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρίδη.

Ωστόσο η «ποθητή» ισοφάριση ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 85΄ όταν ο Ουέλινγκτον εκτέλεσε το φάουλ με τους αμυντικούς του Παλαιοχωρίου να μην μπορούν να διώξουν την μπάλα και τον Ρίσσου στο δεύτερο δοκάρι να επωφελείται και να κερδίζει τον Θεοδωρίδη κάνοντας το τελικό 1-1.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μελτζανίδη όπως και των βοηθών του, Γιάντση και Αργυρίου.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Θεοδωρίδης, Παντόπουλος, Χατζόπουλος Ν.Μ., Κούκλης, Τσιρίδης, Γιοβανόπουλος, Ατανάσοφ, Μπακιρτζής (82΄ Νατσικόπουλος (90΄ λ.τ. Γερόπουλος)), Χατζόπουλος Ν.Σ. (60΄ Μιχαηλίδης), Νικολόπουλος, Γκίτσας (72΄ Γκατζίδης).

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Καζεπίδης, Ασλάνογλου (80΄ Μαγγίζης), Κοτζαχρήστος (65΄ Τενεκετζής), Τσίπης, Αργυρίου, Μπρέγκου, Ρίσσου, Ουέλινγκτον, Κουλιανίδης (46΄ Λέσι), Πέτγαζλης (70΄ Μουρατίδης), Μπουρδάνος.

Δείτε εικόνες και το βίντεο με τα γκολ:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

Φώτο-βίντεο:
DIGITAL PRINT ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
Ρεπορτάζ: Εφημερίδα ΚΕΡΚΙΔΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *