• ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας – 1ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας 4-2 στα πέναλτι (φώτο – βίντεο τα γκολ και τα πέναλτι)

  • Στην Αγία Ειρήνη στον Σχοινά το πρωί ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας – τι του ζήτησαν οι κάτοικοι (φώτο-βίντεο)

  • Θαύμα στον Σχοινά: Ευωδία μύρου στο παρεκκλήσι της Αγίας Ειρήνης – τι λένε οι γυναίκες που βίωσαν το θαύμα (βίντεο)

  • ΤΩΡΑ: Σοβαρό τροχαίο με 2 φορτηγά στο Νησέλι – σε αυλή σπιτιού μπήκε η μία νταλίκα (φώτο-βίντεο)

  • Τρίκαλα – ΠΑΟΚ 3-0: Δίκαια κυπελλούχος Ημαθίας ο Μέγας Αλέξανδρος (φώτο-γκολ-δηλώσεις)

  • Αυτά είναι τα νοθευμένα λάδια που βρέθηκαν στην Αλεξάνδρεια – μην τα καταναλώσετε! (φώτο)

  • «Έγραψε» η θεατρική ομάδα του δήμου Αλεξάνδρειας με τη σύνταξη ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ! (φώτο-βίντεο)

  • Μπήκαν με τα τρακτέρ στο εργοστάσιο ζάχαρης (ΕΒΖ) στο Πλατύ και έκαναν κατάληψη (φώτο-βίντεο)

  • Αναγνώστης: Μη βιάζεστε, η βόμβα των δημοτικών εκλογών στην Αλεξάνδρεια θα σκάσει τον Μάιο!

ΤΟΠΙΚΑ posted by

Με 10 θέματα συνεδριάζει την Παρασκευή το Δ.Σ. του ΟΠΑΚΟΜ του δήμου Αλεξάνδρειας

Με 10 θέματα συνεδριάζει την Παρασκευή το Δ.Σ. του ΟΠΑΚΟΜ του δήμου Αλεξάνδρειας

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 155-162, 234 και 240 του Ν.3463/2006 σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 67, 266 και 267 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομικού Προσώπου (Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού) σε τακτική  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας που θα γίνει την  16η  Μαρτίου 2018  ημέρα Παρασκευή και  ώρα 14.00  με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. “Λήψη απόφασης για έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της παροχής εργασίας με τίτλο: ¨ Έξοδα ταχυμεταφοράς( courier) επιστολών¨ του Νομικού Προσώπου¨”
2. “Λήψη απόφασης για έγκριση -διάθεση πίστωσης για δαπάνη που αφορά προμήθεια αναλώσιμου υλικού φυσικοθεραπείας στο Νομικό Πρόσωπο¨
3. “Λήψη απόφασης για έγκριση -διάθεση πίστωσης για δαπάνη που αφορά την συντήρηση και επισκευή κλιματιστικών μηχανημάτων στο Νομικό Πρόσωπο”
4. “Λήψη απόφασης για υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος προς την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Διοίκησης -Προγραμματισμού και Διαχείρισης της δαπάνης που αφορά την δημοσίευση οικονομικών καταστάσεων του Νομικού Προσώπου”
5. “ Λήψη απόφασης για υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος προς την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Διοίκησης -Προγραμματισμού και Διαχείρισης της δαπάνης που αφορά την παροχή υπηρεσίας ορκωτού ελεγκτή-λογιστή  για δημοσίευση οικονομικών καταστάσεων του Νομικού Προσώπου”
6. “ Λήψη απόφασης για υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος προς την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Διοίκησης -Προγραμματισμού και Διαχείρισης της δαπάνης που αφορά την ιατρική παρακολούθηση της υγείας των βρεφών-νηπίων που φιλοξενούνται στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Νομικού Προσώπου”
7. “ Λήψη απόφασης για υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος προς την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Διοίκησης -Προγραμματισμού και Διαχείρισης της δαπάνης που αφορά την παροχή υπηρεσίας με τίτλο ¨ Έξοδα ταχυμεταφοράς( courier) επιστολών  του Νομικού Προσώπου”
8. “ Λήψη απόφασης για υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος προς την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Διοίκησης -Προγραμματισμού και Διαχείρισης της δαπάνης που αφορά προμήθεια υλικών εγκαταστάσεων εξαερισμού και θέρμανσης στο Νομικό Πρόσωπο”
9. “ Λήψη απόφασης για υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος προς την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Διοίκησης -Προγραμματισμού και Διαχείρισης της δαπάνης που αφορά  προμήθεια υλικών για την τοποθέτηση τηλεφωνικού κέντρου στο Νομικό Πρόσωπο”
10. “Λήψη απόφασης για διαγραφή και εγγραφή βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Νομικού Προσώπου”
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up

Στοιχεία επικοινωνίας

Σταθερό: 2333022311, Κινητό: 6936951565

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 13, Αλεξάνδρεια

Mail: alexandreiagidas@gmail.com, info@alexandreia-gidas.gr