ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Μαρτίου

Ημέρα συναισθηματικών συγκρούσεων και συγκινήσεων. Δυσκολευόμαστε να διακρίνουμε τη φαντασία από την πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ
Η σύγχυση που έχεις μπορεί να αποβεί καταλυτική για τις πράξεις σου καθώς προσπαθείς να ξυπνήσεις από το όνειρο που ζεις. Ξέρεις ότι ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να θέσεις το σχέδιό σου σε δράση αλλά φοβάσαι ότι η βιασύνη θα σε οδηγήσει σε λάθος προορισμό. Μην πέσεις θύμα εσφαλμένων ανησυχιών όταν υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που πρέπει να κάνεις σήμερα. Συγκεντρώσου μόνο σε εκείνα τα θέματα που μπορείς να ελέγξεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις στα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Επιμένεις πεισματικά επειδή δεν θέλεις να αφήσεις στην άκρη τις ανάγκες σου για χάρη κάποιου άλλου. Ωστόσο, πασχίζεις να καταλάβεις τις πραγματικές προθέσεις της ομάδας σου, είτε αυτή είναι φιλική είτε εργασιακή. Ενδεχομένως να ενεργήσεις χωρίς να ξέρεις όλα τα γεγονότα, οδηγούμενη σε ένα εσφαλμένο συμπέρασμα. Δυστυχώς, οι παρακάμψεις δεν ενεργούν προς όφελός σου και πρέπει να αρκεστείς σε μία πιο ενδελεχή διαδρομή. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Φρόντισε να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις με τον σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε ενδιαφέρει λιγότερο να επιτύχεις τους στόχους σου σήμερα παρά να ονειροπολήσεις για μια μελλοντική σου επιτυχία. Μπορείς πολύ εύκολα να σπαταλήσεις την πολύτιμη ενέργειά σου και τον περιορισμένο σου χρόνο κυνηγώντας ένα το ένα μη ρεαλιστικό όνειρο μετά το άλλο. Ωστόσο, πρέπει να κινηθείς μέσα από τα οράματά σου, που σε εμπνέουν να φτάσεις σε υψηλότερους στόχους χωρίς να προσκολληθείς πάνω τους. Ευτυχώς, θα βιώσεις λιγότερες απογοητεύσεις όταν μάθεις να αποδέχεσαι παρά να περιμένεις. Το αίσθημα ευγνωμοσύνης σε σώζει σήμερα. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές σου σήμερα. Προσοχή και στη σχέση σου, γιατί η στάση που τηρείς φαίνεται πως έχει κουράσει τον αγαπημένο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν υπάρχει άμεση θεραπεία για τα υψηλά επίπεδα του ιδεαλισμού σου. Δεν είσαι διατεθειμένη να αποδεχτείς την πραγματικότητα σαν διαιτητής που ορίζει τι μπορείς να κάνεις και τι όχι. Παρόλα αυτά, δεν μπορείς να αποφύγεις τις καταστάσεις της στιγμής, παρά μόνο όταν δραπετεύσεις στα όνειρά σου. Αλλά οι μεταφυσικές λύσεις μπορεί να είναι παραπλανητικές, εκτός και αν επηρεάζουν τον τρισδιάστατο κόσμο με ένα θετικό τρόπο. Ιδανική ημέρα για νέες συνεργασίες και ξεκινήματα που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Διόρθωσε προβληματικές καταστάσεις με τον αγαπημένο σου.

ΛΕΩΝ
Η παρούσα κατάσταση της σχέσης σου μπορεί να σε κάνει να τρέχεις επειδή απαιτεί πολύ από τον χρόνο σου. Ωστόσο είσαι απόλυτα αφιερωμένη στη διαδικασία της προσωπικής σου εξέλιξης και την πορεία της καριέρας σου. Είσαι έτοιμη να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να πάρεις περισσότερα από την κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται για αυτή την ανάπτυξη. Γνωρίζεις ότι η αλλαγή πράγματι εξαρτάται από την ικανότητά σου να δεις την πραγματικότητα από μία νέα οπτική. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και σίγουρα απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το να μοιραστείς την αλήθεια είναι λίγο απατηλό σήμερα αφού οι γύρω σου ούτε ακούν ούτε βλέπουν τι λες. Αντ’ αυτού ακούν ό,τι θέλουν να ακούσουν. Αλλά η δυναμική σήμερα «δουλεύει» αμφίδρομα, προκαλώντας σε να παρεξηγήσεις τα λόγια κάποιου. Σήμερα, όλοι φαίνεται πως είναι αιχμάλωτοι των δικών τους οραμάτων και έτσι ο διαχωρισμός φαντασίας και πραγματικότητας είναι δύσκολος. Προσοχή στα οικονομικά σου, έχει βγει εκτός προϋπολογισμού και συνεχίζεις να κάνεις περιττά έξοδα. Με τη συζήτηση θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου και τα σύννεφα θα διαλυθούν.

ΖΥΓΟΣ
Η σχέση μεταξύ μεταφυσικού και πραγματικού βασιλείου είναι τόσο ισχυρή σήμερα που μπορείς να θεραπεύσεις μία ασθένεια επιλύοντας μία διαμάχη ή δημιουργώντας ένα αρμονικό περιβάλλον. Κάνεις τη δική σου έρευνα. Σωστή διατροφή, άσκηση και αρκετή ξεκούραση έχουν θετική επίδραση στην υγεία σου αλλά ο σπουδαιότερος παράγοντας μπορεί να αναδειχθεί η συμπεριφορά σου. Άλλαξε μυαλά, άλλαξε το σώμα σου. Σημαντικό να κάνεις κάποιες κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πρέπει να βρεις νέες πηγές για τα οικονομικά σου. Ευνοϊκή ημέρα για να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η φαντασία σου είναι τόσο ζωντανή σήμερα που μπορείς να δεις τις σκέψεις σου καθαρά. Ό,τι και αν σκεφτείς γίνεται τόσο πραγματικό που μπορεί να γίνει εφικτό. Αν και είναι λίγο πιο περίπλοκο το να κάνεις τα όνειρά σου απτά, η μαγεία είναι σε απόσταση αναπνοής από σένα αν μπορέσεις να χαλιναγωγήσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο, όλα είναι πολύ συναρπαστικά, τόσο που μπορεί να ξεχάσεις που βρίσκεσαι. Περιόρισε τους αντιπερισπασμούς και συγκεντρώσου. Βάλε ένα φρένο στα έξοδα και προσπάθησε να οργανωθείς καλύτερα, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ορθοποδήσεις στα οικονομικά σου. Ευχάριστες αλλαγές στα αισθηματικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να βρίσκεσαι στα όρια του πανικού, καθώς τρέχεις προσπαθώντας να νικήσεις το ρολόι. Αν και είναι υπέροχη ιδέα να μπορέσεις να ολοκληρώσεις όσα περισσότερα μπορείς πριν ο Άρης να αλλάξει πορεία και φύγει από το ζώδιό σου, ο κόσμος σου δεν πρόκειται να καταρρεύσει αν εκκρεμούν ακόμη μερικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά μη διστάζεις, καθώς όσα περισσότερα κάνεις σήμερα τόσο καλύτερα θα είσαι τις επόμενες ημέρες. Μείνει προσηλωμένη στον οικονομικό προγραμματισμό σου και απέφυγε να κάνεις σπατάλες που μετά θα μετανιώσεις. Τα αισθηματικά σου επανέρχονται σε μία ήρεμη κατάσταση και η ισορροπία επιστρέφει στη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να παλεύεις να κατανοήσεις τη λεπτή διαπροσωπική δυναμική στην εργασία σου σήμερα και ευτυχώς οι συναναστροφές σου με φίλους και συναδέλφους μπορούν να αλλάξουν δραστικά την οπτική σου στην παρούσα κατάσταση. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνεις ανοιχτόμυαλη, φιλική σε προδιαγεγραμμένα συμπεράσματα προκειμένου να ωφεληθείς από μία ουσιαστική συζήτηση. Αν χαλαρώσεις τη στάση σου θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον όπου οι άλλοι μπορούν να μοιραστούν τις ανείπωτες μέχρι τώρα σκέψεις τους. Με κόπο έχεις καταφέρει να φέρεις μία ισορροπία στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην καταστρέψεις όσα έχτισες. Στα αισθηματικά σου, έχει έρθει ο καιρός να εξωτερικεύσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου και να μην απομονώνεις τον αγαπημένο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σκέψεις σου ταλαντεύονται γύρω από τα οικονομικά σου σήμερα καθώς αναζητάς νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Αλλά η σημερινή σου ονειροπόληση μάλλον δεν θα γίνει πραγματικότητα. Είναι απλώς παραισθήσεις του μυαλού. Ωστόσο, απαλλάξου από τους περιορισμούς της κοινής λογικής, και ενδεχομένως να σκοντάψεις σε μία ιδέα που μπορεί να σου αποφέρει κέρδη. Η δουλειά που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις τις φαντασιώσεις σου με μία ρεαλιστική ματιά, γεγονός σε βοηθά να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα σχέδιο με ρεαλιστική βάση. Ιδανική στιγμή για μία σοβαρή συζήτηση με τον αγαπημένο σου για το πώς βλέπετε το μέλλον σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Αν και ο τωρινός τρόπος σκέψης σου μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα πρακτικός, οι άνθρωποι χαίρονται να βρίσκονται γύρω σου επειδή τους εμπνέεις όταν ονειροπολείς.. Μερικές φορές, είναι δώρο να μπορείς να απελευθερώσεις το μυαλό σου από έναν απαιτητικό κόσμο. Ωστόσο, δεν μπορείς να αμελείς τις προηγούμενες δεσμεύσεις σου. Ευτυχώς, μπορείς να ισορροπείς τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις με την υπεύθυνη συμπεριφορά αν είναι διατεθειμένη να θυσιάσεις λίγο τον ύπνο σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό σημείο, ωστόσο απέφυγε τα περιττά έξοδα. Η καλή σου διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον αγαπημένο σου.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *