ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς νερό αύριο Παρασκευή από το πρωί το Πλατύ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς νερό αύριο Παρασκευή από το πρωί το Πλατύ

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι στις 23/03/2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα από 08:30 π.μ. εως και 13:00 μ.μ., θα γίνει διακοπή νερού, στην Τ.Κ. Πλατέος λόγω επέκτασης δικτύου ύδρευσης από τα  τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Εκ της Τεχνικής

Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

3 Comments

  • Καλημέρα σάς. Γεννάται αυτόματα το αφελές ερώτημα θα είναι η τρίτη διακοπή νερού σε λιγότερο διάστημα του ενός μηνός. Μίας και η υπηρεσία γνώριζε για την επέκταση δικτύου γιατί τις δύο προηγούμενες δεν έβαζε παράλληλα ακόμη ένα συνεργείο για να προχωρούν ταυτόχρονα Και για τον λόγο της αυριανής διακοπής και να μη έχουμε το φαινόμενο αυτό ?.. Ευχαριστώ.

  • Θα μπορούσε να βάλει βανες να χωριστεί τμηματικά το δυκτειο κ να κοβετε όπου υπάρχει πρόβλημα η συντήρηση η οτιδήποτε άλλο

    • Συμφωνώ απόλυτα… Ορίστε και ο λόγος που οι δρόμοι εντός του πλατεως είναι σε τούτη την κατάσταση… Με το σκεπτικό του μέλλοντος πως θα τούς ξανασκαψουν για την τοποθέτηση (βάνες , καλωδίων, σύνδεσης αποχέτευσης,…. Και ίσως γραμμής του μετρό….) ούτε με χιόνι βλέπουμε άσπρη μέρα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *