ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Στα τσακίδια MOODY’S!

Στα τσακίδια MOODY’S!

Γράφει ο Δημήτριος Τοπάλης 

Περιχαρής ο κ. COLOTUMBA, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δηλαδή, έκανε στη Βουλή την παρακάτω ανακοίνωση:

«Υπήρξε ένα ακόμη πλήγμα που δέχθηκε ο κ. Μητσοτάκης ενώ μιλούσε, καθώς ο οίκος Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα, την ώρα που αυτός μιλούσε για καταστροφή της οικονομίας».

Το χαμόγελό του μετά την ανακοίνωση αυτή ήταν πολύ εντυπωσιακό, όπως ακριβώς ταιριάζει στα παιδιά της αστικής τάξης, τα αμερικανοπροσκυνημένα, που ασπάζονται τις καπιταλιστικές αξίες και το φιλελευθερισμό της οικονομίας, παρακολουθώντας τις εντολές που αναπτύσσουν τα τερατώδη κέντρα του διεθνούς κεφαλαίου, όπως ακριβώς είναι η MOODY’S, ένα από τα δυναμικά εργαλεία της δεξιάς πλουτοκρατίας!!!

Τι ακριβώς κάνει η MOODY’S κανείς δεν ξέρει. Η ουσία είναι ότι πουλάει πανάκριβα υπηρεσίες σε κράτη, εταιρείες, σωματεία και ιδιώτες, που έχουν σχέση με τις επενδυτικές δυνατότητες και την αξιοπιστία, που παρουσιάζουν τα διάφορα κράτη του κόσμου και κυρίως τα κατεστραμμένα οικονομικά, που προσπαθούν να ορθοποδήσουν.

Τις πιο πολλές φορές η MOODY’S καταφέρνει τα εξής αλλοπρόσαλλα. Δίνει σε ορισμένους και εκλεκτούς τη δυνατότητα να κερδοσκοπήσουν ασύστολα και ταυτόχρονα οδηγεί μεγάλες ομάδες ανθρώπων στη φτώχεια, στον οικονομικό μαρασμό και στην αθλιότητα. Είναι ένα εργαλείο στα χέρια των καπιταλιστών όλου του κόσμου και των πλουτοκρατών, που πίνουν το αίμα των λαών με το καλαμάκι.

Ένας οποιοσδήποτε αριστερός αυτού του κόσμου, όταν ακούει MOODY’S INVESTOR SERVICE, STANDARD & POOR’S και FITCH RATINGS, που διεθνώς ονομάζονται με την κωδική ονομασία «ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ» ή «BIG THREE», προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξορκίσει το κακό που τον βρήκε και να απαλλαγεί από την κακή επίδραση αυτών των αισχρών συμβόλων της διεθνούς πλουτοκρατίας και του άκρατου φιλελευθερισμού, που ταλαιπωρεί τους προλετάριους όλου του κόσμου και τους πίνει το αίμα, όπως είπαμε και πριν, με το καλαμάκι.

Είναι τόσο αιμοβόρες αυτές οι Εταιρείες, που τις αποστρεφόταν με σιχαμάρα ακόμη κι ο πατερούλης Στάλιν, με τον Ενβέρ Χότζα παρέα, με το Φιντέλ Κάστρο, με το Χόνεκερ, με τον Μπέρια, με το Νικήτα Χρουτσόφ και τόσους ακόμη αστέρες, που ανέδειξε το σοβιετικό στερέωμα. Αν αυτοί άκουγαν MOODY’S έβγαζαν σπυράκια!!!

Όπως καταλαβαίνετε, το να μιλάει ένας αριστερός για τη δεξιά MOΟDY’S, αυτό είναι θανάσιμο αμάρτημα.

Κι όμως ο δικός μας αριστερός πρωθυπουργός, ο κ. colotumba, όπως τον αποκαλούν στην Ευρώπη, όχι μόνο μίλησε για τη MOODY’S αλλά περηφανεύτηκε μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, ότι αυτή η Εταιρεία αμερικάνικων συμφερόντων, αναβάθμισε την Ελλάδα και την ανέβασε, από το τέλμα στο οποίο βρισκόταν, δύο θέσεις ψηλότερα. Τα είπε όλα αυτά με τέτοιο καμάρι, που, όλοι πιστέψαμε, ότι ο κ. colotumba δεν κάνει τίποτε άλλο στη ζωή του, από το να παρακολουθεί την καπιταλιστική δράση της MOODY’S με θρησκευτική ευλάβεια, παρ’ όλα τα αριστερά του φρονήματα, όπως όλοι πιστεύουν.

Με τις δηλώσεις αυτές όλος ο αριστερός κόσμος έπαθε μεγάλη σύγχυση. Είναι δυνατόν ο «πρώτη φορά αριστερός» πρωθυπουργός της χώρας να χαριεντίζεται με καπιταλιστικές οργανώσεις, αμερικάνικης έμπνευσης και κουλτούρας; Είναι δυνατόν να αποτελεί η MOODY’S σημείο αναφοράς και ψόγου ενός αριστερού πολιτικού (Τσίπρας) εις βάρος ενός φιλελεύθερου (Μητσοτάκης) στη Βουλή; Το σύνθημα «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ» πού κολλάει;

Θεούλη μου, φύλαξέ μας από τις μεταμορφώσεις αυτές του κ. πρωθυπουργού μας και προστάτεψέ μας από όλα εκείνα, που επιβουλεύονται την ευτυχία και την πρόοδο της χώρας μας. Απάλλαξέ μας από τη MOODY’S και το θανάσιμο εναγκαλισμό της στη χώρα μας. Οδήγησέ μας σε μονοπάτια αριστερά, όπου βασιλεύει η ισότητα και η πλέρια δημοκρατία του Γιαρουζέλσκι, του Κάστρο και του Στάλιν, χωρίς εκλογές, κοινοβούλια και αντιπολίτευση, ώστε να καταντήσουμε κάποτε κι εμείς σαν τους Αλβανούς, τους Ρουμάνους και τους Βούλγαρους πολίτες, που σιτίζονταν με το δελτίο και ζούσαν σε καθεστώτα ανελεύθερα, πλημμυρισμένα από ασύστολη, συνεχή προπαγάνδα και αριστερόστροφο φασισμό, που, σύμφωνα με το Μίκη Θεοδωράκη, είναι ο πιο επικίνδυνος!!!

Όσον αφορά στη MOODY’S και τις άλλες εταιρείες του BIG THREE, θα πούμε αυτό που είπε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού, ο δικός μας κ. Νίκος Καρανίκας, αναφερόμενος στην Εταιρεία Ελληνικός Χρυσός: ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ MOODY’S!!!! Αμήν!

ΤΟΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

3 Comments

  • Για την Novartis θα μας πεις κατι για την Siemens ουστ κ αυτες ? Δεν εχει μασα τωρα ……

  • Giati anevazeiw to mail mou k oxi to onoma? Diorthose amesa

    • Επειδή έγραψες το mail σου στο όνομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *