ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ο καιρός “έπνιξε” την 2η Λευκή Νύχτα χτες στη Βέροια (φώτο)

Ο καιρός “έπνιξε” την 2η Λευκή Νύχτα χτες στη Βέροια (φώτο)

Η δεύτερη Λευκή Νύχτα στην αγορά της Βέροιας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Μαρτίου, με τη βροχή και τον χειμωνιάτικο καιρό να χαλάει τα αρχικά σχέδια των διοργανωτών.

Όπως μεταδίδει το Veriotis.gr, oι υπαίθριες μουσικές εκδηλώσεις και τα δρώμενα που είχαν προγραμματιστεί για να δώσουν μια εξτρά νότα γιορτής στη βραδιά, ακυρώθηκαν από νωρίς, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν από το πρωί στη Βέροια. Την όποια γιορτινή νότα, έδωσαν κάποια καταστήματα που συμμετείχαν στη διοργάνωση, με μπαλόνια στην είσοδο, μουσικές, ειδικές τιμές, εκπτώσεις και προσφορές για την ημέρα αυτή.

Η κίνηση όπως ήταν αναμενόμενο ήταν υποτονική, ειδικά όσο περνούσε η ώρα και η βροχή δυνάμωνε και το κρύο αναλογικά με την εποχή τσουχτερό. Ώρα 10 το βράδυ και ελάχιστοι ήταν οι καταναλωτές που μπαινόβγαιναν στα καταστήματα. Πολλοί από αυτούς, αφού έκαναν τη βόλτα τους, κατέφυγαν στα καφέ του κέντρου για να στεγνώσουν και να ζεσταθούν.

Ωστόσο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, κάποιοι καταστηματάρχες είδαν το… ουράνιο τόξο και καταναλωτές μέσα στα καταστήματά τους. Όσος κόσμος βγήκε για τα νυχτερινά του ψώνια, δε θα έβγαινε καθόλου αν δεν ήταν η Λευκή Νύχτα.

1 Comment

  • Ψέματα πάλι για τις λευκές νύχτες. Όσος κόσμος ψώνισε, θα ψώνιζε κάποια άλλη στιγμή, αλλά πρέπει να δικαιολογηθεί η κατάσταση. Άλλωστε εργαζόμενοι χωρίς λεφτά, μαγαζιά χωρίς δουλειά.

    Για τον επιπλέον φόρτο που θα κουβαλήσει με τις παραπάνω ώρες λειτουργίας ο μικρομεσαίος, ούτε κουβέντα. Για το μεροκάματο που θα αδυνατίσει να πληρώσει στον τυχόν εργαζόμενο του επίσης. Ούτε φυσικά για τον δρόμο που ανοίγει, οι τελευταίοι να δουλεύουν από το πρωί ως την νύχτα για ψίχουλα.

    Άρα, ας είναι καλά τα μεγάλα καταστήματα που μπορούν να ανταπεξελθουν και οι εργαζόμενοι σε αυτά ή στους μικρούς καταστηματαρχες (μαζί με αυτούς) να κόψουν τον λαιμό τους. Παρακαλείστε να διορθώσετε το άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *