ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες: Αλέκα Καϊλιάνη – Φωτεινή Κακοσούλη στην Αλεξάνδρεια

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες: Αλέκα Καϊλιάνη – Φωτεινή Κακοσούλη στην Αλεξάνδρεια

Ξεκίνησαν την λειτουργία του νέου τους γραφείου η κ. Αλέκα Καϊλιάνη και η κ. Φωτεινή Κακοσούλη,  στην πόλη της Αλεξάνδρειας και στην οδό Βετσοπούλου 75, με σκοπό να παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες ασφάλισης, σε  ένα ευρύ φάσμα αναγκών όπως:

  • Ασφάλεια Ζωής: Κάτι εξαιρετικά πιο πολύτιμο από ένα οικονομικό σωσίβιο σε μια δύσκολη στιγμή. Μία έμπρακτη απόδειξη ότι μεριμνάτε για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάτε και οι οποίοι εξαρτώνται οικονομικά από εσάς.
  • Ασφάλεια Υγείας: Η καλύτερη λύση για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους.
  • Ασφάλιση Αυτοκινήτου: Με προγράμματα που σας εξασφαλίζουν με σιγουριά , αξιοπιστία και με πολύ ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, χάρη στο δυναμικό τρόπο τιμολόγησης.
  • Ασφάλεια Εισοδήματος: Προστασία του μεγαλύτερου περιουσιακού σας στοιχείου.
  • Ασφάλεια Κατοικίας: Με προγράμματα τα οποία σας δίνουν πρωτοποριακές καλύψεις, που εξασφαλίζουν ολόκληρο το σπίτι σας και την ποιότητα ζωής.
  • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης: Προστασία υψηλού επιπέδου για επαγγελματικές κατηγορίες όπως : Ιατροί, Δικηγόροι, Φαρμακοποιοί, Λογιστές, Τεχνικοί.
  • Ασφάλιση Αγροτικής Μονάδας: Ασφάλιση Αγροτικών Κτιρίων, Θερμοκηπίου, Αγροτικών Οχημάτων, Φυτικής Παραγωγής Υπαίθριας Καλλιέργειας, Μηχανημάτων “εν υπαίθρω”, Μηχανημάτων Παραγωγής-Συσκευασίας, Γενικής Αστικής Ευθύνης, Αστικής Ευθύνης Εργοδότη, Μεταφορών, Αστικής Ευθύνης Προϊόντος.

Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου εξειδικευμένους ανθρώπους, που μπορούν να σου προτείνουν αξιόπιστες λύσεις, που προσφέρουν  εγγυημένη κάλυψη σε περίπτωση πιθανών μελλοντικών κινδύνων ή ανησυχιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *