ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αγρότες της Ημαθίας: Αντί για τον πρωθυπουργο μπορέσαμε να δούμε μόνο τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα!

Αγρότες της Ημαθίας: Αντί για τον πρωθυπουργο μπορέσαμε να δούμε μόνο τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα!

Ο Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας συμμετείχε χθες στο μεγάλο συλλαλητήριο των  Ροδακινοπαραγωγικών Συλλόγων αλλά και άλλων φορέων στην Θεσσαλονίκη με έναν μόνο σκοπό.  Επιτροπή των συλλόγων να συναντήσει τον πρωθυπουργό της χώρας ώστε να του εκθέσει τα ζητήματα που ταλαιπωρούν τον αγροτικό κόσμο του νομού.

Δυστυχώς το μόνο που μπορέσαμε να δούμε ήταν οι  κλούβες των ΜΑΤ τα ΜΑΤ αυτοπροσώπως και τα αξεσουάρ τους. Δακρυγόνα, καπνογόνα, χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και τα τοιαύτα.

Σε μια περίοδο που οι αγρότες καταρρέουν και μαζί μ αυτούς και όλες οι άλλες κοινωνικές ομάδες (εμπόριο παρεμφερείς κλάδοι κλπ) στην περιοχή μας, κάποιοι επιδίδονται σε κλειστές συσκέψεις (βλ. Δραγασάκης με «εκπροσώπους»).

Σε καμία από τις κλειστές συσκέψεις αλλά ούτε κάν στο συνέδριο για την «Ανάπτυξη» οπου μίλησε ο πρωθυπουργός  δεν προσκλήθηκαν οι αληθινοί εκπρόσωποι των αγροτών με τα θεσμοθετημένα όργανα τους «Αγροτικούς Συλλόγους»  Μπροστά σ αυτήν την κατάσταση σαν έσχατη λύση στέλνουμε ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας να βρει άμεσα χώρο και χρόνο να ακούσει τα πραγματικά ζητήματα των αγροτών – ροδακινοπαραγωγών από τους ίδιους τους ανθρώπους της παραγωγής που βιώνουν την αδικία και την εξαθλίωση στο πετσί τους .

Ζητούμε συνάντηση ουσίας μαζί του για το παρόν και το μέλλον του κλαδου.

Βεροια 29/3/2018

 

Για τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Βεροιας

Ο Γραμματέας                        Ο πρόεδρος

Παπακων/νου Θεοδωρος      Χαλκίδης Αναστάσιος

2 Comments

  • Όποιος ήθελε να πάει πήγε.Όποιος ήθελε να πάει για να πει οτι δεν τον άφησαν,είπε οτι δεν τον άφησαν.Τουλάχιστον 20 άτομα ήταν απο την Ημαθια.Εμεις πως πήγαμε και λύθηκε και το θέμα μας?Δεν είναι όλα για αντιπολιτευση.

  • Όπως και στις χώρες του παραπετάσματος/του υπαρκτού σοσιαλισμού, έτσι και εδώ μόνο οι εγκάθετοι κομματικοί κομμισσάριοι έχουν πρόσβαση στον πρωθυπουργό/γενικό γραμματέα. Οι πραγματικοί εκπρόσωποι των αγροτών και κάθε επαγγελματικής ομάδος βλέπουν την αστυνομία, αν όχι και τα κρατητήρια για αντιφρονούντες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *