ΤΟΠΙΚΑ posted by

Η έξυπνη αγορά της εποχής είναι ο λέβητας Pellet Work στον THOMAS στην Αλεξάνδρεια!

Η έξυπνη αγορά της εποχής είναι ο λέβητας Pellet Work στον THOMAS στην Αλεξάνδρεια!

Η Selko παρουσιάζει τον νέο λέβητα κλάσης 5

Ο λέβητας Pellet Work ανήκει στην κορυφαία κατηγορία λέβητα με 93,4% απόδοση και 20 φορές λιγότερες εκπομπές . Το ελάχιστο CO² και η σκόνη κάνει το λέβητα που λειτουργεί με pellet ένα φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα θέρμανσης, εντελώς εναρμονισμένο με τα διεθνή πρότυπα. Ο λέβητας πέλλετ είναι η ιδανική λύση για χαμηλό κόστος και υψηλή απόδοση στις εγκαταστάσεις θέρμανσης.

Γιατί Selko;

Λέβητας κλάσης 5

  • Μικρότερη κατανάλωση καυσίμου, χαμηλότερο κόστος καυσίμων και συντήρησης , φιλικό προς το περιβάλλον . αποδεκτός από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
  • Υψηλή πυκνότητα ισχύος.
  • Χάρη στην έξυπνη σχεδίασή του , έχει τη μέγιστη αναλογία όγκου/ισχύος , στην αγορά. Λόγω του μικρού μεγέθους του ο λέβητας μπορεί να εγκατασταθεί σε σημεία περιορισμένου χώρου. Μπορεί ακόμη να τοποθετηθεί κάτω από ένα μπαλκόνι ή μια σκάλα.

Στροβιλιστές / αυτόματος καθαρισμός

Οι στροβιλιστές μεγιστοποιούν την αποδοση του λέβητα. Επίσης, με ένα εξωτερικό μοχλό με 3 απλές ταλαντώσεις, κρατάνε τον εναλλάκτη θερμότητας καθαρό.

Σημείο σύνδεσηςτου καυστήρα

Το σημείο σύνδεσης του καυστήρα είναι τετράγωνου σχήματος, 17×17 cm, και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο καυστήρα πέλλετ. Ο λέβητας έχει δοκιμαστεί με Pellas, Ferroli, Condor, PelletTech και Beonfire καυστήρες.

Διαδρομές καυσαερίου

Ο Λέβητας Axinar έχει πέντε κάθετες διαδρομές καυσαερίων με στροβιλιστές, εξασφαλίζοντας τον καθαρισμό των καυσαερίων από την τέφρα ή τα υπολείμματα καυσης. Επιπλέον, η μεγάλου μεγέθους επιφάνεια ανταλλαγής θερμότητας οδηγεί σε υψηλή απόδοση και οικονομία καυσίμου.Η διαδικασία της προ-διαστασιολόγησης βασίζεται σε ένα φορτίο 10.000kcal/m3.

Δοχείο στάχτης

Το δοχείο στάχτης έχει βάθος 24 cm και χωρίζεται σε δύο διαμερίσματα. Η χωρητικότητά του είναι 30 λίτρα (2.000 κιλά πέλλετ), ώστε να μην χρειάζεται να καθαρίζετε το λέβητα τακτικά.

Στην Αλεξάνδρεια θα τον βρείτε στο κατάστημα ΤΗΟΜΑS και μπορείτε να τον δείτε από κοντά και να σας εξηγήσουν όλες τις λεπτομέρειες!

THOMAS

ΘΩΜΑΣ Θ. ΜΠΟΖΙΑΡΗΣ

28ης Οκτωβρίου και Θεμιστοκλή Σοφούλη γωνία, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333027017 και κινητό: 6972160465

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *