ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστρια: Μία ακόμα επίθεση σκύλου στον ¨εξοχότατο¨ Γιδά μας!

Αναγνώστρια: Μία ακόμα επίθεση σκύλου στον ¨εξοχότατο¨ Γιδά μας!

Καλησπέρα σας,

Για ακόμη μία φορά είχαμε επίθεση σκύλου στον ¨εξοχότατο¨ Γιδά μας! Πως άλλωστε να μην είχαμε, όταν οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν μεριμνήσει για την απομάκρυνση τους; Και μην αρχίσετε εσείς οι φιλόζωοι να λέτε τα δικά σας γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει κι εσάς! Γιατί όταν είστε υπαίτιοι για τέτοια ατυχήματα, αφήνοντας τα «σπιτικά» σκυλιά σας ελεύθερα και χωρίς επίβλεψη τέτοια γίνονται-και δεν φταίει καμία αρμόδια αρχή!

Και επειδή είστε τόσο «φιλόζωοι», βλέπετε μπροστά στα μάτια σας να ΔΑΓΚΩΝΕΙ! κάποιο αδέσποτο συνάνθρωπό σας (το αδέσποτο βρέθηκε εκεί προφανώς γιατί είχατε αφήσει το δικό σας σκυλί κυρία μου!), ο οποίος δίνει πραγματική μάχη για να φύγει απ το σκυλί και εσείς απλά περνάτε από δίπλα και με ύφος «φιλόζωο» λέγοντας : «μη το κάνεις έτσι, κρίμα είναι»…

Και για φινάλε και μία αποχώρηση απλά, χωρίς καμία βοήθεια στο συνάνθρωπο (ο οποίος ακόμα παλεύει!).

Είστε τουλάχιστον ελεεινοί! Και εσείς και οι αρμόδιες αρχές! Όλα αυτά βέβαια μέχρι να υπάρξει κάποιο θύμα από το δικό σας περιβάλλον.. Μετά να σας δω!

Υ.Γ. Το περιστατικό έχει καταγραφεί και στο Κέντρο υγείας Αλεξάνδρειας, καθώς κατατέθηκε και μήνυση στο δήμο Αλεξάνδρειας!

Με ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ εκτίμηση,

Αναγνώστρια-συγγενής θύματος!

13 Comments

  • Δεν υπάρχουν ‘φιλόζωοι’ στην Ελλάδα και στην Αλεξάνδρεια.
    Υπάρχουν μόνο κυνόφιλοι, δηλαδή σκυλόφιλοι που αγαπάνε μόνο τα σκυλιά.
    Δεν γίνεται να δηλώνεις φιλόζωος και να τρως αρνάκι, σουβλάκια και παϊδάκια ή να ντύνεσαι με δερμάτινα κτλ
    Είναι θέμα χρόνου να γίνει το κακό με κάποιο μικρό συμπολίτη μας
    Μετά, θα νοιαστούν όλοι…

    • συμφωνω αν και εχω 12 σκυλους ετσι ειναι

    • Ποιο ηλίθιος πεθαίνεις.Με τις γούνες έχει καλός,αλλά το οτι δεν μπορείς να είσαι φιλόζωος και να τρως κοψίδια ξεπερνά καθε όριο.Δηλαδή φαντάσου ένα άνθρωπο ο οποίος έχει αγελάδες,κουνέλια,κότες,γάτες σκύλους όλα τα φροντίζει και νοιάζεται για αυτά μέχρι την ωρα που η αγελάδα και ού το καθεξής το στειλει προς σφαγή.Στην περίπτωση που δεν ταΐσει την γάτα,η γάτα λόγου πείνας θα φάει ενα μικρο κοτοπουλακι ετσι λειτουργεί η τροφική αλυσίδα.Στην περίπτωση τώρα δεν φταίνε τα ζώα είτε ειναι σκυλιά είτε είναι γατιά φταίει καθαρά και μόνο ο Δήμος στον οποίο ζείτε.Δηλαδή και εσύ δηλώνεις φιλάνθρωπος αλλά αυριο μεθαύριο θα σου φταίνε περα των σκύλων και οι λαθρομετανάστες που θα θέλεις πάλι κάτι να γίνει ώστε να μην βρίσκονται και αυτοί αδέσποτοι στον Δήμο και αρχισουν να κλεβουν κτλ.Γι’αυτό λοιπον ασε τα πολλα τα λογια καλέ μου φιλανθρωπε διοτι περα απο την παρτουλα σου δεν κοιτας τπτ αλλο.Νιαου γατάκι.

  • Σιγά

  • εχουμε κοντα μας και σκυλοφαγους απο ασια μερια σιγα σιγα θα εκκλειψουν τα σκυλια και δεν θα κινδυνευουν οι πολιτες του γιδα μας.Και αν γινει καμμια μοδα γουνα κανις -οπως λεμε βιζον- τοτε το ειδος θα τεινει προς εξαφανιση
    υγ και γατας γουνα για ζεστοτατες παντοφλιτσες!!

  • O gidaas terma eksoxotatatos ti na se pww

  • Όταν εκτιμάς και σέβεσαι τον εαυτό σου εκτιμάς και την ζωή.
    Αυτοεκτιμηθείτε λοιπόν κι αφήστε τις απειλές και τις μπούρδες.Μας κουράσατε

  • Tstststststststststs,!!

  • Ξανά ψηφίστε γκυρινη..

  • Άκου να σου πω αγοράκι μου…
    Προφανώς είσαι αγράμματος. Έχεις κάνει πολλά λάθη (πιο ηλίθιος αντί για ποιο, έχει καλός αντι για έχει καλώς, έναν άνθρωπο αντί για ένα άνθρωπο, λόγου πείνας αντί για λόγω πείνας, ενώ το ‘ου το καθεξής ‘ που έγραψες κόντεψε να με αφήσει στον τόπο!). Και αμόρφωτος, φυσικά. Φαντάζομαι τι γράφεις όταν δεν έχει αυτόματη διόρθωση… Ούτε εσύ δεν θα καταλαβαίνεις τι γράφεις.
    Έτσι λοιπόν, δεν θα πέσω στο επίπεδό σου προσπαθώντας να απαντήσω στα επιχειρήματά σου. Ο γιος μου, ηλικίας 8 χρονών σκέφτεται πιο λογικά.
    Όμως επαναλαμβάνω ότι ένας αληθινός φιλόζωος δεν τρώει κρέας, ακόμη και αν πάαχει από γνωστική ασυμφωνία. Ξέρω ότι σου βάζω δύσκολα και δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι εννοώ, αλλά τι να κάνουμε, ο καθένας καταλαβαίνει όσα μπορεί. Άλλωστε, και να σου εξηγούσα, πάλι δεν θα καταλάβαινες ή δεν θα άλλαζες γνώμη. Το ξύλο (το απελέκητο) δεν παίρνει από λόγια.
    Θα σου πρότεινα βέβαια να πας στο Σχολείο δεύτερης ευκαιρίας. Για το καλό σου θα είναι. Ίσως μετά αρχίσεις να διαβάζεις και κανένα βιβλίο και αρχίσεις να έχεις άποψη.
    Μέχρι τότε, καλύτερα μην μιλάς.
    Συγγνώμη αν σε νευρίασα. Αύριο, μεθαύριο θα κερδίσει η ομάδα σου στην μπάλα και θα χαρείς πάλι!

    • Μακάρι να ήμουν το αγοράκι σου να σε εκανα μάνα πάλι.Δυστυχώς δεν ασχολούμαι με την μπάλα όπως και με κανένα αλλο άθλημα.Ευτυχώς δεν μένω στον “εξοχοτατο”Γιδα άλλοτε μικρό Παρίσι για τους ποιο-πιο παλιούς.Τα έμαθες 200 σας φέραν λαθρο με τις υγιές σας κυρια μου.Κατι ακόμη σαν φιλάνθρωπη και μορφωμένη που είσαι πήγαινε τωρα να αγκαλιάσεις με τον γιο σου τους λαθρομετανάστες και να τους μάθεις περί πολιτισμού.

  • Πείτε ένα τρόπο εσείς οι φιλοζωοι , που να μπορέσει να αντιδράσει ένας περπατητης ή κάποιος ποδηλάτης όταν τον έχει στριμωξει κάποια αγέλη σκύλων και θέλει να ξεφύγει χωρίς να κατηγορηθεί ή να καταδικαστεί από όλους εσάς τους δήθεν φιλοζωους .

  • Δείτε ρε πρόβατα πάουερ οφ λοβ να ξεστραβωθείτε.
    Ψηφίσται Στέλλα και Δώρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *