WEB TV posted by

Η συνέντευξη Δελιόπουλου – Σταυρή στη WEB TV του Αλεξάνδρεια-Γιδάς που θα συζητηθεί! (βίντεο)

Η συνέντευξη Δελιόπουλου – Σταυρή στη WEB TV του Αλεξάνδρεια-Γιδάς που θα συζητηθεί! (βίντεο)

Τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Αλεξάνδρειας φιλοξενήσαμε σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου στη WEB TV του Αλεξάνδρεια-Γιδάς.

Ο Στέφανος Δελιόπουλος και ο Μανώλης Σταυρής απάντησαν στις ερωτήσεις μας.

Ο χρόνος της εκπομπής ξέφυγε από τον πραγματικά ασταμάτητο Μανώλη Σταυρή.

Θα σας αφήσουμε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη, να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και θα κάνουμε τα δικά μας σχόλια σε αυριανή ανάρτηση.

Δείτε:

12 Comments

  • Ο πολύξερος Μανώλης Σταυρής, στο μονόλογο είναι καλός. Πιστεύει όμως ότι οι πολίτες του Δήμου μας είναι κουφοί, τυφλοί, και με μειωμένο καταλογισμό. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από αυτά που άκουσα. Ο Στέφανος Δελιόπουλος ήτανε ποιο συγκρατημένος στις θέσεις του. Έτσι λοιπόν ο μεν Γκυρίνης κατάφερε να κυβίσει τα απόνερα και τα φερτά υλικά πάνω στα υποτιθέμενα φορτηγά, και ο Σταυρής προσπάθησε να τετραγωνίσει τον κύκλο. Και οι δύο αδικούνται. Πρέπει η μαθηματική εταιρία να τους εντάξει στο δυναμικό τις. Πάντως θα σας παρακαλούσα αυτό το βίντεο να το κρατήσετε θα χρειαστεί όχι πολύ αργά να το ξανά προβάλλεται.

  • Ο ενας σοβαρός και με βαρυτητα ο λόγος του. Ο άλλος στην τσίτα και χωρίς να ξέρει να συντάξει μια πρόταση. Αυτόν ψήφισε ο Λουτρός. Ας τον λουστούμε όλοι. Αυτό ακριβώς είναι και η διοίκηση. Στα 2 χωρισμένη τουλάχιστον.

  • Με λυπει μονο το γεγονός πως ο Στέφανος θα αγωνιστεί πάλι με τον Γκυρινη και θα ρίξει το επίπεδο του με το να ειναι στην ίδια ομαδα με τον Μανωλάκη.
    ΟΜανωλακης στην διοίκηση. Τι άλλο θα δούμε;

  • Με μπολικο Κετσαπίτο συο Μανωλακη παρακαλώ.

  • Αρχη αρχη ο Στεφανος σαλιαζει για τον πλεον Γκυρινηκο Παπαδοπουλο – Τρικαλα

  • πνευματικο …….. οχι πριν το 2019

  • ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ .ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.

  • ΤΑ 15000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ?

  • ΚΥΡΙΕ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΕ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΟΠΩΣ 170000 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 60.000ΕΥΡΩ.ΑΓΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

  • ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΕ.ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΝΕΙ 5ΕΤΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.

  • Ο Δημος έχει τοσα πολλα αξιολογα ατομα που εχουν γνωσεις και μπορουν να προσφερουν αλλα ειμαστε τοσο εξυπνοι που εχουμε τον Σταυρη. Μπορει να ειναι πετυχημενος επαγγελματικα, αλλα η δημοσια διοικηση ειναι αλλο πραγμα. Και δεν ειναι ο μονος ακαταλληλος στον Δημο. Βεβαια ειναι μια μικρογραφια της βουλης.

  • Τι σας περιμενει καταπατητες του κοινοχρηστου χωρου δεν λεγετε.Θα ρθει η ωρα σας το 2019.Τα νουμερα θα ειναι πολυ χαμηλα.Οσο για τον κυριο προεδρο της κεδα με την νεα ηλικια καλο θα ητανε να πει και μια αληθεια.Προτασεις πολλες εργων εργο μηδεν.Αποτελεσμα καταστροφικο για την Αλεξανδρεια η διοικηση Γκυρινη……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *