WEB TV posted by

Το στιγμιότυπο που βγήκε καταλάθος από την συνέντευξη Δελιόπουλου – Σταυρή στον αέρα της WEB TV! (βίντεο)

Το στιγμιότυπο που βγήκε καταλάθος από την συνέντευξη Δελιόπουλου – Σταυρή στον αέρα της WEB TV! (βίντεο)

Είπαμε από την αρχή πως οι εκπομπές της WEB TV του Αλεξάνδρεια-Γιδάς βρίσκονται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο όπου γίνονται δοκιμές του ήχου, των φώτων, της σκηνοθεσίας κλπ.

Παρόλα αυτά όλες οι συνεντεύξεις είναι πραγματικές και γράφονται σε κανονικό χρόνο.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας χτες το βράδυ μόνο γούρι δεν μας έφεραν αφού δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα στον ήχο αλλά και στο στιγμιότυπο το οποίο βγήκε καταλάθος στον αέρα στη διάρκεια των διαφημίσεων. Μάλιστα μόλις η εκπομπή ανέβηκε στο κανάλι μας στο YouTube, ανέβηκε με το στιγμιότυπο που ξέφυγε από την σκηνοθεσία. Βέβαια έγκαιρα το συνειδητοποιήσαμε και το διορθώσαμε στο μοντάζ.

Στο στιγμιότυπο μετά το τέλος του δεύτερου μέρους, ο Στέφανος Δελιόπουλος διαμαρτυρήθηκε σε φιλικό ύφος προς τον Μανώλη Σταυρή που δεν σταμάτησε να μιλάει!

Δείτε το κομμένο στιγμιότυπο και πιο κάτω παρακολουθήστε τη συνέντευξη όσοι δεν την είδατε χτες:

3 Comments

  • Μανωλάκης ο …. ήρωας!!! Αγωνίζεται ο άνθρωπος και θέλει να μαλώνει αυτός να βγει ξανά σύμβουλος για να καταλάβει και την άλλη πλευρά του πεζόδρομου με τραπεζοκαθίσματα και πόσα άλλα ευεργετήματα για τον εαυτό του. Μανωλάκη, τελειώσατε!!!! Ο νόμος θα εφαρμοστεί προς πάσα κατεύθυνση. Ο ήλιος βγαίνει για όλο για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για σένα.

  • γιου αρ κακος 5,52,57,εχει αφησει πεζοδρομο απο την απεναντι μερια!!! με ποδηλατοθηκη και ποδηλατο σερβις αρεα!!!!

  • ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ WEBTV.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *