ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Στο sport-fm μίλησε ο Χάρης Γιαννόπουλος από την Αλεξάνδρεια – ιδιαίτερη αναφορά στον ΑΘΛΟ και τον κόουτς Αγγέλη

Στο sport-fm μίλησε ο Χάρης Γιαννόπουλος από την Αλεξάνδρεια – ιδιαίτερη αναφορά στον ΑΘΛΟ και τον κόουτς Αγγέλη

Σε ένα από τα κορυφαία Ελληνικά αθλητικά portal μίλησε ο αθλητής του μπάσκετ Χάρης Γιαννόπουλος.

Ο αρχηγός του Ρεθύμνου και μέλος της Εθνικής Ανδρών, Χάρης Γιαννόπουλος, που κατάγεται από την Αλεξάνδρεια παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στους Νικολέτα Γκαρέτσου και Δημοσθένη Καραμούζα (μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Ο Χάρης μίλησε και για το camp του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας στο οποίο είχε παραβρεθεί πέρσι το καλοκαίρι και προσωπικά για τον κόουτς της Ακαδημίας Βασίλη Αγγέλη.

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη που μιλάει για τον ΑΘΛΟ και θυμηθείτε το περσινό μας βίντεο από την παρουσία του Χάρη Γιαννόπουλου στην Αλεξάνδρεια.

Πες μας δυο λόγια για το Summer Camp στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας το οποίο επισκέφθηκες το καλοκαίρι, αλλά και για την επαφή σου με τα μικρά παιδιά.

«Είναι ένα Camp το οποίο διοργανώνει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει χρόνια επαφή με τα παιδικά και τα εφηβικά. Το καλοκαίρι ήμουν για πρώτη φορά καλεσμένος. Ο προπονητής που βρίσκεται πίσω από την ιδέα ήταν για χρόνια στον Μαντουλίδη, έχει πάρει πολύ σημαντικές νίκες με εφήβους και νέους και έχει αναδείξει πάρα πολλά ταλέντα όπως ο Κατσίβελης, ο Σλούκας και άλλοι πολλοί. Είναι τεράστια τιμή και τύχη ένας τέτοιος άνθρωπος να κατάγεται από την Αλεξάνδρεια και να δουλεύει με τα μικρά παιδιά όπως κάνει αυτός. Ελπίζω να μπορέσουμε να έχουμε μια συνεργασία στο μέλλον η οποία να κρατήσει για τα επόμενα χρόνια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *