ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Βασίλης Κίτσας: “Για αυτούς τους λόγους δεν θα δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Αγκαθιάς” (δήλωση)

Βασίλης Κίτσας: “Για αυτούς τους λόγους δεν θα δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Αγκαθιάς” (δήλωση)

Από την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Θα ήθελα πολύ να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς, αλλά επειδή σέβομαι τον εαυτό μου, την αξιοπρέπεια μου και την οικογένειά μου που υπηρετεί την ομάδα μια ζωή, δεν θα το κάνω και θα εξηγήσω τους λογους κάνοντας συγχρόνως κάποιες ερωτήσεις.

Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα που δεν σεβάστηκε τίποτα και κανέναν όλη τη χρονιά, αδιαφορώντας προκλητικά για έννοιες όπως φερπλει και σεβασμός στον αντίπαλο όταν είναι αδύναμος;

Να δώσω συγχαρητήρια σε κάποιους που πριν ένα χρόνο ακριβώς εξέθεσαν ανεπανόρθωτα το ποδόσφαιρο και τον τόπο μας  όταν τα κανάλια όλης της χώρας τους έδειχναν να ξυλοκοπούν 17χρονα παιδιά;

Να δώσω συγχαρητήρια σε κάποιους που παραμονή του αγώνα πλησίασαν ποδοσφαιριστές μας για μειωμένη απόδοση με οικονομικό αντάλλαγμα, κάτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκα προσωπικά στην ίδιο τον πρόεδρο Ματσούκα τον οποίο πήγα και βρήκα προσωπικά στο χωριό του, και το οποίο οπότε και όπου χρειαστεί μπορώ να το αποδείξω;

Ούτε θα δώσω συγχαρητήρια σε μια ομάδα που έχει 90 χιλιάδες μπάτζετ σύμφωνα με τα λεγόμενα της διοίκησης, όταν το δικό μας δεν ξεπερνά τα 30, ούτε στον είρωνα προπονητή τους που “διάβασε καλά την ομάδα μας” όταν για 60 λεπτά παίζαμε με παίχτη λιγότερο και δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μια φάση της προκοπής, τη στιγμή που η δική μας ομάδα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι και έτσι σήμερα δεν θα γελιοποιούνταν με τις αστείες δηλώσεις του.

Επίσης δεν θα δώσω συγχαρητήρια στην διαιτησία που στον τελικό αγώνα άφησε το παιχνίδι ως το 49 του πρώτου  ημιχρόνου και ισοφαριστήκαμε και όταν έχει δείξει μόνο ένα λεπτό. Όταν είναι ο μοναδικός διαιτητής παγκοσμίως που έδειξε πέντε λεπτά καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης!

Θα συγχαρώ μόνο την ομάδα μου που για όλο τον υγιή ποδοσφαιρικό κόσμο είναι η πραγματική πρωταθλήτρια.

Θα συγχαρώ τους φιλάθλους μας που στήριξαν την ομάδα με πολύ αγάπη και πάθος.

Εύχομαι στην ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς να παραμείνει στην κατηγορία και του χρόνου και να ξαναδώσουμε τέτοια ωραία ματς στη Γ εθνική όπου θα είμαστε και  εμείς.

Όλα όσα έχω κάνει για την ομάδα είναι αποτέλεσμα της αγάπης μου για το ποδόσφαιρο και δεν ασχολούμαι μόνο κάθε που έχει εκλογες, ούτε παίρνω εργα, ούτε θέλω να προωθήσω τον γιο μου στα κοινα να συνεχίσει “το έργο ” ούτε φυσικά να τάζω τον ΑΦΜ της ομάδας μου δεξιά και αριστερά για δημόσιες σχέσεις.

Και κάτι τελευταίο. Επειδή υπήρξα ποδοσφαιριστής της ομάδας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και είχα το ήθος το ίδιο να κάνω και ως πρόεδρος, ενημερώνω πως υπό την προεδρία μου είμαστε η πρώτη ομάδα με ιδιωτικό γυμναστήριο, σύγχρονο προπονητικό κέντρο και χώρο συνεντεύξεων που θα ζήλευαν και επαγγελματικές ομάδες κ. Κωστογλίδη;

Συνεχίζουμε κόντρα σε όλους και σε ολα. (κ. Φωτιάδη, Κοσκεριδη και Ακριβόπουλε).

Με τιμή ο πρόεδρος

Κίτσας Βασίλης

20 Comments

  • Καλά τα λες πρόεδρε κόντεψε να χάσει το πρωτάθλημα από ομάδα με μικρότερο μπάτζετ σε χρήμα γιατί σαν παίχτες ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς η μπάλα μερικές φορές δεν σε κάνει το χατίρι μπράβο σε όλοι την διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και σε όλους τους παίκτες έβγαλαν πολύ πάθος και έπρεπε να ήταν νικητές

  • Πρόεδρε δυστυχώς στο ποδόσφαιρο κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει.θεωρω ειρωνεία να μιλάτε για επεισόδια και για τραμπουκισμους όταν όλη η Ημαθία φοβάται να σας έχει αντίπαλο για καθαρά έξω αγωνιστικούς λόγους(ολοι όσοι έχουν παίξει αντίπαλοι του παοκ καταλαβαίνουν τι εννοω) αλλά και πάλι συγχαρητήρια για την δουλειά και την πορεία του παοκ!

  • Με το πάθος δεν παίρνεις τίποτα όπως και δεν πήρατε. Πρέπει να βάλετε το χέρι στην τσέπη. Αλήθεια εσύ δεν ήσουν στο μακροχωρι που έλεγες τον κόσμο σου σπάστε τα κάγκελα και μπείτε μέσα γ……… Τους. Όσο για του χρόνου που θα πας ρε με ομάδες όπως η Βέροια, Νάουσα, αλεξάνδρεια και Τρίκαλα. Πέμπτος και πολύ σε είναι.

  • ΑΓΚΑΘΙΑΡΑΑΑΑ !!!!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Β’ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!¡!!!!!!!

  • δεν θα δωσει συγχαρητηρια???? και ειδα μια φοραδα …….στο αλωνι!!!

  • Πρόεδρε αν δεν φύγουν θεωδορου χαρησουδης και ο γενικός που έχεις μια ζωή έτσι θα είστε όλοι η Ημαθία σας φοβούνται κάνε κάτι είσαι ο μοναδικός που προσπαθεί αλλάξει τα πράγματα εκει

  • siga esi G4 B ETHNIKI ουτε αστικο δεν εχετε και λεωφορειο απο τα παλια πουλμαν ακομα αραια και που, μην παιρνετε φορα !!

    • Εσύ παίξε τοπικό και τι έχουμε εμείς δεν σε αφορά.

  • Αλήθεια ο πρόεδρος υπάρχει αλλά προπονητή έχετε?ο γενικός κάνει κουμάντο ο Θεοδώρου τελικα είναι προπονητής η ο κινκ. Πίστευες πως με αυτούς τους παίκτες θα πάρεις πρωτάθλημα και με αυτόν τον προπονητή?τον Αγ.Γεωργιο και τον κοπανο τον κερδίζεις κ συ σαν προπονητής.κιτσα Παναγιώτη ευγενή και ζαρογιαννη δεν είχες.Αν δεν τα παρατήσεις τα λέμε σε δύο χρονια

  • Και του χρόνου θα έχετε την ίδια κατάληξη με Τρίκαλα και Αλεξάνδρεια

  • Με τον εκφοβισμό και τους τραμπουκισμους δεν θα ήταν δίκαιο να πάρετε πρωτάθλημα! Γιατί παίκτες και ομάδα δεν έχετε! Ούτε λέγεται αθλητισμός όταν ακόμα και ένας απλός φίλαθλος φοβάται να παρακολουθησει το παιχνίδι και να υποστηρίξει την αντίπαλη ομάδα επειδή εσείς υποχθόνια στηρίζεται πράξεις βίας. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στην ομάδα της αγκαθιας και στους παίκτες που προσπάθησαν για να φτάσουν την ομάδα σε αυτό το επίπεδο, το οποίο ήταν ξεκάθαρα ανώτερο από το δικό σας.

  • ΜΑΘΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΓΚΑΘΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑ ΓΙΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΘΙΑ.

  • pia trikala re…. o Abramobits imitasion thn ekane m elafra pidimatakia afoy allo fai den exei….kai idika toy xronoy me tis omades poy exei;;;; oyte gia plaka…..

  • ΑΓΚΑΘΙΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!του χρονου κανε μεταγραφη τον μπουρμπο!!!

  • Πέρσι όταν εσείς είχατε τον ύπνο του δικαίου η αγκάθια έπαιρνε τον έναν παίκτη μετά τον άλλο.Η μια ομάδα έπαιρνε ξαγοραρη και σεις γκαμπαλα. Η μια Λίτσι η άλλη Αργυρόπουλο η μια ζαρογγιανη η άλλη καραντουλαμα.Η μια αδέρφια κιτσα και σεις ζωγράφο.Συγνωμη πως θέλεις λοιπόν να πάρεις πρωτάθλημα.Η μια προπονητή που ξέρει το πρωτάθλημα του νόμου και η άλλη που δεν ξέρει ο προπονητής τα ονόματα των διαιτητών.η μια όπως έγραψες 100 χιλιάδες και συ με 30 που πας ρε φιλε.και για φέτος που λες πάλι όλοι οι άλλοι θα πάρουν και συ τέλη Αυγούστου θα ψάχνεις να πάρεις παίκτες για να κάνεις ομάδα και πάλι κάποιος θα σου φταίει.

  • Εσύ που λες για τον ΠΑΟΚ ότι θα ψάχνει παίχτες (Ανώνυμος 7:11:52 μμ ) Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από παίχτες γιατί έχει το ταλέντο που εσύ θα ζηλεύες να έχεις στην γειτονια σου φίλε και αμα είσαι κάνας αμπαλος περνά να σου μάθω μπαλίτσα εξυπνακια

  • εσεις που λετε ολοι για τον παοκ να σας δω τη θα λετε μολις πουληση το α.φ.μ στη βεροια ο κυριος ματσουκας

  • Όλοι μιλάτε μιλάτε πίσω από μία οθόνη.. μαύρα μεσάνυχτα έχετε έξυπνη πού είστε…ο ΠΑΟΚ όλα τά χρόνια απέδειξε τί ομάδα έχει και τί έχει κάνει..για την αγκάθια τό ξέρουμε τί θά γίνει θά πουλήσει τό αφμ αν όχι ασανσέρ οπός ανέβηκε έτσι θά πέσει… έστω σέ δύο χρόνια θά τά πούμε αν θά υπάρχει η ομάδα σάς

  • Ρε Εξυπνακιδες,ρε Κουφάλες,Ρε …………ες και αυτά είναι λίγα που θα πω! Αν και δν μου αρμόζει να μιλαω με τέτοιο τρόπο,μερικές φορές πρέπει και ένα παραπάνο γιατί ήμουν παίκτης και εγώ τις ομάδος και την πονάω !
    Πως την έχετε δει εσείς όλοι που είστε υπέρ της αγκαθιας;;; Χαρείτε τώρα που μπορείτε γιατί σε λίγο καιρό δν θα ξέρετε που πανε τα 2!
    Ότι έχει κάνει ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια κανείς δν μπορεί και ούτε θα μπορέσει να το κάνει! Το μόνο π κάνετε όλοι είναι να κρίνεται και να κατηγορείτε! Γιατί;; Επειδή δν έχετε το ταλέντο που έχουν όλα αυτά τα παλικάρια του ΠΑΟΚ! Αλλά επειδή δν θέλετε να δεχτείτε την αλήθεια,γιατί η αλήθεια πάντα πονάει!
    Εμείς δν λαδωσαμε,δν βάλαμε βισμα,και ούτε γλυψαμε! Δεν έχουμε ανάγκη από τέτοια εμεισ,πάρτε το χαμπάρι τε λαμόγια! Είχαμε όλοι την χρόνια καθαρή συνείδηση και ήμασταν συγκέντρωμενη στον στόχο μας! Εσείς καθοσασταν και ακόμα κάθεστε και ασχολείστε και κάνετε υποθέσεις και σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Κάνατε τι κάνατε πήρατε αυτό π θέλετε;;; Βουλώστε το επιτέλους! Εδώ φενεται ποιος ρίχνει το επίπεδο του!! Ποιους εκφοβισμούς; Ποιους τραμπουκισμούς ρε; Δείτε πρώτα τα βίντεακια σας και μετά ανοίξτε το στομα σας! Και αφήστε τα αυτά τα περί:Φοβάται ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και μ@λ@κιες! Απλά Δν θέλει να έρθει,δεν φοβάται αλλά δεν θέλει να δεχτεί την αλήθεια επειδή είναι γεννημένη ρατσιστές, αλλά και επειδή Είμαστε ανώτερη ποδοσφαιρικά και ηθικά!! Όποτε βγάλτε όλοι σας τον σκασμό ρε κοράκια και παρακολουθήστε αργά αργά την κατρακύλα σας γιατί αυτό
    προβλέπεται οταν θα πουληθεί ο ΑΦΜ!

  • Τι λες ρε χαίβανι .δυο φορες βγεικαμε κατηγορια εμείς δύο και σεις.οποτε που είσαι πιο ανώτερος εσύ.θυμασαι όταν βγήκες με ποιον προπονητή ήσασταν και τι έκανε στις αντίπαλες ομάδες και τι έκανε ο γκογκιτς.Αλλα φέτος θα το έχουμε εμείς. ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗκαι σεις στην Α ερασιτεχνική. Δεν έρχεται κανένας σοβαρός προπονητής σε σας ούτε παίκτης της προκοπής. Και το επίπεδο σου φαίνεται με αυτά που γράφεις. Ότι εβρισες εισαι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *