ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Ιουνίου

Περίεργη η σημερινή ημέρα. Η αναζήτηση της αλήθειας είναι η βασική μας προτεραιότητα.

ΚΡΙΟΣ
Σκέφτεσαι πολύ τα επαγγελματικά σου και έχεις αποφασίσει να κάνεις βήματα προόδου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν. Κάνε κινήσεις για να διορθώσεις την κατάσταση. Σκέφτεσαι σοβαρά την ανακαίνιση του σπιτιού σου. Ο αγαπημένος σου σε στηρίζει στις αποφάσεις σου, αρκεί να τον ενημερώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι περισσότερο επικοινωνιακή σήμερα και αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά σου. Πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε λάθος επιλογές και αποφάσεις. Θα αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά προβλήματα, για αυτό να είσαι προσεκτική. Μην γίνεσαι περίεργη, ο αγαπημένος σου θα μοιραστεί μαζί σου όσα τον προβληματίζουν όταν αισθανθεί έτοιμος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επιθυμία σου να πετύχεις στα επαγγελματικά σου δεν κρύβεται. Θέλεις να αλλάξει η πορεία της καριέρας σου και είσαι πρόθυμη να δουλέψεις ακόμη περισσότερο. Προσοχή στα οικονομικά σου, δεν είναι ακόμη σε σημείο που σε ικανοποιούν. Βρες τρόπους να αποκτήσεις μία σταθερή οικονομικά θέση. Στα αισθηματικά σου έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι σοβαρά το μέλλον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο στόχος σου είναι να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας στον χώρο που δουλεύεις και αυτό θα κάνεις. Σίγουρα οι αλλαγές φέρνουν εντάσεις, για αυτό να είσαι προσεκτική στον τρόπο που θα κινηθείς. Οι ιδέες σου είναι εξαιρετικές και θα σου αποφέρουν περισσότερα έσοδα, που σίγουρα δεν περίμενες. Θα περάσεις μία ζεστή και ρομαντική βραδιά με τον αγαπημένο σου.

ΛΕΩΝ
Η αντικειμενικότητά σου κλονίζεται και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της δουλειάς σου. Πρέπει να είσαι πιο προσεκτική στις κινήσεις σου. Μην αφήνεις το συναίσθημα να χαλάσει ότι έχεις χτίσει τόσο καιρό. Τα οικονομικα σου θα βελτιωθούν, αρκεί να μην εμποδίσεις εσύ την πρόοδό του. Οι άσκοπες αγορές πρέπει να σταματήσουν, είναι πληγή για τον προϋπολογισμό σου. Δεν έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις βαθύτερα με τον αγαπημένο σου και ίσως αυτή η σχέση να μην σου ταιριάζει τελικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ημέρα σου στη δουλειά θα είναι ευχάριστη. Θα χαλαρώσεις και θα έρθεις πιο κοντά με συνεργάτες που μέχρι σήμερα δεν είχες αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Χρειάζεσαι ένα καλύτερο πλάνο για να ανταπεξέλθεις. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δημιουργούν πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να μοιράζεις καλύτερα το χρόνο σου.

ΖΥΓΟΣ
Είναι πολύ πιθανό να δεχθείς να αναλάβεις ένα νέο έργο, το οποίο όμως θα φέρει περισσότερες ευθύνες, άρα και περισσότερο άγχος. Σκέψου καλά πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις παρακάτω. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα. Καμία φορά αυτό δεν είναι κακό. Αν δεν σε ικανοποιούν, τότε αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο ενδέχεται να φέρει ρομαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για σήμερα αφήνεις στην άκρη το συναίσθημα και λειτουργείς καθαρά και μόνο ως επαγγελματίας. Έχεις πολλές υποχρεώσεις και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να τις φέρεις εις πέρας. Τα οικονομικά σου είναι σε ένα σημείο αξιοπρεπές, ωστόσο μην κάνεις λάθος κινήσεις που θα σε οδηγήσουν εκτός πρτοϋπολογισμού. Θα προσπαθήσεις να επιβάλλεις τις ιδέες στον αγαπημένο σου, μην το κάνεις με λάθος τρόπο γιατί θα φέρεις συγκρούσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής περνάει από τον 8ο Οίκο σου και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι ο εαυτός σου. Φαινομενικά τουλάχιστον! Σε καμία περίπτωση δεν αγνοείς τις ανάγκες των γύρω σου, απλώς έχεις βάλει προτεραιότητα τα έργα που έχεις αναλάβει. Μην καταστρέφεις την πρόοδο που έχεις κάνει στα οικονομικά σου. Θα έρθεις αντιμέτωπη με έναν μεγάλο φόβο σου και ο σύντροφός σου θα σου συμπαρασταθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ποιότητα της καθημερινότητάς σου έχει πληγεί, ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβες τόσα πολλά έργα μαζεμένα. Προσπάθησε να κλείσεις μία μία τις υποχρεώσεις σου, γιατί όλες μαζί δεν γίνεται. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Μην παραμελείς την υγεία σου. Θα βρεις έναν νέο κώδικα επικοινωνίας με τον αγαπημένο σου, ο οποίος θα ανανεώσει τη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου αλλάζει και γίνεται περισσότερο υγιής σε σχέση με το παρελθόν. Θα δεις τελικά ότι μπορεί να έχεις κοινά με άτομα που δεν το πίστευες. Έχεις αρχίσει να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τη φυσική σου κατάσταση και θα το… ρίξεις στη γυμναστική. Θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα. Η σχέση σου με τον αγαπημένο σου θα περάσει ακόμη μία δοκιμασία, από την οποία θα βγεις κερδισμένη.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι πνευματώδεις συζητήσεις του γραφείου θα φέρουν εντάσεις, παρόλο που αρχικά δεν θα διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Θα δεχθείς και κάποιες προτάσεις, σκέψου καλά όμως πριν απαντήσεις. Θα κάνεις μία όμορφη και επικοδομητική συζήτηση με τον αγαπημένο σου.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *