ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου

Ημέρα γεμάτη άγχος τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ
Οι επιθυμίες σου δεν συμβαδίζουν με τα πρέπει σου, επομένως πρέπει να βρει τη χρυσή τομή έτσι ώστε να ανταπεξέλθεις. Προσπάθησε να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις βάζοντας αρχικά σε μία τάξη τα οικονομικά σου. Είναι υγιές να μιλάς με τον αγαπημένο σου και να μην τον αφήνεις στο σκοτάδι για τα θέλω σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα αισθανθείς περισσότερη ασφάλεια στη δουλειά σου, καθώς θα λάβεις τα εύσημα για κάτι σημαντικό που κατάφερες. Μην διστάσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Εάν δεν σε ικανοποιούν τα οικονομικά σου, τότε αναζήτησε νέες πηγές που θα σου αποφέρουν περισσότερα χρήματα. Μην προσπαθήσεις να ταρακουνήσεις με ψέματα τον αγαπημένο σου, δεν θα πετύχεις τον στόχο σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θα έχεις την ευκαιρία να τραβήξεις όλη την προσοχή πάνω σου σήμερα καθώς θα επιτύχεις ένα μεγάλο σχέδιο στη δουλειά σου. Μην αφήσεις όμως τα ενοχλητικά βλέμματα να σε επηρεάσουν αρνητικά. Τα οικονομικά σου σίγουρα χρειάζονται βελτίωση, ωστόσο φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να σε ικανοποιούν περισσότερο. Τα λόγια που βγαίνουν μέσα από την καρδιά σου είναι τα πιο αληθινά και αυτά θέλει να ακούσει ο αγαπημένος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι από αυτές τις μέρες που η πίεση της δουλειάς σε γεμίζει άγχος. Δεν είσαι σίγουρη ότι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου και για αυτό θα φτάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί αλλιώς θα κάνεις μία τρύπα στο νερό. Καιρός να κάνεις καλύτερες διαπραγματεύσεις όσον αφορά τα οικονομικά σου. Η αλήθεια θα λάμψει και η ηρεμία θα επανέλθει στη σχέση σου.

ΛΕΩΝ
Η δημοτικότητά σου είναι σε άνοδο και η παρουσία σου στον εργασιακό σου χώρο είναι περιζήτητη. Οι συνεργάτες σου έλκονται από την ενέργειά σου και αναζητούν τη θετική σου ενέργεια. Η προσοχή σου είναι στραμμένη στα οικονομικά σου. Αισθάνεσαι αρκετά πιεσμένη με κάποιες αναπάντεχες υποχρεώσεις, τις οποίες ωστόσο θα καταφέρεις να καλύψεις. Έχεις ανάγκη από περισσότερη ελευθερία στη σχέση σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Αν αισθάνεσαι εγκλωβισμένη, σίγουρα δεν είναι καλός οιωνός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα διαπραγματευτείς επιτυχώς μία συνεργασία, η οποία ωστόσο θα σε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ μέχρι να «κλείσει». Η συμφωνία είναι σημαντική και θα σου φέρει αλλαγές και σε οικονομικό επίπεδο. Πρέπει να δώσεις σημασία στα χρήματα αυτά και να τα διανύμεις σωστά, έτσι ώστε να καλύψεις χρέη του παρελθόντος. Θα ανακαλύψεις ότι έχεις περισσότερα κοινά με τον αγαπημένο σου από όσα πίστευες.

ΖΥΓΟΣ
Οι ιδέες σου είναι πολύ προχωρημένες και ενδέχεται κάποιοι από τους συνεργάτες σου να σοκαριστούν με το πόσο διαφορετικά σκέφτεσαι. Οι ιδέες αυτές όμως είναι που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Είσαι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση και μπορείς τώρα να προγραμματίσεις εκείνο το ταξίδι που τόσο πολύ ήθελες. Ο αγαπημένος σου θα ακούσει σοβαρά όσα έχεις να του πεις για το μέλλον της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το υπερβολικό τρέξιμο που θα έχεις σήμερα στη δουλειά σου θα σε πιέσει πολύ, ωστόσο θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ημέρας. Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος για αυτό φρόντισε να τον διανύμεις κατάλληλα. Η πιο έξυπνη στρατηγική είναι να ανταποκριθείς με επιφυλακτικότητα στις οικονομικές προτάσεις που θα δεχθείς. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου ενδέχεται να φέρει μεγάλη αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισθάνεσαι αιχμάλωτη σε μία κατάσταση που σε πιέζει. Οι επαγγελματικές συνθήκες μπορούν να αλλάξουν, αρκεί να είσαι πρόθυμη να τις αλλάξεις. Είναι αδύνατον να συνεχίσεις τις σπατάλες, εάν δεν βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου. Η ρουτίνα έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου. Καιρός να την αναθερμάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν ψάχνεις για τυχόν απρογραμμάτιστες επιπλοκές σήμερα αλλά φαίνεται να σε ακολουθούν, εν πάση περιπτώσει. Ευτυχώς, όταν κάτι πάει στραβά, χρειάζεσαι λίγα λεπτά για να αλλάξεις την κατάσταση προς όφελός σου και σήμερα αυτό το «ταλέντο» σου θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις παρακάτω. Προσπάθησε να μην βγεις εκτός ελέγχου στα οικονομικά σου. Δώσε προτεραιότητα στις σημαντικές υποχρεώσεις. Η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για μία επιτυχημένη σχέση. Να το θυμάσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα αδύνατα, δυνατά. Οι συνεργάτες σου εξαρτώνται απόλυτα από εσένα σήμερα και εσύ θα είσαι εκεί για να τους βοηθήσεις σε όσα χρειαστούν. Οι συμβουλές σου είναι καθοριστικές για την πορεία ενός ομαδικού έργου. Ξεκίνησε τώρα να κάνεις κινήσεις βελτίωσης των οικονομικών σου. Η όρεξη σου για κάτι διαοφρετικό σήμερα θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σου, θα σε βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΙΧΘΕΙΣ
Δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με τους συνεργάτες σου, πράγμα που θα σε αποσυντονίσει. Μην αφήσεις τα οικονομικά σου προβλήματα να αυξηθούν, γιατί στο τέλος οι υποχρεώσεις θα σε πνίξουν. Αισθάνεσαι ότι ένα μελλοντικό σου όραμα απομακρύνεται, ωστόσο δεν είναι άπιαστο αν κάνεις καλό προγραμματισμό. Η προσωπική σου ζωή περνάει σε καλύτερη φάση, ειδικά μετά από μία συζήτηση που θα κάνεις μαζί του.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *