ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου

Μια παράξενη αντιπαράθεση των πλανητικών δυνάμεων ενθαρρύνει τη φαντασία πριν την επιβολή της πραγματικότητας.

ΚΡΙΟΣ
Οποιαδήποτε υπάρχουσα αναταραχή θα είναι εμφανής σήμερα προς τους συνεργάτες σου. Πολλά από τα σχέδιά σου θα χρειαστεί να μείνουν για λίγο πίσω, ωστόσο θα καταφέρεις να σημειώσεις μικρή πρόοδο σε κάποια από τα πλάνα σου.Περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σου. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα αναστατώσει την προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Γεμάτη απρόβλεπτες καταστάσεις η σημερινή ημέρα. Είσαι ευδιάθετη και έτοιμη να αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα στην εργασία σου. Μπορεί να μην είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, όμως δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δεν έχεις άλλη επιλογή, παρά μόνο να ακούσεις όσα έχει να σου πει ο αγαπημένος σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Να είσαι πολύ προσεκτική στις κινήσεις σου σήμερα στη δουλειά σου και να «μετρήσεις» τα λόγια σου καλά, γιατί δεν χρειάζεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Έχεις δείγματα ότι τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, όμως δεν θέλεις να το δεχθείς. Προσπάθησε να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις αυτή την κατάσταση. Δώσε προσοχή σε κάθε τι που θα σου πει ο αγαπημένος σου. Ενδέχεται να θέλει να σου ανακοινώσει κάτι σημαντικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι από τους ανθρώπους που μπορείς να μιλήσεις με τα μάτια και τη γλώσσα του σώματος. Σήμερα είναι μια από αυτές τις ημέρες που όσα θέλεις να πεις θα γίνουν κατανοητά χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις λέξεις. Μην υποθέσεις όμως ότι όλοι θα αντιμετωπίσουν θετικά τη στάση σου. Είναι σημαντικό να κάνεις επιπλέον βήματα βελτίωσης της προσωπικής σου ζωής και να μάθεις να μιλάς με ακεραιότητα στον αγαπημένο σου. Μην κάνεις τις γνωστές άσκοπες αγορές που συνηθίζεις και σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Υπάρχει μια αναμφισβήτητη λάμψη στα μάτια σου και μια ανεπανόρθωτη πυρκαγιά στην καρδιά σου, αλλά η αναμονή των θαυμάτων θα οδηγήσει μόνο στην απογοήτευση σήμερα. Σημαντικά επαγγελματικά σχέδια δεν θα γίνουν ακόμη πραγματικότητα. Η αλλαγή στα οικονομικά σου είναι εμφανής. Μην αντιστέκεσαι στις προτάσεις του αγαπημένο σου. Θα κάνουν καλό στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σταθερότητα που έχει αρχίσει να αποκτά η επαγγελματική σου ζωή σε ευχαριστεί και είσαι έτοιμη να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να μην πάρεις αποφάσεις που τελικά δεν θα σε βοηθήσουν. Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό την τακτοποίηση των υποχρεώσεών σου και σύντομα θα μπορέσεις να κάνεις και ένα δώρο στον εαυτό σου. Οι προσωπικές σχέσεις μπορεί να γίνουν λίγο δύσκολες σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι εσύ και ο αγαπημένος σου θα περάσετε μία φάση αβεβαιότητας.

ΖΥΓΟΣ
Μπορείς να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Η επαγγελματική σου πρόοδος είναι ορατή και θα λάβεις τα εύσημα από τους ανωτέρους σου. Η τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι σου θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη καθώς θα υπάρξουν περισσότερες αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου. Μην γίνεσαι επικριτική στα θέλω του, να είσαι υποστηρικτική. Να θυμάσαι ότι με επιμονή και καλό προγραμματισμό θα πετύχεις τους οικονομικούς στόχους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διαχείριση των αγχωτικών επαγγελματικών καταστάσεων είναι το δυνατό σου χαρτί. Έτσι λοιπόν σήμερα θα ξεπεράσεις με επιτυχία όσα εμπόδια εμφανιστούν μπροστά σου. Η ευελιξία και η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσουν να κλείσεις μία σημαντική συμφωνία για τα οικονομικά σου. Θα έχεις μία συζήτηση με τον αγαπημένο σου για το μέλλον της σχέσης σας. Ενδέχεται να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι έτοιμη για πολλά ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου και αυτό σκοπεύεις να κάνεις, ξεκινώντας από τον χώρο εργασίας σου. Πάρε αποφάσεις που είναι συμφέρουσες για εσένα. Είναι σημαντικό να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και να μην τον παραμελείς συνεχώς. Τα λάθη που έχεις κάνει σε οικονομικής φύσεως ζητήματα είναι γνωστά. Φρόντισε απλώς να μην τα επαναλάβεις. Μείνε μακριά από τους πειρασμούς που θα «χτυπήσουν» την πόρτα σου. Δεν χρειάζεται να διακινδεύσεις τη σχέση σου για κάτι ανούσιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι διαφορές στις απόψεις ανάμεσα σε εσένα και κάποιους από τους συνεργάτες σου δεν μπορούν να περάσουν πλέον απαρατήρητες. Χρειάζεται να κάνεις μία συζήτηση με κάποια άτομα προκειμένου να μπορέσεις από εδώ και πέρα να συνεργαστείς σε ένα καλύτερο κλίμα. Ακολούθησε άλλη στρατηγική στα οικονομικά σου και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη. Μην ξεπεράσεις τα όρια με τον αγαπημένο σου. Οι καβγάδες καλό είναι να σταματήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σου δεν έχουν έρθει ακόμη και έχεις απογοητευτεί. Όχι, μην το κάνεις. Θα δεις σύντομα να αλλάζει το κλίμα και θα πάρεις πάλι τα πάνω σου. Μην είσαι ανυπόμονη. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Ωστόσο, η επίλυση ενός σημαντικού φορολογικού ζητήματος θα σου δώσει μία ανάσα ηρεμίας, που τόσο καιρό αναζητούσες. Ένα περιστατικό από το παρελθόν σου θα αναστατώσει πολύ την ερωτική σου ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις κάνει πολλά σχέδια για το μέλλον, έχεις φανταστεί την επαγγελματική σου ζωή και είσαι έτοιμη να εργαστείς σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Ο σκεπτικισμός δεν θα σε βοηθήσει στην βελτίωση της επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι μία πλήγη για εσένα. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων και τακτοποίησε υποχρεώσεις που επείγουν. Θα περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου. Δεν θα λείψουν οι συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *