ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Οι αιτήσεις και η αποστολή των δικαιολογητικών για το Ιδ. ΚΔΑΠ στην Αλεξάνδρεια τελειώνουν σε 10 μέρες

Οι αιτήσεις και η αποστολή των δικαιολογητικών για το Ιδ. ΚΔΑΠ στην Αλεξάνδρεια τελειώνουν σε 10 μέρες

– Εντελώς Δωρεάν για όλο το χρόνο θα είναι τα προγράμματα μελέτης και δημιουργικής απασχόλησης στο νέο Ιδιωτικό ΚΔΑΠ Europedia στην πόλη της Αλεξάνδρειας. 

– Το ΚΔΑΠ θα είναι ανοιχτό και στη διάρκεια των διακοπών.

– Οι προ-εγγραφές άρχισαν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

– Έναρξη Σεπτέμβριος 2018

Αιτήσεις και αποστολή δικαιολογητικών έως 3 Ιουλίου 2018

Στην πρώην ΔΕΗ (Γρ. Λαμπράκη και Αλ. Παπάγου γωνία) θα στεγάζεται το νέο μεγάλο ιδιωτικό ΚΔΑΠ για παιδιά 5 έως 12 ετών. Οι εργασίες ανακατασκευής του χώρου σε σύγχρονο και ασφαλές κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ξεκινούν άμεσα, υπό την επίβλεψη του έμπειρου μηχανικού κ. Γιώργου Παπαδόπουλου. Η εμπειρία του κ. Παπαδόπουλου είναι μεγάλη αφού έχει επιμεληθεί και αδειοδοτήσει τις περισσότερες εκπαιδευτικές δομές του ομίλου, εφαρμόζοντας τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, κυρίως στα θέματα ασφαλούς πρόσβασης και διαμονής των παιδιών στους χώρους των εκπαιδευτικών δομών.

Τα δικαιολογητικά

 

 

Υπεύθυνη του ιδιωτικού ΚΔΑΠ αναλαμβάνει μια νέα αριστούχος παιδαγωγός με εξειδίκευση στην σχολική ψυχολογία και με ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό κ. Ελεωνόρα Μαστοροδήμουτου Κωνσταντίνου.

Την κ. Μαστοροδήμου θα πλαισιώσουν 11 ακόμη εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων, αλλά και ειδικοί στις εικαστικές τέχνες, τις νέες τεχνολογίες, τη φυσική αγωγή, το θέατρο το χορό κ.ά.

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν στη Γραμματεία του ΚΔΒΜ RAM Computer, Π. Μελά 5.

Τηλέφωνο: 23330 26770 ή με e-mail στο [email protected].

Περισσότερες πληροφορίες Ελεωνόρα Μαστοροδήμου:  Κιν. 6972645334 e-mail: [email protected]

Για την πρόσληψη εκπαιδευτικών στο νέο ιδιωτικό ΚΔΑΠ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό σημείωμα στο [email protected] με θέμα: «Για το ΚΔΑΠ Αλεξάνδρειας-Τμήμα Διοικ. Προσωπικού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *