ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τις αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής του Α.Ο. Αλέξανδρος συνάντησε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Τις αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής του Α.Ο. Αλέξανδρος συνάντησε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Τις νεαρές αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. Αλέξανδρος, οι οποίες συνοδεύονταν από τις προπονήτριες τους, δέχτηκε, το πρωί της Δευτέρας 9 Ιουλίου 2018, ο δήμαρχος  Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις πρόσφατες διακρίσεις που κατέγραψαν οι αθλήτριες αγωνιζόμενες στο ανώτερο επίπεδο που προβλέπεται για τις ηλικίες τους και ιδιαίτερα για το Τμήμα της Αλεξάνδρειας όπου η αθλήτρια Τσιαπανίτη Ευθαλία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σχοινάκι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής γυμναστικής  που διεξήχθη στις 23-6-2018 στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, οι Νεανίδες του συλλόγου κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία ανσάμπλ (ensemble) τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθησαν σεΜίκρα και Π. Φάληρο αντίστοιχα: Μίλη Μαρία –Ελένη, Τσιριλάκη Χριστίνα, Ζουγιού Ελίνα, Βρανά Ελισάβετ και Παυλίδου Φωτεινή.

Το αγωνιστικό τμήμα Παγκορασίδων που αποτελείται από τις αθλήτριες: Παπαδοπούλου Ναταλία, Πρελορέντζου Βασιλική, Σιαφαρίκα Μαρία, Τσιαπανίτη Ευθαλία, Τσιγκερδάνου Ελευθερία και Τζίμου Ελισάβετ, μετά από σκληρή προετοιμασία με πρόγραμμα και στόχους, έκαναν πολύ καλή εμφάνιση:

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ 2018

Χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο ομαδικό

ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ ΜΑΡΙΑ

-Χρυσό μετάλλιο στο πρόγραμμα με σκοινάκι με βαθμολογία 8450 ,

-Ασημένιο μετάλλιο στο πρόγραμμα χωρίς όργανο με βαθμολογία 9850,

-Χάλκινο μετάλλιο στο πρόγραμμα με στεφάνι με βαθμολογία 7300 κ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Β΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Α΄ΚατηγορίαΤσιγκερδάνου Ελευθερία

9η θέση στο Σύνθετο Ατομικό και 7η στο ελεύθερο  στο Κύπελλο Ελλάδος

Β΄Κατηγορία

-Τσιαπανίτη Ευθαλία

1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο σχοινάκι και 13η στο Σύνθετο ατομικό

-Παπαδοπούλου Ναταλία

6η θέση στο ελεύθερο, 7η στο στεφάνι και 8η θέση στο Σύνθετο ατομικό

-Πρελορέντζου Βασιλική

7η θέση στην μπάλα και 11η στο σύνθετο ατομικό

-Σιαφαρίκα Μαρία

3η θέση στο Σύνθετο ατομικό στους προκριματικούς και 12ηστους τελικούς

Ο κ. Γκυρίνης συνεχάρη όλες τις αθλήτριες του Α.Ο. Αλέξανδρος για τις διακρίσεις τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, υπογραμμίζοντας πως τέτοιες επιτυχίες γεμίζουν την τοπική κοινωνία με υπερηφάνεια και χαρά αφού ακούγεται η πόλη μας στο πανελλήνιο ενώ ευχήθηκε στο μέλλον να κατακτήσουν ακόμα περισσότερες διακρίσεις και μεταλλεία. Επίσης δήλωσε ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα στις αθλήτριες και θα στηρίζει την προσπάθειά τους.

Η εκπρόσωπος του Τμήματος Αλεξάνδρειας και μέλος του συλλόγου, Σαββίδου Παρασκευή δήλωσε: Ευχαριστώ το δήμο Αλεξάνδρειας και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ. Γκυρίνη γιατί όταν πριν από 2 χρόνια που του ζητήσαμε βοήθεια  ήταν  δίπλα μας και στήριξε την προσπάθεια μας ώστε να έχουν την ευκαιρία τα παιδιά μας να προπονηθούν στην Αλεξάνδρεια σε αυτό το τόσο απαιτητικό αλλά και εντυπωσιακό άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπεύθυνη του συλλόγου και προπονήτρια Μαργαρίτα Ατανάσοβα, στο προπονητικό team: Δροσιά Τσέου, Τηλιοπούλου Βασιλική, στην χορογράφο μας Δίγκα Αναστασία και τη δασκάλα μπαλέτου INNA PARAMONOVA.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *