ΤΟΠΙΚΑ posted by

Συναντήθηκαν για το Συλλαλητήριο της Μακεδονίας που θα γίνει στην Αλεξάνδρεια (φώτο-βίντεο)

Συναντήθηκαν για το Συλλαλητήριο της Μακεδονίας που θα γίνει στην Αλεξάνδρεια (φώτο-βίντεο)

Η Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας στις 30 Ιουλίου, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιουλίου στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας με εκπροσώπους των πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων συλλόγων  και φορέων που υποστηρίζουν και συμμετέχουν στη  διοργάνωση της εκδήλωσης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το συλλαλητήριο, τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχουν γίνει και ακούστηκαν προτάσεις από όλους.

Βέβαια η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη με αρκετές απουσίες.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ:

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΝΙΣΚΟΣ

6 Comments

  • Ποιος το ηξερε για να παμε? ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρευτητε εκει στον εμπορικο συλλογο κ ανασυνταχθητε

    • Η πρόσκληση ήταν για εκπροσώπους Συλλόγων που θέλουν να συμμετάσχουν ως συνδιοργανωτές, όχι για όλο τον κόσμο.

      30 του μηνός όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αλεξάνδρεια.

      «Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει.»
      Ίων Δραγούμης

  • ποιον ρωτησαν ποιον ειπαν και ποιοι ειναι αυτοι που δεν τους γνωριζει κανενας

  • ΠΟΙΟΙ συλλογοι ΑΥΤΟΙ που ακομη δεν χαρακτηρισαν τους βουλευτες του Συριζα ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟΥΣ οπως εκαναν αντιστοιχα στην Πιερια? ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ πρΟχθες ο Αντωνιου το επαιζε ανετος στην εκδηλωση της ΕΣΤΙΑΣ…….. ΑΜΑ θελετε να τους διασκεδαζεται κ να τους ψυχαγωγητε δεν σας θελουμε

  • που ειναι οι αγροτες της ελλαδας να κλεισουν τους δρομους για την μακεδονια.που ειναι οι δασκαλοι και οι καθηγητες να κανουν τις απεργιες τους για την μακεδονια.οι δικαστες οι δικηγοροι να κανουν τις στασεις και τις απεργιες τους.οι λιμενεργατες οι νταλικιεριδες και τοσοι ακομα κλαδοι νοσοκομια δημοσιοι υπαλληλοι που ειναι ολοι αυτοι.ενα κινημα ειναι που διστυχως μοιαζει σαν αυτο των αγανακτησμενων.φρεντο ιντερνετ και σουβλακια δωσε τον ελληνα και τον κανεις οτι θες.περαστικά ελλαδα

  • Όταν εμείς βγαιναμε στους δρόμους και παλευαμε για τα μνημόνια που ψήφιζαν και παλευαμε για το μέλλον όλων μας εσείς καναπεδατοι ήσασταν στην μούγκα… Η χαρά των χρυσαυγουλων είναι τώρα μπας και φανατισουν αμόρφωτους απελπιζμενους πολίτες και τους πάρουν με το μέρος τους… Μακάρι να μην υπήρχαν προβλήματα και να μπορούσα και εγώ να το δω αυτό σαν πρόβλημα και να έρθω μαζί σας.. Αλλα υπάρχουν ευτυχώς και άτομα με κρίση…δηλαδη υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον μαύρο κόσμο!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *