ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Επικίνδυνη διασταύρωση χωρίς STOP στην Αλεξάνδρεια με πολλά ατυχήματα (φώτο)

Επικίνδυνη διασταύρωση χωρίς STOP στην Αλεξάνδρεια με πολλά ατυχήματα (φώτο)

Τεράστιο πρόβλημα δημιουργεί η έλλειψη πινακίδας STOP στη διασταύρωση των οδών Κολινδρού με Γρ. Κατρανίτσα στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Όπως σωστά επισημαίνει αναγνώστης του Αλεξάνδρεια-Γιδάς:

“Εδώ και χρόνια έχουν γίνει εκεί δεκάδες ατυχήματα και κανείς δεν ασχολείται. Προσωπικά προχθες ήταν η τρίτη φορά που κόντεψα να τρακάρω στο σημείο. Οι περισσότεροι που έρχονται από την Κολινδρού (που μάλλον δεν έχουν προτεραιότητα) ούτε καν μειώνουν ταχύτητα. Και τώρα αν πας θα δεις γυαλιά και σπασμένα πλαστικά στο σημείο”. 

Κάτι πρέπει να γίνει από τους αρμόδιους για να αποφύγουμε τα χειρότερα στο μέλλον.

 

 

 

 

 

 

 

7 Comments

  • Ενω στη Χρυση Γωνιά μπροστα που εχει στοπ σε οσους κινουντε επι της Μεγ.Αλεξανδρου καποιος το βλεπει. Οι πλειοψηφια αυτων που κινουντε με κατευθυνση απο το λουξ ειναι επικυνδινοι. Οι περισοτεροι νομιζουν οτι εχουν και προτεραιοτητα. Εκει θελει ενα τροχονομο επι μονιμου βασης.

  • ΣΤΟΠ είχε αλλά τα ξύλωσε κάποιος “γνωστός” της γειτονιάς.

    • Να τον βάλουν ένα καλό αλλά καλό πρόστιμο και άμα θέλει ας το ξανά βγάλει….

  • στα χωριά προτεραιότητα πάντα έχουν οι χωριανοί.

  • ειμαι κάτοικος της μιας οδού και πραγματικά συμβαίνουν συχνά ατυχήματα. Ο Δήμος ή η όποια αρμόδια υπηρεσία γιατί δε βάζει τις πινακίδες ΣΤΟΠ;

  • Ας τον βάλουν κανένα τσουχτερό πρόστιμο….

  • Ας πούμε ότι όντος είχε πινακίδα στοπ σε εκείνο το σημείο. Τώρα που δεν έχει όσους τους κόβει από Κ.Ο.Κ θα ξέρουν ότι ισχύει η προτεραιότητα από τα δεξιά. Όσο για αυτούς που δεν το θυμούνται… τους εύχομαι μόνο να μην πάθουν κανένα ατύχημα. Γιατί μαζί με αυτούς παίρνει και άλλους η μπάλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *