ΤΟΠΙΚΑ posted by

Καταχώρησε τώρα την επιχείρησή σου εύκολα και γρήγορα

Καταχώρησε τώρα την επιχείρησή σου εύκολα και γρήγορα

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί να διαφημίσετε την επιχείρησή σας και το αφήσατε για αργότερα γιατί το κόστος ήταν μεγάλο;

Πόσες φορές σκεφτήκατε ότι χρειάζεστε μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας για να μπορούν να σας βρίσκουν πιο εύκολα;

Σίγουρα έχετε δημιουργήσει σελίδα για την επιχείρησή σας στο Facebook και μετά από μια εβδομάδα σταματήσατε τις αναρτήσεις γιατί δεν έχετε χρόνο!

Πόσες φορές σκεφτήκατε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες οι οποίες παρέχετε σαν επιχείρηση δεν προβάλλονται όπως πρέπει;

Η City-Guide.gr είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο διαδικτυακό προφίλ και να φέρετε πιο κοντά στην επιχείρησή σας σε κάθε χρήστη που πλοηγείται στο διαδίκτυο και αποτελεί πιθανό σας πελάτη.

Καταχωρήστε την επιχείρησή σας μέσα σε λίγα λεπτά και δημιουργήστε την ιδανική εικόνα για τον υποψήφιο πελάτη σας. Ο πλήρης κατάλογος επιχειρήσεων της City-guide.gr είναι διαθέσιμος σε δύο γλώσσες προσφέροντας λειτουργική και μοντέρνα εμφάνιση. Μπορείτε πλέον να προβάλετε προϊόντα, φωτογραφίες, υπηρεσίες, ωράριο λειτουργίας, στοιχεία επικοινωνίας για την επιχείρησή σας και να τραβήξετε το ενδιαφέρον του χρήστη να επισκεφτεί την επιχείρησή σας.

Κάθε χρήστης μπορεί να αναζητήσει επιχειρήσεις κοντά στην τοποθεσία που βρίσκεται χρησιμοποιώντας τον γεωγραφικό χάρτη ή τη μηχανή αναζήτησης. Όλες οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες από οποιαδήποτε συσκευή. Δεν έχει σημασία εάν βρίσκεται στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή του ή στο δρόμο, χρησιμοποιώντας το κινητό του, ανοίγοντας τον οδηγό πόλης είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιχείρησή σας.

Επιλέξτε ανάμεσα στα 3 διαθέσιμα πακέτα προώθησης και δημιουργήστε σε λίγα λεπτά ένα ολοκληρωμένο προφίλ για την επιχείρησή σας. Χωρίς τεράστια κόστη και με χαρακτηριστικά που ενισχύουν την επισκεψιμότητα και τον αριθμό των πελατών σας, η City-guide.gr θα γίνει ο ιδανικός συνεργάτης σας.

Ο ανταγωνιστής σας έχει ήδη ψηφιακή παρουσία. Εσείς;

Καταχωρήστε τώρα την επιχείρησή σας στον Οδηγό Πόλης: https://www.city-guide.gr/el/submit?r=4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *