ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Αυγούστου

Η ημέρα σταδιακά σκληραίνει, αφού τα ζώδια προετοιμάζονται για την ηλιακή έκλειψη. Νεύρα, εντάσεις και καυγάδες ξανά στο προσκήνιο, άλλη μία φορά αυτό το καλοκαίρι.

ΚΡΙΟΣ
Ο Αύγουστος φαίνεται ότι δεν μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς για εσάς γιατί τα προβλήματα σας κυνηγούν. Τόσο τα αισθηματικά όσο και τα επαγγελματικά δεν βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι και η γκρίνια είναι πλέον ο νέος σας συγκάτοικος. Κάντε υπομονή και μην αντιδράτε ακραία σε ότι έρθει έξω από την πόρτα σας τις τελευταίες μέρες. Κουράγιο τουλάχιστον μέχρι την ηλιακή έκλειψη το Σάββατο. Μετά το κλίμα αλλάζει σταδιακά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ζωή σας θυμίζει κυριολεκτικά ένα κουβάρι. Όσα αφήνατε άλυτα όλο αυτό τον καιρό τώρα είναι μπροστά σας και καλείστε να τα αντιμετωπίσετε. Μην σας πιάνει άγχος. Ναι, είναι πολλά, αλλά έτσι όπως τα κάνατε το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να πιάσετε μια μια κάθε εκκρεμότητα από την αρχή. Με οργάνωση και συνέπεια θα απολαύσετε σύντομα το υπόλοιπο του καλοκαιριού, αλλιώς καλό… χειμώνα. Τα ερωτικά σας είναι επίσης σε μία σύγχυση, αλλά θα γίνουν καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα απρόοπτα γεγονότα που θα έρθουν σήμερα και τις επόμενες ημέρες μπορεί να σας βγάλουν λίγο από τα νερά σας, κυρίως στα επαγγελματικά, αλλά με την κατάλληλη κίνηση θα αποβούν όλα υπέρ σας και θα ζήσετε μοναδικές στιγμές. Δείξτε πόσο επαγγελματίας είστε έστω κι αν είστε σε διακοπές. Ερωτικά τα πράγματα είναι μπερδεμένα για μερικές από εσάς, αφού ο νους σας και η καρδιά σας είναι στο μακρινό παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απογοητεύσεις ίσως να έρθουν σε κάποια ερωτικά γεγονότα. Σκεφτείτε σωστά σήμερα πώς θα αντιδράσετε σε ένα γεγονός που ξέρετε ότι έρχεται. Μην βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας γιατί ίσως να χάσετε για πάντα τον απόλυτο έρωτα. Μην φοβάστε να δείξετε ότι παραμένετε ερωτευμένη με ένα πρόσωπο από τα παλιά. Επαγγελματικά είστε σε mood διακοπών, αλλά και πάλι έχετε μία σοβαρή μελαγχολία που σας εμποδίζει να ζήσετε ξέγνοιαστα και να ξεκουραστείτε.

ΛΕΩΝ
Για εσάς τα πράγματα είναι λιγάκι περίπλοκα. Ναι μεν είστε ονειροπόλοι και σχεδιάζετε με το ταίρι σας το καλοκαίρι που είναι μπροστά σας, αλλά από την άλλη το μυαλό σας ταλανίζεται από σκέψεις… «Μήπως είναι ώρα για ένα μικρό διάλειμμα;» Προτού κάνετε οτιδήποτε πάντως σκεφτείτε το πολύ καλά. Τα επαγγελματικά σας σχέδια στιγματίζονται από καθυστερήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή. Κάντε υπομονή και θα λυθούν απλά θα σας εκνευρίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπάθεια. Ναι προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Τόσο τα επαγγελματικά σας, όσο και τα αισθηματικά που φαίνεται ότι είναι σε δεύτερη μοίρα για εσάς… Εάν είστε εντάξει με αυτό τότε μην πέσετε από τα σύννεφα, εάν η ζωή σας αλλάξει ριζικά από την μια μέρα στην άλλη. Ξέρετε πολύ καλά ότι θα το μετανιώσετε, οπότε ξεκινήστε να προσπαθείτε. Δεν αποκλείεται κάποιες από εσάς να νιώσετε ένα σκίρτημα στην καρδιά μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά είναι σε ένα καλό φεγγάρι για εσάς, αλλά εξακολουθείτε να νιώθετε ένα βάρος, δίχως να ξέρετε τι είναι. Τι θα λέγατε να σκεφτείτε λιγάκι και τους φίλους σας; Ναι είναι παραμελημένοι. Δεν αξίζουν μια ευκαιρία; Τόσα έχετε μοιραστεί μαζί. Τα επαγγελματικά σας είναι σε κατάσταση συναγερμού με νέες συμφωνίες, νέες απαιτήσεις και πολύ δουλειά. Τώρα είναι η εποχή που σπέρνετε για να θερίσετε μετά τις επιτυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά είναι το μόνο που πρέπει να σας απασχολεί αυτή την περίοδο. Αισθηματικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, καθώς ίσως σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας. Μην βάζετε τα προβλήματά σας κάτω από το «χαλάκι» γιατί θα τα βρείτε μπροστά σας και μόλις έρθει αυτή η ώρα θα είναι αργά για οτιδήποτε. Τα επαγγελματικά είναι σε ένα στάδιο αναπροσαρμογής, αφού σκέφτεστε με ποιόν τρόπο θα μπορούσατε να εξελιχθείτε και να νιώσετε πιο παραγωγική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το καλοκαίρι σας ταιριάζει γάντι. Αυτά θα σας αρέσουν. Φίλοι και χαλαρές καταστάσεις. Αφού αυτό είναι που σας κάνει ευτυχής μην το αλλάξετε. Κρατήστε την ευτυχία γερά, διότι ένας δύσκολος και κουραστικός χειμώνας είναι καθ’οδόν. Όσο για τα αισθηματικά. Ότι είναι να έρθει, θα έρθει μόνο του. Και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένατε. Επαγγελματικά και οικονομικά έχετε βάλει όλα τα ζητήματα στον πάγο .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσοχή στις παρορμητικές συμπεριφορές. Η υπομονή είναι το μόνο που πρέπει να σας χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο. Εκτός αυτού, εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με την σχέση ή το φίλο-η σας τότε είναι καιρός να τα βάλετε κάτω και να κουβεντιάστε προκειμένου να βρεθεί μια λύση σε ότι σας βασανίζει. Όσο για τα επαγγελματικά ένα μικρό break δεν θα ήταν άσχημο και μάλιστα είναι επιβεβλημένο γιατί απαιτείται πολύ μεγάλη ξεκούραση μετά από μία τέτοια χρονιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το φετινό καλοκαίρι πιθανώς να είναι το καλοκαίρι που θα το θυμάστε σε όλη σας την ζωή. Βγείτε έξω, μιλήστε, φλερτάρετε. Είναι αυτό που έχετε ανάγκη. Από την άλλη, τα οικονομικά σας φαίνεται πως αρχίζουν και βρίσκουν επιτέλους μια σταθερότητα. Αισιοδοξία λοιπόν. Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται μεγάλο. Τα επαγγελματικά παρά την εποχή που διανύουμε απαιτούν τον καλύτερό σας εαυτό. Νέες συμφωνίες και προτάσεις ευνοούνται σήμερα.

ΙΧΘEIΣ
Επειγόντως ξεκούραση. Η δουλειά όλο τον χρόνο σας έχει φτάσει στα όριά σας. Περάστε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους και μην νευριάζετε με το παραμικρό. Μην ξεχνάτε πως όλη αυτή την ένταση την είχατε στην δουλειά όλο το χρόνο. Μην την μεταφέρετε και στο σπίτι. Τα οικονομικά είναι ιδανικά, οπότε ταξιδέψτε. Η ένταση τόσο καιρό σας έχει δημιουργήσει ένα ύφος απόκοσμο με αποτέλεσμα κάποιοι που θέλουν να σας γνωρίσουν να φοβούνται να σας πλησιάσουν.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *