ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Δήλωση του προπονητή του μπασκετικού ΓΑΣ Αλεξάνδρειας: “Αυτοί είναι οι στόχοι της ομάδας μου”

Δήλωση του προπονητή του μπασκετικού ΓΑΣ Αλεξάνδρειας: “Αυτοί είναι οι στόχοι της ομάδας μου”

Με μεγάλη χαρά και σεβασμό προς την ομάδα του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ συμφωνήσαμε με την διοίκηση να πορευθούμε μαζί την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η συμφωνία μας αυτή βασίστηκε σε κοινούς στόχους, προσδοκίες και οράματα που πρέπει να έχει μια ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να επιτύχει μεθοδικά και με αξιοπρέπεια όλα τα παραπάνω.

Φιλοδοξούμε να γίνουμε ο ένας και μοναδικός μπασκετικός πόλος έλξης στην ευρύτερη περιοχή της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Αυτό φυσικά δεν μπορούμε να το πετύχουμε ούτε με Ευχολόγια, ούτε με αοριστίες και ψεύτικες υποσχέσεις.

Βάλαμε μαζί με την Διοίκηση της ομάδας πλάνο, χρονοδιάγραμμα και αρχίσαμε να υλοποιούμε τα κομμάτια ενός μακρόπνοου σχεδίου.

Φέραμε στην ομάδα παίχτες που αγωνίστηκαν σε Εθνικές κατηγορίες για να μπορέσουμε να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στους νεαρούς αθλητές μας, να τους δώσουμε την χαρά να συνεργασθούν και να βοηθηθούν από αθλητές που βίωσαν πολύ πιο δύσκολες κατηγορίες.

Τους δίνουμε το πραγματικό κίνητρο και όχι την ψευδαίσθηση.

Θα κάνουμε πρωταθλητισμό με ένα κράμα αθλητών που διψούν για δουλειά και μάθηση στις δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες που διακατέχουν τις ομάδες υψηλών στόχων.

Θα συνδυάσουμε την εμπειρία με την ενέργεια και την νεανικότητα των παιχτών μας για να δημιουργήσουμε πραγματικές συνθήκες που θα έλκουν νέους αθλητές σε υψηλό πραγματικά επίπεδο, ανταγωνιστικό και όχι επίπεδο χαμηλών προσδοκιών που θα ξεχωρίζει ο λίγο πιο ικανός από τους άλλους.

Ήδη το ρόστερ της ανδρικής ομάδας πήρε την τελική του μορφή και το μόνο που απομένει είναι να απορροφεί παίχτες οι οποίοι θα προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, επιβραβεύοντας έτσι την προσπάθεια που θα κάνουν.

Έτσι λοιπόν ήδη ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας για την υλοποίηση πραγματικών και εφικτών στόχων οι οποίοι θα βασίζονται πάνω σε μια αμοιβαία ειλικρινή σχέση μεταξύ όλων μας.

Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και το μόνο που θα ζητήσουμε είναι υγεία να μας δίνει ο θεός και ηθική δύναμη ο κόσμος της πόλης της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

ΟΚΛΑΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Προπονητής ανδρικής ομάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *