ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο Απ. Βεσυρόπουλος εκπρόσωπος του Κ. Μητσοτάκη τον 15Αύγουστο στην Παναγία Σουμελά (ρεπορτάζ)

Ο Απ. Βεσυρόπουλος εκπρόσωπος του Κ. Μητσοτάκη τον 15Αύγουστο στην Παναγία Σουμελά (ρεπορτάζ)

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υφ. εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης ενώ θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

Ο Γιώργος Ουρσουζίδης εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Παναγία Σουμελά (στην Καστανιά Βέροιας) τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη θα εκπροσωπήσει στις εκδηλώσεις ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, βουλευτής Ημαθίας και αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ.

Ένας άλλος Ημαθιώτης βουλευτής, ο Γιώργος Ουρσουζίδης (ΣΥΡΙΖΑ), θα εκπροσωπήσει τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Στις φετινές εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά θα παραστεί και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ενώ ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης θα παραστεί ως εκπρόσωπος της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.

Θα παραστούν επίσης, εκ μέρους της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι τοπικών και διαφόρων άλλων φορέων, πρόεδροι ποντιακών σωματείων κλπ

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΕΞΑΡΧΕΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Στο πανηγύρι της Αγίας Κυριακής για 2 μέρες ο Μητροπολίτης (πρόγραμμα)

Το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα και το Σωματείο «Παναγία Σουμελά» διοργανώνουν φέτος στην Καστανιά Ημαθίας, την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 την 1606η Πανηγυρική Εορτή του Δεκαπενταυγούστου, η οποία αποτελεί συνέχεια της εθνικό-θρησκευτικής παράδοσης του Ελληνισμού στον Αλησμόνητο Πόντο. Χιλιάδες ευλαβείς προσκυνητές, εκπρόσωποι της πολιτείας, τοπικών και άλλων φορέων καθώς και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και Ποντιακών Σωματείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές θρησκευτικής κατάνυξης, συμμετέχοντας στις ιερές ακολουθίες του τριημέρου και παρακολουθώντας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Των Ιερών Ακολουθιών και της Πανελλήνιας Εορτής της κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα  προεξάρχει ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από Αρχιερείς, μέλη της Ιεραρχίας της εκκλησίας της Ελλάδος.

ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΤΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΖΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ

Στις εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου φέτος έχουμε την έλευση των Σεπτών Εικόνων του Αγίου Ιωάννου του Βαζελώνος και του Αγίου Γεωργίου του Περιστερεώτα με τις αντιπροσωπείες των Διοικητικών Συμβουλίων των ομωνύμων σωματείων, για να συνεορτάσουν όλοι μαζί την Κοίμηση της Θεοτόκου και να στείλουν ένα μήνυμα αγάπης, ενότητας και αποφασιστικότητας: “Εν τη ενώσει η ισχύς”.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΙΑΣΩΝΙΔΗ

Επίσης θα πραγματοποιηθούν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου Υπουργού Λεωνίδα Ιασωνίδη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην μεταφορά των κειμηλίων της Παλαιφάτου Βασιλικής Σταυροπηγιακής Ιεράς Μονής της Παναγίας Σουμελά και βοήθησε στην ανιστόρηση του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Σουμελά.

6 Comments

  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο θαμώνας της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, στέλνει εκπρόσωπο στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου! Πόσο φαρισαίος υποκρίταρος και ο ίδιος και ο εκπρόσωπός του!

    Καλά, ρε θεομπαίχτες, αθεόφοβοι νεοδημοκράτες, τον κόσμο δεν τον σέβεστε. Τον Θεό δεν τον σκέφτεστε και πάτε να Τον κοροϊδέψετε; Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Θεός ου μυκτηρίζεται.

    • Αγαπητέ Ελεύθερε, εάν τα γράφετε στα σοβαρά, να το κοιτάξετε και σας το λέω με σεβασμό. Η Παναγία Σουμελά (οι διοργανωτές των εκδηλώσεων) και η Μητρόπολη Βεροίας, είναι αυτοί που έχουν προσκαλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης ΤΙΜΑ την Παναγία Σουμελά και τον τόπο του Ιερού Προσκυνήματός Της, στέλνοντας ως εκπρόσωπό του, ένα γνωστό και προβεβλημένο- υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματός του, που για εμάς είναι και ιδιαίτερη η τιμή καθώς πρόκειται και για συμπατριώτη μας. Εάν επιμείνετε, μετά από αυτό, οι χαρακτηρισμοί σας απευθύνονται πλέον σε αυτούς που τον κάλεσαν και είναι ντροπή σας.

  • Δώσε πόνο Αποστόλη !!!

  • mia xara einai o apostolis alou re!!!!!!!!!!!

  • Ψηλέ ψηλώνεις και μαζί σου ψηλώνουμε κι εμείς που είμαστε στο πλευρό σου, δυνατά και μαζικά. Εμπρός μαζί με τον Κυριάκο, είστε αγωνιστές και θα σας δικαιώσει ο κόσμος, εμείς όλοι.

  • Συγκέντρωση της δεξιάς στην Σουμελά. αυτοί είστε, πανηγυρίστε… στα πανηγύρια γιατί είστε για τα πανηγύρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *