ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Αυγούστου

Αποφύγετε τις αυθόρμητες αποφάσεις και σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε και πότε. Μια άλλη σημαντική πτυχή αυτής της ημέρας θα είναι η συμμόρφωση με μια αυστηρή δίαιτα. Σήμερα, τα υπερβολικά βαριά, υψηλών θερμίδων γεύματα κατηγορηματικά αντενδείκνυται.

 ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα θα περάσει χωρίς μεγάλες… νίκες. Στην πραγματικότητα, δεν τις χρειάζεστε. Θα απολαύσετε απλά όλα όσα έχετε αυτή τη στιγμή (οικογένεια, ζεστές σχέσεις με στενούς και αφοσιωμένους φίλους). Με την ευκαιρία, σήμερα ένας από τους φίλους σας θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος. Θα σας παρουσιάσει το δώρο που σχετίζεται στενά με το αγαπημένο σας χόμπι. Είναι ένα μοναδικό πράγμα που δεν διατίθεται ούτε σε ηλεκτρονικά καταστήματα ούτε σε κοντινά καταστήματα. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα όσο απομακρυνόμαστε από τη χθεσινή έκλειψη θα διευθετηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα βιώσετε μία ελαφριά νοσταλγία. Θα επισκεφτείτε τον τόπο με τον οποίο έχετε τις πιο θερμές αναμνήσεις και θα παρατηρήσετε ότι πολλά έχουν αλλάξει εδώ από την εποχή της απόμακρης παιδικής σας ηλικίας. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από μία μοναδική έκπληξη που σας επιφυλάσσει ο αγαπημένος σας. Τα οικονομικά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν καλό είναι να τακτοποιηθούν άμεσα για να μην σας πιέζουν άλλο. Σημαντικό να αλλάξει μία κακή συνήθεια που ακολουθείτε τελευταία στην εργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσοχή. Οι απερίσκεπτες κινήσεις και οι αλόγιστες σπατάλες κινδυνεύουν να μειώσουν ολόκληρο τον προϋπολογισμό σας. Αξίζει να περιμένετε λίγες μέρες πριν πάρετε την απόφαση να κάνετε μία ακόμη αγορά. Οι διακοπές έφτασαν ή τελείωσαν, όμως τα επαγγελματικά σχέδια που γυρίζουν στο μυαλό σας καλό είναι να μην μείνουν μόνο στη σκέψη σας. Ιδανική περίοδος για συναντήσεις και συζητήσεις. Δεν πρέπει να βιάζεστε πάρα πολύ σε προσωπικά θέματα. Σίγουρα θα ξεκινήσετε μια νέα ιστορία αγάπης, αλλά μόνο αφού το πάθος σας «ωριμάσει» για αυτό το βήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσοχή στην υγεία σας σήμερα καθώς υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος τραυματισμού κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού γεγονότος ή παιχνιδιού με τα παιδιά σας. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικές σε ότι κάνετε. Αποφύγετε τις εντάσεις με τον αγαπημένο σας, δεν βοηθούν πουθενά. Μία ήρεμη και ώριμη συζήτηση θα λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Αν ανήκετε στις single του ζωδίου, τότε πολύ προσοχή στη συμπεριφορά σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Τα οικονομικά συνεχίζουν να αποτελούν μεγάλο πρόβλημα…

ΛΕΩΝ
Τι και αν είναι Κυριακή. Η αγάπη σας για τη δουλειά δεν σας αφήνει ούτε σήμερα μακριά της. Έχετε στόχους και θέλετε να τους πετύχετε. Γνωρίζετε ότι χωρίς κόπο δεν θα καταφέρετε να κερδίσετε όσα επιθυμείτε. Θα πάρετε μία ικανοποίηση για τους κόπους σας και θα θέσετε νέους στόχους και στα οικονομικά σας. Λίγες ημέρες διακοπών ωστόσο θα σας βοηθήσουν να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Στα αισθηματικά, σήμερα υπάρχει η ευκαιρία να ανακαλύψετε τυχαία το ίδιο πράγμα με το οποίο συνδέετε εκπληκτικές αναμνήσεις. Μην ξεχάσετε να το δείξετε στα παιδιά σας, περιγράφοντάς το με ένα λεπτομερή απολογισμό της πρώιμης παιδικής σας ηλικίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδανική ημέρα για ξεκούραση, όχι όμως για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Κάθε μία από αυτές τις αποφάσεις πρέπει να τις σκεφτείτε σοβαρά πριν δώσετε την τελική σας απάντηση. Στα αισθηματικά σας καλό είναι όλες οι single του ζωδίου να θυμάστε ότι τα πάθη είναι πάθη και τα λάθη… λάθη! Για αυτό προσοχή στις επόμενες επιλογές. Όσο για τα οικονομικά, άσχημα τα πράγματα. Η τάση σας για σπατάλες δεν βοηθά τον προϋπολογισμό σας.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η μέρα θα είναι γεμάτη μυστηριώδεις και ευχάριστες συμπτώσεις. Θα είστε ιδιαίτερα ευχαριστημένη και θα εκπλαγείτε όταν συναντηθείτε με το άλλο σας μισό. Εσείς και αυτό το πρόσωπο δεν είστε ακόμη σε σχέση, όμως η σημερινή συνάντηση θα αλλάξει το μέλλον σας. Το πιο σημαντικό πράγμα που θα συνειδητοποιήσετε σήμερα είναι ότι οι κόποι σας στη δουλειά θα ανταμειφθούν και με το παραπάνω. Ένα τηλέφωνο θα φέρει σημαντικές εξελίξεις. Ένα οικογενειακό ζήτημα θα βρει λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα προχωρήσετε σε μια πολύ κερδοφόρα εξαγορά, η οποία θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σας. Σε αυτή τη σημαντική κίνηση έχετε σύμμαχο τον σύντροφό σας. Εντάσεις θα υπάρξουν καθώς ακόμη υπάρχει η επιρροή της έκλειψης, όμως όχι κάτι σοβαρό. Σκεφτείτε σοβαρά τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Οι παθογένειες του παρελθόντος καλό είναι να πάψουν να επαναλαμβάνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα θα σας φέρει αντιμέτωπη με μια ιδιαίτερη περιπέτεια. Η Κυριακή σας θα περάσει στην εξοχική κατοικία ενός από τους φίλους σας, όπου θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να απελευθερωθεί πλήρως. Αργά το βράδυ, ωστόσο κάτι θα αλλάξει… Στα αισθηματικά σας τίποτα δεν έχει αλλάξει. Σας ενδιαφέρει ένα άτομο από τον στενό σας κύκλο, όμως δεν είστε σίγουρη που μπορεί να οδηγήσει αυτή η σχέση. Αποφύγετε τις σπατάλες, τακτοποιήστε εκκρεμότητες πριν από τις διακοπές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε θέσει νέους στόχους και θέλετε οπωσδήποτε να αλλάξει η επαγγελματική σας πορεία. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός πλάνου δράσης. Έχετε στο μυαλό σας και μία επιχειρηματική δραστηριότητα, όμως σας λείπει ένα ποσό από το κεφάλαιο. Δεν θα χάσετε χρόνο, θα προσπαθήσετε να αποκτήσετε το ποσό που λείπει από έναν από τους συγγενείς σας. Αυτό το πρόσωπο θα πιστώσει το όνειρό σας, αλλά θα σας επιτρέψει μια πολύ μικρή περίοδο για την αποπληρωμή αυτού του χρέους. Αποδεικνύεται ότι όλες τις επόμενες μέρες θα αναγκαστείτε να εργαστείτε σκληρά για να πληρώσετε αυτά τα χρήματα. Στα αισθηματικά σας υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και αν ανήκετε στις δεσμευμένες του ζωδίου, χρειάζεται προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι η ιδανική ημέρα για να πειραματιστείτε με την εμφάνισή σας, γιατί δεν θα πετύχει η προσπάθεια. Εάν θέλετε πραγματικά πειράματα, περιορίστε τον εαυτό σας μόνο σε αυτό που σίγουρα δεν θα σας βλάψει. Προσπαθήστε να μην κάνετε αλόγιστες αγορές από το διαδίκτυο γιατί τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, λόγω διακοπών και όχι μόνο. Μην παραμελείτε τον αγαπημένο σας. Αφιερώστε του χρόνο…

ΙΧΘΕΙΣ
Ο ρομαντισμός ξεχειλίζει και θα περάσετε μία υπέροχη ημέρα με τον αγαπημένο σας. Προς το τέλος της ημέρας μπορεί όμως να υπάρξουν εντάσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή του αγαπημένου σας. Ένα οικονομικό πρόβλημα θα είναι η αφορμή για να ξεσπάσει ο καβγάς. Μία ήρεμη συζήτηση μπορεί να δώσει τη λύση…

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *