ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστης: Αυτή είναι η φωτογραφία της ημέρας στην Αλεξάνδρεια! (εικόνα)

Αναγνώστης: Αυτή είναι η φωτογραφία της ημέρας στην Αλεξάνδρεια! (εικόνα)

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία εικόνα που είδα σήμερα στην πόλη μας.

Η αστυνομία έχει κλείσει τη Βετσοπούλου η οποία πεζοδρομείται λόγω του πανηγυριού και τα αυτοκίνητα παραμένουν παρκαρισμένα κανονικά.

Μου θύμισε παρέλαση υπό βροχή πριν από κάποια χρόνια που τα παιδιά μας συμμετείχαν στην παρέλαση και δεν μπορούσαν να περάσουν από τα αυτοκίνητα δεξιά και αριστερά.

Αναγνώστης

3 Comments

  • Έκλεισαν τον δρόμο και όλα τα αυτοκίνητα περνούν κάτω από τις κορδέλες… Περνώντας λοιπόν μπροστά από το Αστυνομικό τμήμα συνάντησα έναν αστυνομικό και σκέφτηκα να το αναφέρω και να πάει να ρίξει μια ματιά. Η απάντησή του; Αν δεν είναι αυτοί σωστοί τι να τους κάνουμε;; Δεν παω πουθενά….

  • Η αστυνομία δεν έκλεισε κανένα δρόμο…. Με απόφαση του Δήμου πεζοδρομηθηκε η Βετσοπουλου και κλείσανε άλλοι δρόμοι…. Ας φρόντιζε ο Δήμος να βρει τρόπο να κρατήσει μακρυά τα αυτοκίνητα…. Οι κορδέλες είναι για άλλες περιπτώσεις….. Κι από την άλλη, που είναι η παιδεία των κατοίκων της περιοχής;;; δεν θα έπρεπε να σεβαστούν την απόφαση και να συμμορφώθουν ;;;

  • ο Καθένας κάνει ότι θέλει στην πόλη μας ,παρκαρίσματα προσπεράσεις η και σταμάτημα πάντα αντικανονικά ,όπως βολεύει στην περίπτωση…και η αστυνομία χαχαχα μην την είδατε μην την συναντήσατε …αίσχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *