ΤΟΠΙΚΑ posted by

Έδειξε στους μαθητές του ΑΠΘ πως παρασκευάζεται η Γραβιέρα ο Γιώργος Πέτσας από την Αλεξάνδρεια! (βίντεο)

Έδειξε στους μαθητές του ΑΠΘ πως παρασκευάζεται η Γραβιέρα ο Γιώργος Πέτσας από την Αλεξάνδρεια! (βίντεο)

Αποφοίτησε από την σχολή τυροκομίας του ΑΠΘ, άνοιξε το δικό του οικογενειακό παραδοσιακό τυροκομείο, το γνωστό σε όλους ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ και τώρα ήρθε η ώρα να μεταδώσει τις γνώσεις του στους επόμενους.

Ο Γιώργος Πέτσας όπως γράψαμε την προηγούμενη βδομάδα (κλικ ΕΔΩ) ανέλαβε τον ρόλο του εκπαιδευτή στη σχολή τυροκομίας του ΑΠΘ όπου κανείς μπορεί να μάθει τα τυροκομεί, να κάνει αναλύσεις τυριών και γάλακτος.

Στα μαθήματα της σχολής ο κ. Πέτσας έδειξε στους μαθητές τους πως να φτιάξουν γραβιέρα.

Με τις ίδιες συνταγές που μαθαίνει τους τυροκόμους της τυροκομικής σχολής του ΑΠΘ, ο εκπαιδευτής της σχολής Γιώργος Πέτσας παρασκευάζει τα προϊόντα στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ στην πόλη μας!

Μπείτε στη σελίδα facebook της σχολής του ΑΠΘ κάνοντας κλικ ΕΔΩ και γραφτείτε!

Δείτε τα βίντεο:





Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *