ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η πρώτη κόντρα Γκυρίνη – Ναλμπάντη στο δημοτικό συμβούλιο (βίντεο)

Η πρώτη κόντρα Γκυρίνη – Ναλμπάντη στο δημοτικό συμβούλιο (βίντεο)

Η πρώτη κόντρα ανάμεσα στον δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη και στον πρώην αντιδήμαρχο Κώστα Ναλμπάντη ήρθε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου.

Είναι γνωστό πως ανάμεσα στους δύο πρώην συνεργάτες δεν υπάρχουν και οι καλύτερες πολιτικά σχέσεις και αυτό φάνηκε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αφορμή στάθηκε η κατάσχεση του ποσού των 633.000 ευρώ της Τράπεζας Πειραιώς από τον δήμο Αλεξάνδρειας για παλαιότερο δάνειο που είχε πάρει η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας.

Ο δήμαρχος ανέφερε πως οι προηγούμενες διοίκησης του δήμου δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο συγκεκριμένο δάνειο. Ο Κώστας Ναλμπάντης αντέδρασε θεωρώντας πως υπήρξε μομφή του δημάρχου στο πρόσωπό του ως πρώην προέδρου της ΔΕΥΑΑλ. στην οποία διετέλεσε πρόεδρος για 8 χρόνια επί της διοικήσεως του δημάρχου Μπάμπη Γκιόνογλου και είπε πως η διοίκηση του Παναγιώτη Γκυρίνη δεν πλήρωσε ποτέ το συγκεκριμένο δάνειο λέγοντας μάλιστα πως τον είχε “αδειάσει” ο νυν πρόεδρος της επιχείρησης Θεόδωρος Μπασδεκόπουλος στην Τράπεζα Πειραιώς παρόλο που ήταν συνεργάτες.

Δείτε ολόκληρες τις τοποθετήσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *