ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου

Οικογενειακά ζητήματα και ερωτικές σχέσεις μας απασχολούν σήμερα.

ΚΡΙΟΣ
Οι εξελίξεις που ήρθαν στα επαγγελματικά σου σε έχουν ενθουσιάσει και πλέον κοιτάς το μέλλον με περισσότερη ασφάλεια. Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα πλέον και όσο περνάει ο καιρός θα βλέπεις όλο και περισσότερη βελτίωση. Εξελίξεις θα δεις και στα αισθηματικά σου, για αυτό φρόντισε να κάνεις μία συζήτηση με τον αγαπημένο σου και να λύσετε ανοιχτά ζητήματα. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου, την οποία παραμέλησες αρκετά το περασμένο διάστημα. Δώσε σημασία και στην υγεία σου. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ψυχολογία σου είναι σήμερα στα ύψη και έχεις διάθεση για βόλτες και περιπέτειες. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και κάνε πράγματα με φίλους και συγγενείς. Η βελτίωση στα αισθηματικά σου είναι εμφανής και αυτό -όπως είναι φυσικό- έχει βοηθήσει πολύ τη διάθεσή σου. Η κατάσταση θα γίνει ακόμη καλύτερη, ακόμη και για εσένα που μπορεί να μην είσαι σε σχέση. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις καταφέρει να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς μπορείς -με σύνεση πάντα- να κάνεις κάποιες αγορές που ήθελες εδώ και καιρό. Αφιέρωσε χρόνο σε αγαπημένα σου πρόσωπα και πάνω από όλα στον εαυτό σου, που το έχεις πολύ ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσοχή, η σημερινή ημέρα θα είναι λίγο φορτισμένη για εσένα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις. Αν κάτι δεν μπορείς να το λύσεις, μην πιεστείς, την κατάλληλη στιγμή θα βρεθεί η λύση του. Στα αισθηματικά σου είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση, θα δεις βελτίωση είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

ΛΕΩΝ
Οι επιτυχίες σου μέχρι σήμερα σε ενθουσιάζουν και επιτέλους απολαμβάνεις μέρος των καρπών των κόπων σου. Σήμερα φρόντισε να κάνεις ένα restart και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου έτσι ώστε να συνεχίσεις την επιτυχημένη σου πορεία. Με σοβαρότητα και ηρεμία θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεσή σου είναι στα ύψη σήμερα και είσαι ικανοποιημένη από τις αλλαγές που έκανες στην κοινωνική σου ζωή. Αφιέρωσε χρόνο σε αγαπημένα σου πρόσωπα και η ψυχολογία σου σίγουρα θα εκτιναχθεί. Τα οικονομικά σου θα σε δυσκολέψουν λιγάκι, για αυτό πρόσεξε να μην κάνεις περιττά έξοδα. Φρόντισε τον εαυτό σου, φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΖΥΓΟΣ
Έδωσες μεγάλη βάση στα επαγγελματικά σου το τελευταίο διάστημα και η παραγωγικότητά σου απέδωσε καρπούς, τους οποίους θα αρχίσεις σιγά σιγά να απολαμβάνεις. Διεκδίκησε όσα σου αναλογούν και είναι η κατάλληλη στιγμή να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θα δεις αλλαγές και στα αισθηματικά σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έπειτα από μία περίοδο μεγάλης στασιμότητας, επιτέλους κάνεις τα κατάλληλα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σου. Η ημέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, οι οποίες θα είναι σημαντικές είτε για τα επαγγελματικά σου, είτε για τα αισθηματικά σου. Ανάλογα το άτομο που θα γνωρίσεις, θα υπάρξει και η σχετική κατάληξη. Προσοχή και οργάνωση στα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι πολύ πιθανό σήμερα να έχεις κάποιες εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Μπορεί εσύ και ο αγαπημένος σου να πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, ή -αν είσαι μόνη σου- μία γνωριμία που έκανες στις αρχές του έτους να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Προσοχή σε μερικές καταστάσεις που θα σε πιέσουν, μην αντιδράσεις σπασμωδικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ψυχολογία σου έχει αλλάξει σημαντικά και πλέον είναι εμφανές και στους γύρω σου ότι έχεις περισσότερη διάθεση για διασκέδαση και περιπέτειες. Με το σύντροφό σου τα πράγματά πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αισθάνεσαι μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι λύθηκαν προβλήματα του παρελθόντος. Αν είσαι single, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να αποχαιρετήσεις τη μοναξιά σου… Στα οικονομικά σου υπάρχει εμφανής βελτίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατάφερες να κάνεις πιο λειτουργικό το πρόγραμμά σου για σήμερα, καθώς μέσα στην εβδομάδα μπορείς να πιέστηκες, όμως «έκλεισες» πολλές υποθέσεις που εκκρεμούσαν. Θα έχεις λοιπόν την ευκαιρία να κάνεις πολύ περισσότερα και ευχάριστα πράγματα μέσα στην ημέρα σου. Θα κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί και να εξελιχθούν σε δυνατές φιλίες. Στα οικονομικά σου κάνε καλύτερο προγραμματισμό και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο σε αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα, κάτι που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα καθώς μέσα στην εβδομάδα τους είχες παραμελήσει. Βρες χρόνο να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου όμως. Θα έχεις μία δημιουργική ημέρα και θα κάνεις νέες γνωριμίες. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *