ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μία Μακεδονική έκπληξη στους κατοίκους του Αράχου από τον πρόεδρο του χωριού! (φώτο)

Μία Μακεδονική έκπληξη στους κατοίκους του Αράχου από τον πρόεδρο του χωριού! (φώτο)

Μία ευχάριστη Μακεδονική έκπληξη περίμενε το πρωί του Σαββάτου στον πανηγυρικό εκκλησιασμό του κατοίκους Αράχου.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αβραάμ Παναγιωτίδης με προσωπικά του έξοδα, χάρισε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίου Ευθυμίου του χωριού μία μαρμάρινη πλάκα η οποία απεικονίζει το αστέρι της Βεργίνας.

Το Μακεδονικό ζήτημα μας αφορά όλους, τόνισε ο κ. Παναγιωτίδης, πόσο μάλλον εμάς τους Πόντιους που η Μακεδονία μας αγκάλιασε μετά τον ξεριζωμό μας από την πατρίδα μας.

Η μαρμάρινη πλάκα θα τοποθετηθεί στην είσοδο του Ιερού Ναού ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, θα επιδιώξουμε να τοποθετήσουμε και ένα άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο χωριό σε συνεργασία με τον σύλλογο Ποντίων Αράχου. Αν δεν τα καταφέρουμε με την τωρινή διοίκηση του δήμου, θα το επιδιώξουμε με την επόμενη. 

Θερμό ευχαριστήριο απηύθυνε ο πρόεδρος στον αντιδήμαρχο Στέφανο Δριστά για την βοήθειά του στην διάρκεια των ετών και στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας Βασίλη Φωτιάδη ο οποίος σήμερα το πρωί έψαλε στον Ιερό Ναό του Αράχου.

Κλείνοντας ο κ. Παναγιωτίδης είπε: Είναι τιμή να είσαι Έλληνας, είναι ευλογία να είσαι Μακεδόνας!

 

 

 

 

 

3 Comments

  • Ο κ Αβραάμ Παναγιωτίδης είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, και πολύ αξιόλογος Πρόεδρος στο χωριό του. Με πολύ μεγάλη προσφορά στην τοπική κοινωνία που δίνει όλες τις δυνάμεις του για το καλό του τόπου και ειδικά για το χωριό του και για αυτό τον τίμησαν και οι χωριανοί του. Η σημερινή του προσπάθεια είναι άξια όχι μόνο συγχαρητηρίων αλλά και συμπαράστασης στο στόχο που επιθυμεί και είναι στόχος όλων των πολιτών αλλά και του ξεριζωμένου ποντιακού ελληνισμού. Φοβάμαι πως με την σημερινή Διοίκηση του δήμου δεν θα βρει την συμπαράσταση που ίσως περιμένει, είμαι όμως βέβαιος πως αυτό που έβαλε σαν σκοπό θα γίνει πραγματικότητα.

  • O Αβραάμ ήτανε και είναι πάντα ένας αγωνιστής. Είναι ένας άριστος οικογενειάρχης και γνώστης τις καθημερινότητας . Μακάρι να πραγματοποιηθεί το όνειρο του, που πιστεύω πως είναι όνειρο πολλών συνδημοτών μας. Όμως με την παρούσα διοίκηση το βλέπω πολύ χλωμό . Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά όταν μια δημοτική αρχή στα τέσσερα χρόνια διοίκησης δεν έχει ακόμη πιστοποίηση παιδικών χαρών!!!! Δεν μπορεί να μαζέψει τα σκουπίδια αδυνατεί να αλλάξει μια λάμπα και το καλοκαίρι θα μας τρώγανε τα φίδια από τα χόρτα που φθάνανε τα 2-3 μέτρα θα μπορεί να υλοποιήσει ένα τόσο σοβαρό έργο? Τοθεωρώ αδύνατο.

  • Τον Γκυρινη και αυτός δεν τον έβγαλε.;5 χρόνια χαμενα και στον δήμο και στον Αραχο. Ας προσέχε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *