ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστης για την καθαριότητα στην Αλεξάνδρεια: Γιατί πληρώνουμε φόρους; (φώτο)

Αναγνώστης για την καθαριότητα στην Αλεξάνδρεια: Γιατί πληρώνουμε φόρους; (φώτο)

Ερώτηση: Γιατί πληρώνουμε φόρους στον δήμο Αλεξάνδρειας…τι μας παρέχει;

Μήπως την καθαριότητα; Ας μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνος της καθαριότητας γιατί οι δρόμοι της πόλης είναι σε άθλια κατάσταση;

Γιατί δεν υπάρχουν επαρκείς κάδοι στα μαγαζιά μας;

Γιατί δεν πλένονται τακτικά και μυρίζουν απαίσια;

Αναγνώστης

 

6 Comments

  • Συμφωνώ. Όλοι η πόλη γέμισε φύλλα και σκουπίδια. Ο δήμος γιατί δεν βγάζει συνεργείο να καθαρίσει τους δρόμους; Τι περιμένει; Από αύριο έρχονται βροχές. Θα βουλώσουν πάλι τα φρεάτια και πλημμυρισουμε πάλι.

  • Χωρίς να απαντάω για λογαριασμό των υπευθύνων του δήμου & επειδή μιλάτε για φόρους που πληρώνουμε , νομίζω οτι η δημοτική αρχή πρέπει να λάβει τεχνογνωσία σε πολλά θέματα μεταξύ αυτών και η καθαριότητα.
    Αλλωστε η καθαριότητα δεν είναι απλό πράγμα και απαιτεί μεγάλη οργάνωση και μάλιστα συνεργασία των πολιτών με την εκάστοτε δημοτική αρχή.
    Ως παρατήρηση ειναι καλή ,αλλα πρέπει να έχει την μορφή της καλοπροαίρετης
    συμβουλής γιατί μας αφορά ολους.
    Και μην ξεχνάτε οτι οι υπάλληλοι της καθαριότητας , πόσες φορές μαζέυουν σκουπίδια εκτός κάδων, χάνωντας πολύτιμο χρόνο …… για τα οποια εμείς οι πολίτες ευθυνόμαστε που έχουμε δυστυχώς ελλειπή παιδία στο θέμα , διοτι οτι κοινόχρηστο το αντιμετωπίζουμε ως ξενο και αδιάφορο από εμάς .
    Το θέμα ειναι ευαίσθητο και μας αφορά όλους.
    Ευχαριστω.
    και αδιαφοραο απο εμας.

  • Υπομονή φίλοι μου θα τελειώσουν οι γουρονοχαρές οι κοπές τις βασιλόπιτας θα λύσουν και το σκοπιανό και θα έρθει και η δική μας η σειρά για την καθημερινότητα και την καθαριότητα. Τα έχει υπόψη τις όλα η ΩΡΑ…… ΕΥΘΥΝΗΣ.

  • Κουραστήκαμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο. Με τα σκουπίδια κάναμε Πάσχα ,Καλοκαίρι και όλες τισ μεγαλες εορτές και τις καθημερινές εδω και πάρα πολύ καιρο . Η Δημοτική Αρχη…… έλαμψε με την απουσία της σε όλα στου κουφού την πόρτα παρτην και φύγε…….

  • ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝΕ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΚΑΔΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ 18000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΔΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ.

  • τα χωρια να δειτε.περνανε αν …..μονο κεντρικα.τα στενα δεν εχουν σκουπιδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *