ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Έκοψαν την βασιλόπιτα οι χορωδίες του δήμου Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο)

Έκοψαν την βασιλόπιτα οι χορωδίες του δήμου Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο)

Tο απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις της χορωδίας του δήμου Αλεξάνδρειας (πρώην Ψυχούλα) πραγματοποιήθηκε  η ετήσια κοπή πίτας των χορωδιών του δήμου μας.

Την κοπή έκανε φέτος ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής των χορωδιών Γρηγόρης Σαββόπουλος.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την όμορφη εκδήλωση:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Comments

  • Κατά αρχήν θέλω να συγχαρώ από τα βάθη τις ψυχής μου τον καλλιτεχνικό Διευθυντή των χορωδιών και εξαίρετο επιστήμονα τις ιατρικής κ Γρηγόρη Σαββόπουλο, την θαυμάσια σύζυγο του , τον πιανίστα των χορωδιών αλλά και όλους τους συμπολίτες μου που απαρτίζουν τις χορωδίες. Χωρίς τον Γρηγόρη και την σύζυγο του που πολλά μα πάρα πολλά χρόνια στάθηκαν δίπλα στις χορωδίες του δήμου και μας έκαναν γνωστούς παντού θα ήμασταν χαμένοι στο δικό μας κόσμο. Ευτυχώς βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι να είναι πάντα καλά. Άναυδος μένει από την απουσία τις δημοτικής αρχής. Οι άνθρωποι είναι αδιόρθωτοι δεν έχουν ούτε ίχνος ντροπής. Είναι δυνατόν να απουσιάζουν από αυτή την εκδήλωση? Κανένα σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους? Ντροπή τους !!! Άκουσα τον σεβαστό κ Σαββόπουλο να προσπαθεί να δικαιολογήσει τους δήθεν δημοτικούς άρχοντες ότι βρίσκονται σε ταξίδι. Όλοι κύριοι του δήμου ταξιδεύετε? Αλλά εσείς δεν είστε απόντες μόνο από αυτή την εκδήλωση είστε γενικώς απόντες. Είστε εντελώς ανύπαρκτοι.

  • Μπορεί να πήγαν σε γουρουνοχαρά στο Τexas…

  • Σε πλήρη αποσύνθεση βρίσκεται η διοίκηση του δήμου. Είναι δυνατόν να μην παρίσταται ούτε ένας εκπρόσωπος του δήμου σε αυτή την εκδήλωση? Δεν σέβεστε ούτε τους χοροδιδασκάλους ούτε τους πολίτες που απαρτίζουν τις χορωδίες. Στις επιτυχίες τους όμως πρώτοι τρέχετε για φωτογραφίες. Σα δεν ντρέπεστε.

  • η σύζυγος έχει όνομα ειναι προσωπικότητα , την λένε κ.Ελένη Θεοδωρίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *