ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παραλειπόμενα από το ντέρμπι Αλεξάνδρεια – Τρίκαλα (φώτο-βίντεο)

Παραλειπόμενα από το ντέρμπι Αλεξάνδρεια – Τρίκαλα (φώτο-βίντεο)

Σας παρουσιάζουμε τα παραλειπόμενα από το σημερινό ντέρμπι Αλεξάνδρεια-Τρίκαλα το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1..

Τους έβγαλε έξω από γήπεδο

Σύγχυση δημιουργήθηκε λίγο πριν από την έναρξη του ντέρμπι.

Ο Γιώργος Θεοχάρης, διοικητικός παράγοντας της Αλεξάνδρειας ζήτησε από τον παρατηρητή του αγώνα να απομακρυνθούν από τον πάγκο των Τρικάλων και από τον αγωνιστικό χώρο τόσο ο Σάκης Λαγογιάννης όσο και ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Η κίνηση προς στιγμήν δημιούργησε σύγχυση ανάμεσα στους δύο πάγκους. Τελικώς ο Βασίλης Παπαδόπουλος όσο και ο Σάκης Λαγογιάννης παρακολούθησαν το παιχνίδι από την κερκίδα.

Το πανό

Το γνωστό πανό για τον ΑΦΜ, το σήμα και το όνομα της ομάδας εμφάνισαν και στην έδρα της Αλεξάνδρειας οι φίλαθλοι των Τρικάλων. Το πανό είχε εμφανιστεί στον αγώνα του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες στα Τρίκαλα και εμφανίστηκε και στην έδρα της Αλεξάνδρειας.

Περισσότεροι οι Τρικαλινοί

Την μάχη της κερκίδας κέρδισαν και σε αριθμό αλλά και σε φωνές οι φίλοι των Τρικλάλων.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερους φιλάθλους στο πλευρό τους από αυτούς των Τρικάλων οι οποίοι μετέτρεψαν την έδρα της Αλεξάνδρειας σε δική τους έδρα.

Η δεκάδα

Στην φωτογράφιση πριν από την έναρξη του αγώνα των δύο ομάδων, η Αλεξάνδρεια φωτογραφήθηκε με 10 ποδοσφαιριστές.

Προς στιγμήν κάποιοι είπαν πως δεν θα συμπληρώσει ενδεκάδα. Από την φωτογραφία λείπει ο Πέικος ο οποίος μπορεί να μην βγήκε φωτογραφία και να βγήκε τελευταίος, ωστόσο ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τους πράσινους.

Ενδοεπικοινωνία

Η διαιτητική τριπλέτα της αναμέτρησης εμφανίστηκε με ακουστικά και είχε διαρκώς επικοινωνία μέσω αυτών στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Περισσότεροι οι αστυνομικοί από τις αλλαγές

Ακούστηκε από την κερκίδα και ήταν πετυχημένο. Οι αστυνομικοί είναι περισσότεροι από τις αλλαγές της Αλεξάνδρειας φώναξαν οι φίλοι των Τρικάλων και εδώ που τα λέμε, δεν είχαν άδικο.

Γκολάρες και τα δύο


Δύο πανέμορφα γκολ σημειώθηκαν στο ντέρμπι. Ο Κιρκιλιανίδης και πάλι με απευθείας φάουλ, όπως και στον πρώτο γύρο, έδωσε το προβάδισμα στα Τρίκαλα ενώ ο Πέικος αλλάζοντας θέση και πηγαίνοντας στην επίθεση έδειξε την ικανότητα που έχει στο σκοράρισμα.

Πέρασε το τεστ ο Νικηφόρος

Γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για την παρουσία του Νικηφόρου Μπελαγιάννη στον πάγκο της Αλεξάνδρειας.

Αν και γυμναστής της ομάδας, κάθισε στον πάγκο σε ένα ντέρμπι και είχε θετική παρουσία. Μην εκπλαγείτε αν συνεχίσει.

10 Comments

  • Και τη παρατηρούμε; τον γνωστό κύριο που λατρεύει τις φωτογραφίες επανο από το Πανο, και γιατί Πανο από το Πανο; γιατί ξέρει ότι το Πανο θα τραβήξει το ενδιαφέρον τον φωτογράφων άρα είναι σίγουρος ότι θα βγει καλεί φωτογραφία ….

  • ειχαν και την υποστηριξη του μαχαλα οι τρικαλινοι γι αυτο ηταν περισσοτεροι

  • ειχαν φερει και μερικους κροτιδοφορους για βαβουρα αλλα φυγανε μαραζωμενοι 1-1 με ομαδα λιγων ωρων??

  • οταν ο Θεοχαρης λεει σουτ ολοι σωπαινουν !!
    ”κομφουκιος ρουμλουλιωτης”

  • ΡΕ Ο ΑΣΠΡΟΜΑΛΗΣ ΠΑΛΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.ΩΡΑΙΟΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΟΖΑ?ΕΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.ΡΟΥΝΤΑ ΣΙ ΔΑ ΕΓΩ ΔΑ ΠΑΛΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

  • ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΚΟΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

  • Νταμτσιο τι έγινε ρε φιλαρακο;Δεν κατάλαβες το ότι είσαι προπονητής ακόμη το οφειλής στον γκογκις πονηρε.Αν είχες λίγο ευθιξία όταν είπες πως αν γυρίσει ο γκογκις Εσύ θα φύγεις θα έπρεπε να φύγεις και θα γλυτωνες και το χθεσινό ρεζιλίκι.Εισαι πουθενά.Αν δεν ήταν ο κουμπάρος σου ούτε στο χωριό σου δεν θα ήσουν προπονητής.

  • Πεστα φίλε ονυρα εβλέπε εμης αυτο λέγαμε απτο χωριο γιατι δεν κανη αλαγες ο ……. αλλά αν φυγη ο γκογκιτσ και μινη αυτος αστο διαλίσουνε καλύτερα μπώρη να κατση και ο αμπρικηδις στο παγκο μονος σιγα τον προπονιτη που το ειδες αυτο προπονιτη χωρης πτηχίο…

    • Εσύ μάθε ορθογραφία πρώτα και μετά σχολιασε….ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ…

    • χαχαχαχα α α α……
      θελω να ξαναπαω σχολειο και μετα να με δει φθαλμιατρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *