ΤΟΠΙΚΑ posted by

4 βασικά πράγματα που δεν ξέρετε για το Kaffeine_37 στην Αλεξάνδρεια!

4 βασικά πράγματα που δεν ξέρετε για το Kaffeine_37 στην Αλεξάνδρεια!

To Kaffeine_37 λειτουργεί στην πόλη της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα στη δημοτική μας αγορά.

Προσφέρει καθημερινά επιλογές καφέ της γνωστής σειράς Jacobs 100% Arabica, πρωινό, κρύο σάντουιτς και γλυκά που μπορείτε να δοκιμάσετε είτε παραγγέλνοντας στο χώρο σας είτε στον ζεστό χώρο του Kaffeine_37.

Αναζητήσαμε και βρήκαμε 4 βασικά πράγματα για το Kaffeine_37 που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

1. Πως προφέρεται

Πολλοί είναι αυτοί που προφέρουν με διαφορετικούς τρόπους το όνομα του μαγαζιού. Άλλοι το λένε “Καφεΐν” άλλοι “Καφεϊνέ” και άλλοι “Καφεΐνη”. Ποιο είναι όμως το σωστό;

Όπως αναφέρει η διεύθυνση του μαγαζιού, η σωστή προφορά του ονόματος του μαγαζιού είναι “Καφεΐνε_37” από την Γαλλική γλώσσα που προφανώς σημαίνει καφεΐνη.

2. Τι είναι το 37 στον τίτλο του μαγαζιού

Αν και οι περισσότεροι θεωρούν πως το 37 έχει να κάνει με μετρήσεις της καφεΐνης στον καφέ, η αλήθεια είναι πιο απλή. Το 37 είναι η διεύθυνση του μαγαζιού το οποίο βρίσκεται στην Μ. Αλεξάνδρου 37 στην πόλη μας.

3. Η εφαρμογή του μαγαζιού σε AppStore και Google Play

Από τα μοναδικά μαγαζιά στη Βόρεια Ελλάδα που έχει δική του εφαρμογή στο AppStore και στο Google Play είναι το Kaffeine_37. Εύκολα και γρήγορα αναζητώντας είτε από λειτουργικό iOS είτε Android μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε την εφαρμογή και να κάνετε την παραγγελία σας άμεσα από το τηλέφωνο, το tablet και τον υπολογιστή σας.

4. Πρώτο σε κατανάλωση κατάστημα take away του καφέ Jacobs σε Ημαθία και Πέλλα

Το Kaffeine_37  στη διάρκεια του 2017 πέτυχε την πρωτιά σε πωλήσεις take away καφέδων Jacobs τόσο στον νομό της Ημαθίας όσο και στον νομό Πέλλας. Στόχος του μαγαζιού είναι να πετύχει την πρωτιά και στη χρονιά του 2018 που διανύουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *