ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, έχεις δεχθεί πολλά χτυπήματα και μάλιστα άδικα πολλές φορές, καθώς οι πράξεις σου δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο. Ωστόσο, θα βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις με πείσμα και δυναμισμό, αποφεύγοντας την οπισθοχώρηση. Καλά κάνεις και κινείσαι τόσο αποφασιστικά. Οι προβλέψεις θα επιβεβαιώσουν την επιλογή σου αυτή και θα δεις ότι το μέλλον θα σου φερθεί πολύ καλύτερα. Αν καταφέρεις να διαχειριστείς τα δικά σου αρνητικά συναισθήματα, όπως το άγχος και ο φόβος, δεν θα έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη είναι μια καλή μέρα για να χαλαρώσεις και να αφήσεις μακριά τις σκοτούρες σου. Στην περίπτωση που έχεις έναν σύντροφο στο πλευρό σου, απόλαυσε την θερμή του παρέα και νιώσε ευγνωμοσύνη για ό,τι σου συμβαίνει. Αν πάλι είσαι πιο μοναχικός, φρόντισε να απολαύσεις την ψυχική σου ηρεμία.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα πρέπει να κινηθείς με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που ζητάς, αρκεί η ματιά σου να είναι πιο πολυδιάστατη, ξεπερνώντας τα καθιερωμένα. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να βρεις νέες πηγές εσόδων και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ανακουφισμένος και αισιόδοξος.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, βγαίνεις από μια περίοδο γεμάτος γνώση και εμπειρία. Έκανες τις περιπλανήσεις σου και αναζήτησες το εφικτό ή για άλλους το ανέφικτο. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις τον απολογισμό σου και να δεις τα οφέλη από όλη αυτή την πορεία. Ακόμη και αν φαίνεται ότι σπατάλησες το χρόνο σου για κάποιους, στην ουσία δεν ισχύει, γιατί ακόμη και μια συνειδητοποίηση παραπάνω να έκανες εξαιτίας όλων αυτών, σημαίνει ότι άξιζε και ο κόπος και ο χρόνος. Εσύ είσαι αυτός, λοιπόν, που θα μπορέσει να κρίνει σωστά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να διατηρήσεις την ηρεμία σου και να μην αφήσεις λεπτομέρειες της καθημερινότητας να σε εκνευρίζουν. Μπορείς να βρεις πιο ενδιαφέροντα πράγματα να συζητήσεις και να κάνεις με το ταίρι σου. Ακόμη και η παρέα μέσα στη σιωπή είναι μεγάλο δώρο πότε-πότε.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται πολύ καλά και θα έχεις την δυνατότητα να εργαστείς επάνω σε εκκρεμότητες του παρελθόντος ώστε να τις ξεπεράσεις, βάζοντας μια τάξη στα πράγματα. Στα οικονομικά σου δεν ευνοούνται σήμερα τα ρίσκα, ενώ θα πρέπει να περιορίσεις άμεσα τα έξοδά σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, περιμένεις διακαώς να ακούσεις τα ευχάριστα νέα που θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση για όσα έκανες και αισιοδοξία για το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου. Ό,τι και αν είναι αυτό που περιμένεις, καλά θα κάνεις να διαχειριστείς την αγωνία σου και να μην της επιτρέψεις να παίξει με τον ψυχικό σου κόσμο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, έτσι ώστε τα πράγματα να εξελιχθούν κατ’ ευχή. Η τύχη βρίσκεται στα δικά σου χέρια.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη κινείται με αρμονικούς ρυθμούς σε ένα κλίμα ζεστασιάς και ικανοποίησης. Νιώθεις ότι ο τομέας αυτός έχει βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν. Η στάση του συντρόφου σου είναι γεμάτη κατανόηση και αγάπη, ενώ αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση οι κατακτήσεις δεν θα λείψουν!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα είναι αρκετά καλά και αναμένονται ακόμη καλύτερα. Η αποστασιοποίησή σου από κάποια γεγονότα που δεν σε αφορούν άμεσα, θα είναι μια καλή πρακτική για να αποφύγεις μπλεξίματα και αναστάτωση. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην υπογράψεις επίσημες συμφωνίες σήμερα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, διάφορα γεγονότα γύρω σου σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, ασκώντας πάνω σου μεγάλες πιέσεις. Το αποτέλεσμα αυτών, είναι να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση έντονης αναζήτησης που ψάχνεις διακαώς να βρεις απαντήσεις μέσα σου. Ακόμη και αν έχεις την τάση να βάλεις φρένο σε όλα αυτά, εδώ και τώρα, γυρίζοντάς τους την πλάτη, μην το κάνεις. Δείξε υπομονή και προσπάθησε να δεις τα πράγματα στις αληθινές τους διαστάσεις. Μόνο έτσι θα είναι διαχειρίσιμα και θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη ασκείς μια μοναδική γοητεία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο άνθρωπός σου είναι δίπλα σου και έτοιμος να σου δείξει την αγάπη του απλόχερα. Το κλίμα είναι όμορφο και τρυφερό, δημιουργώντας την κατάλληλη προϋπόθεση για να περάσετε καλά σήμερα. Για εσένα που αναζητάς το ταίρι σου, τα πράγματα θα είναι εξίσου ευνοϊκά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα πρέπει να φροντίσεις έτσι ώστε να διευθετήσεις τις ανοιχτές υποθέσεις που έχεις από το παρελθόν. Βάλε σωστές βάσεις και μην αφήνεις τρίτα πρόσωπα να υπονομεύουν τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου πρόσεξε κάποιες συμφωνίες που κάνεις, καθώς δεν θα είναι τόσο συμφέρουσες όσο νομίζεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη θα είναι μια σημαντική ημέρα για εσένα, καθώς τα συναισθήματά σου γύρω από ένα ζήτημα που σε απασχολεί θα είναι έντονα και μάλιστα συγκρουόμενα. Ήρθε η στιγμή να δώσεις συγχώρεση σε εκείνους που πρέπει και να δείξεις κατανόηση. Όχι για να φανείς καλός άνθρωπος ή να μην χαλάσεις την εικόνα σου, αλλά για να μπορέσεις και εσύ ο ίδιος να νιώσεις καλά και να κάνεις τα επόμενα βήματά σου, χωρίς βάρος και πόνο. Μια συμβουλή, μια είδηση ή γενικότερα κάτι που θα ακούσεις σήμερα θα καταφέρει να διαφωτίσει τη σκέψη σου και να σε βγάλει πιο γρήγορα από το λαβύρινθο που έχεις μπει.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να ηρεμήσεις και να περάσεις όμορφα είτε στο πλευρό του συντρόφου σου, είτε συντροφιά με μια νέα γνωριμία. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να το απολαύσεις και να κάνεις ό,τι μπορείς για να κρατήσεις το κλίμα ευχάριστο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά ως προς κάποιες καταστάσεις που περνάνε και μοιάζεις άπραγος απέναντί τους. Βρες το κέφι που έχεις χάσει και μην αφήνεις οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα να σε ρίχνει. Και στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι συνεπής και προσεκτικός, έτσι ώστε να διατηρήσεις τα έξοδά σου υπό έλεγχο.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, φαίνεται πως δεν διανύεις και την καλύτερη περίοδο στη ζωή σου. Μια ανησυχία και αρνητικά συναισθήματα έχουν εγκατασταθεί για τα καλά μέσα σου και η στάση σου δεν βοηθάει για να τα διώξεις ή να τα θέσεις υπό έλεγχο. Ακόμη και αγαπημένα πρόσωπα που προσπαθούν να σου σταθούν, μοιάζουν ανίκανα να σε επηρεάσουν την περίοδο αυτή. Όπως βλέπεις, ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει, είσαι εσύ. Πάρε την τύχη στα χέρια σου και μην επιτρέψεις σε τίποτα να βάζει εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Πάρε τον έλεγχο και αποφάσισε εσύ για ό,τι σε αφορά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη μπορείς να πάρεις την πρωτοβουλία να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, ό,τι αφορά σε υποθέσεις που μπαίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Οργάνωσε μια όμορφη και ικανοποιητική βραδιά με τον σύντροφό σου ή με αγαπημένα πρόσωπα αν δεν υπάρχει την περίοδο αυτή.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα πρέπει να κινηθείς αργά και σταθερά και να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε εντάσεις. Η ημέρα είναι λίγο περίεργη και θα χρειαστείς προσοχή στα οικονομικά σου. Κάποιες συναλλαγές δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρες όσο νομίζεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αρκεί και εσύ να έχεις μια πιο ουδέτερη στάση. Τί σημαίνει αυτό; Φρόντισε να ασχοληθείς με ό,τι σε αφορά και ό,τι έχει το πρόγραμμά σου. Μην σκεφτείς να ανακατευτείς σε θέματα που δεν σε αφορούν ή κρύβουν εντάσεις. Ειδάλλως, θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το ξέρεις και μάλιστα θα είσαι υπόλογος για την στάση σου αυτή. Το πράγμα θα είναι πιο περίπλοκο μετά και δεν θα έχεις όρεξη να αντικρούσεις παράλογες συμπεριφορές.

Αισθηματικές
Όποια και αν είναι η κατάστασή σου, θα πρέπει να στραφείς προς την αισθηματική σου ζωή με περισσότερο ενδιαφέρον, αφιερώνοντας ουσιαστικό χρόνο. Φαίνεται πως οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, της δουλειάς και των υποχρεώσεων σε έχουν τραβήξει στη δίνη τους, κλέβοντας χρόνο από την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά όλα πάνε καλά και για αυτό είναι μια καλή στιγμή για να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Έτσι, θα μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Η οικονομική σου κατάσταση θα έχει αισθητή βελτίωση και η στιγμή είναι καλή για να συζητήσεις πράγματα με σκοπό την αύξηση των κερδών σου.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό με στόχο την επίτευξη των στόχων σου. Το τελευταίο διάστημα, διάφορα εμπόδια σε έχουν κουράσει και σε έχουν αναγκάσει να καταβάλεις αρκετές προσπάθειες για ζητήματα που θα μπορούσαν να διευθετηθούν πιο απλά. Τώρα, όμως, όλα αυτά ξεπερνιούνται και η θέση των πλανητών σου προσφέρει πιο ιδανικές συνθήκες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να θέσεις σωστές βάσεις για το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η ημέρα θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και θα μπορέσεις να βρεις το χρόνο να χαλαρώσεις στο πλευρό ενός προσώπου που θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Είτε είναι ο σύντροφός σου, είτε το νέο πρόσωπο που αναζητούσες, μπορείς να απολαύσεις τη βραδιά χωρίς δισταγμούς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά και το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγη προσοχή παραπάνω για να αντιμετωπίσεις κάποια μικρά εμπόδια που είναι πιθανό να παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, δείξε συνέπεια στον προγραμματισμό σου, για να έχεις επιτυχία με τα σχέδια που έχεις θέσει.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, έχεις κουραστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και το αποτέλεσμα που έχεις δεν είναι αυτό που θα ήθελες. Παρά τους κόπους σου, η ανταμοιβή ήταν φτωχή και έτσι νιώθεις απογοήτευση. Σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις τελεία σε όλα αυτά και να θέσεις νέες βάσεις, ξεκινώντας μια νέα φάση στη ζωή σου. Σύμμαχος στην απόπειρα αυτή θα είναι η πολύτιμη γνώση που κουβαλάνε οι εμπειρίες σου, αλλά και ένα τρίτο πρόσωπο, πιθανόν από το οικογενειακό περιβάλλον, που στέκεται διακριτικά δίπλα σου και σου δίνει τις λύσεις που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα, ευνοείται πολύ ο τομέας της επικοινωνίας. Επομένως, μην σου κάνει εντύπωση αν αναλωθείς σε συζητήσεις. Το καλό είναι ότι στο τέλος είτε θα λύσεις τα προβλήματα της σχέσης σου, είτε θα βρεθείς ζευγαρωμένος από εκεί που δήλωνες μόνος!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία. Έτσι, ό,τι και να προκύψει δεν θα είναι σε θέση να σε αναστατώσει. Τα οικονομικά σου, θέλουν προσοχή, καθώς κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν δεν είναι τόσο θετικές για εσένα όσο θα ήθελες.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις όλα εκείνα τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα. Εν ολίγοις, βρες χρόνο για σένα και διασκέδασε, είτε μόνος, είτε με παρέα. Μην αφήσεις τις σκοτούρες να σε απασχολήσουν και σήμερα. Βγες έξω με φίλους, δες αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα και έστω για λίγο νιώσε πιο ανάλαφρος και ξέγνοιαστος. Ίσως σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις ή να δρομολογήσεις εκείνο το χόμπυ που από καιρό θέλεις να βάλεις στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να φερθείς με ευθύτητα και ειλικρίνεια. Πρέπει να μιλήσεις κατά πρόσωπο με τον σύντροφό σου χωρίς περιστροφές και δισταγμό. Έτσι, το κλίμα θα μπορέσει να βελτιωθεί και η σχέση σας να είναι πολύ πιο ουσιαστική.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα σήμερα, αρκεί και εσύ να πάψεις να σκαλίζεις άσχημες καταστάσεις ή να ζωντανεύεις άσχημες σκέψεις που δεν ωφελούν. Στα οικονομικά σου διαχειρίσου με σύνεση τα χρήματά σου, για να μπορέσεις να βρεις και κάποια χρήματα στο τέλος του μήνα στον κουμπαρά σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη το συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς είναι μεγάλο. Αυτό θα είναι και το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου σήμερα. Για αυτό φρόντισε να διαχειριστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου και να προσπαθήσεις να τα μετριάσεις. Αν οι σκέψεις σου είναι απαισιόδοξες υπάρχει κίνδυνος να αδρανοποιηθείς και να βγεις εκτός προγράμματος. Αν πάλι νιώθεις υπερβολική αισιοδοξία, είναι πολύ πιθανό ο ενθουσιασμός σου να σε παρασύρει σε κινήσεις που δεν θα αποδειχθούν σωστές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να σταθείς με ειλικρίνεια απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είτε είναι ο σύντροφός σου, είτε ένα νέο πρόσωπο υποψήφιο να σταθεί ως ταίρι δίπλα σου, πρέπει να είσαι ξεκάθαρος στα λόγια σου και να του μιλήσεις για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να δείξεις προσοχή. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην βιαστείς να συμφωνήσεις σε συζητήσεις που θα κάνεις. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου ήσυχα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και αυτό είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών σου.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, για εσένα η ημέρα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη αναμένεται πολύ θετική και αν μπορούσε κανείς να την ζωγραφίσει θα τις έβαζε λαμπερό χρώμα. Θα έχεις καλή διάθεση και αυτή είναι που θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς και νοιάζεσαι. Έχεις καιρό να νιώσεις όμορφα ανάμεσα στους ανθρώπους, συζητώντας ήρεμα και διασκεδάζοντας. Η χαρά της ζωής βρίσκεται σε απλά πράγματα και σήμερα θα το διαπιστώσεις για άλλη μια φορά. Γέμισε τις μπαταρίες σου, καθώς σύντομα θα ξεκινήσει ένα νέο εγχείρημα που θέλει δυνάμεις και όρεξη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου διανύεις μια καλή περίοδο εκτιμώντας όσα έχεις. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου είναι πολύ ζεστή και είσαι σε θέση να μοιραστείς μαζί του ποιοτικό χρόνο. Απόλαυσε τη βραδιά μαζί του.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα υπάρξουν προτάσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Άλλωστε αυτές είναι αποτέλεσμα των κόπων και των προσπαθειών σου. Οι οικονομικές σου εκκρεμότητες δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, για αυτό κάνε κάτι εδώ και τώρα.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *