ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Π. Γκυρίνης: “Το θέμα της παιδείας το παίρνω πάνω μου, θα έχουμε μία ήρεμη και αγαστή συνεργασία” (βίντεο)

Π. Γκυρίνης: “Το θέμα της παιδείας το παίρνω πάνω μου, θα έχουμε μία ήρεμη και αγαστή συνεργασία” (βίντεο)

Στη συνάντηση των διευθυντών των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας βρέθηκε και ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.

Ο δήμαρχος ανέφερε πως στο θέμα που δημιουργήθηκε στον τομέα της εκπαίδευσης του δήμου μας δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Έχει πάρει πάνω του το θέμα και σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν αναλυτικές οδηγίες προς τους διευθυντές από τον ίδιο για τον τρόπο λειτουργίας ενώ τους καθησύχασε όλους λέγοντας πως θα υπάρξει μία ήρεμη και αγαστή συνεργασία ανάμεσα στον δήμο και τις σχολικές μονάδες.

Δείτε το βίντεο:

2 Comments

  • Δήμαρχε αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που αναφέρθηκες τελειώνοντας την απολογία σου στους εκπαιδευτικούς. Ότι το θέμα των αρμοδιοτήτων το παίρνεις επάνω σου!!!! Ζήτω που καήκαμε!!! Όταν Αντιδήμαρχο παιδείας έχεις ένα δημοτικό σύμβουλο που δημόσια σε αποκάλεσε ως ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!, όταν αυτός ο κύριος ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Μελίκης είχε ….ξεχάσει να ενημερώσει το Δήμαρχο του πως είχαν να κάνουν ισολογισμούς για πέντε χρόνια!!!! Έρχεται σήμερα και αναστατώνει τους πάντες και τα πάντα με τα καμώματα του. Και εσύ έχοντας κατά γενική ομολογία δύο πετυχημένους Προέδρους σχολικών επιτροπών, του επιτρέπεις να αναστατώσει και την εκπαιδευτική κοινότητα, και το Δημοτικό Συμβούλιο, και τους δημότες στο σύνολο τους. Και έρχεσαι σήμερα αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, και προσπαθείς να στρογγυλέψεις τα πράγματα αφού με δική σου ευθύνη τα έφτασες μέχρι το χείλος του γκρεμού . Πέταξε το πουλάκι από το κλουβί!! Όχι γιατί ξέχασες να κλείσεις την πόρτα, αλλά γιατί το πουλί δεν σε άντεχε με τα καμώματα σου , και μόλις βρήκε ευκαιρία σε χαιρέτησε!!! Ας βγούνε τώρα οι γραφίδες και τα παπαγαλάκια να τα συμαζέψουν.

  • Τώρα μάλιστα, σωθήκαμε. Υπάρχει άνθρωπος να πιστεύει αυτά που λέει ο Δήμαρχος? Τέτοιος συγκεντρωτισμός? Στην παιδεία ο Δήμαρχος, στους κάδους? Ο Δήμαρχος. Στο κόψιμο χόρτων? Ο Δήμαρχος, στα καύσιμα ο Δήμαρχος, στα χαλίκια? Ο Δήμαρχος. Ποιος είσαι ρε μεγάλε, πως το βλέπεις δηλαδή να καταλάβουμε και εμείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *