ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα πρέπει να επιστρατεύσεις τα αποθέματα αισιοδοξίας και κεφιού που έχεις για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες, αλλά και τα ευτράπελα που θα προκύψουν. Η ημέρα κρύβει αρκετές εκπλήξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Ζήσε τις στιγμές σου, απλά πρόσεξε κάποια συγκεκριμένα σημεία που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Φαίνεται πως κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου δεν βλέπει με καλό μάτι κάποιες ενέργειές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα είναι αρκετά ευνοϊκή, δίνοντάς σου το αίσθημα της ικανοποίησης και της πληρότητας. Ο σύντροφός σου είναι κοντά σου για να σε καθοδηγήσει όπου εσύ νιώθεις ότι βρίσκεις τείχος! Απόλαυσε τούτη την ημέρα…

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα πρέπει να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα και να ξεκαθαρίσεις στους γύρω σου τη θέση σου. Μην επιτρέψεις να σου βάλουν εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Στα οικονομικά σήμερα απόφυγε να κάνεις οποιαδήποτε επένδυση και περιόρισε την τάση σου για σπατάλες.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Ήλιο ασκεί μια ιδιαίτερη εύνοια στο ζώδιό σου και σου δίνει τη δύναμη της προσήλωσης και της αποφασιστικότητας. Θα έχεις την ατσάλινη θέληση να πετύχεις όλα όσα έχεις βάλει στόχο, καθώς και να μείνεις απόλυτα συγκεντρωμένος στον απώτερο σκοπό σου. Οι ηγετικές σου –και όχι μόνο- ικανότητες θα βγουν στην επιφάνεια βοηθώντας σε να λειτουργείς με άψογη οργάνωση και τακτική. Η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις θα είναι ιδιαιτέρως αισθητή και στους γύρω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και για αυτό φρόντισε να περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Άφησε τις αμφιβολίες στην άκρη και δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που είσαι μόνος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητές σου, καθώς απ’ ό,τι φαίνεται σε προβληματίζουν αρκετά και σε κάνουν να σπαταλάς χρόνο άσκοπα. Οι ανώτεροι σου αρχίζουν να δείχνουν την εκτίμησή τους. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις τα χρέη σου, τώρα που φαίνεται να φτιάχνουν λίγο τα πράγματα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι πολύ πιθανό κάποιες καθυστερήσεις να σε κάνουν να νιώσεις απογοήτευση και θλίψη. Ωστόσο, το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό και γρήγορα θα σου δοθεί η ευκαιρία για να το συνειδητοποιήσεις. Οπότε, οπλίσου με υπομονή και μην αφήσεις τα άσχημα γεγονότα να σε πτοήσουν. Καταλυτική θα είναι η συμβολή κάποιου προσώπου – ενδεχομένως να μην ανήκει στον κύκλο επαφών σου – το οποίο με την καλή του διάθεση θα σου δώσει τη λύση που ζητάς ή απευθείας θα μπορέσει να ωθήσει τις δικές σου υποχρεώσεις.

Αισθηματικές
Το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Ήλιο δημιουργεί θετικό κλίμα για το ζώδιό σου και ιδιαιτέρως για την αισθηματική σου ζωή. Ο σύντροφός σου βρίσκεται, επίσης, σε καλή διάθεση και θα κάνει ό,τι μπορεί για να απογειώσει τη σημερινή βραδιά. Παίξε το παιχνίδι του και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που φαίνεται να σου δημιουργούν πονοκέφαλο. Σύντομα θα μπορέσεις να τις διευθετήσεις και η στασιμότητα στις υποθέσεις σου θα ξεπεραστεί. Στα οικονομικά αναμένεται βελτίωση, καθώς οι κόποι σου στην εργασία -και όχι μόνο- πιάνουν τόπο και εκτιμώνται από τους ανωτέρους σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, τώρα περισσότερο από ποτέ, έχεις την ανάγκη να αναγνωριστούν οι κόποι σου και αυτό να σου αποφέρει καρπούς που θα απολαύσεις. Μέχρι στιγμής οι προσπάθειές σου ήταν εντατικές και ο χρόνος που έχεις αφιερώσει αρκετός για να μπορέσεις τώρα να επωφεληθείς. Δεν θα αργήσει να ξημερώσει η ημέρα αυτή και θα μπορέσεις τότε να νιώσεις βαθιά ευγνωμοσύνη και να ευχαριστήσεις την τύχη σου για ό,τι σου έχει προσφέρει. Ίσως, τότε θα μπορέσεις και να βρεις χρόνο για ανάπαυλα και διακοπές! Δεν θα ήταν υπέροχα;

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου επωμίζονται και αυτά το βαρύ σου πρόγραμμα και πρέπει να βρεις έναν τρόπο να διαχειριστείς καλύτερα τη ζωή σου. Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και ο σύντροφός σου δεν φαίνεται να έχει πλέον πολλή υπομονή. Κάνε κάτι για αυτό, φτιάχνοντας το κλίμα ανάμεσά σας. Γιατί δεν εκμεταλλεύεσαι την αποψινή βραδιά;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα δεχθείς μεγάλη εύνοια από τον Ήλιο που βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Έτσι, θα μπορέσεις να ανταμειφθείς για την σκληρή δουλειά που έχεις κάνει και να προωθήσεις την καριέρα σου ακόμη περισσότερο. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και τακτοποιούνται. Μπορείς σιγά σιγά να αισιοδοξείς για το μέλλον και να πάρεις μια ανάσα.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται σε ένα σχέδιο που έχεις θέσει σε προτεραιότητα το τελευταίο διάστημα. Έχεις εργαστεί σκληρά για να φτάσεις στην φάση που βρίσκεσαι και μάλιστα η διαδρομή δεν ήταν εύκολη. Ξεκίνησες από το μηδέν και πλέον μπορείς να καυχηθείς ότι τα κατάφερες καλά. Η προσπάθεια αποδίδει καρπούς και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απολαύσεις τα δώρα της τύχης, δείχνοντας την εκτίμησή σου στα πρόσωπα που ήταν δίπλα σου όλο αυτό το διάστημα και σε στήριξαν με διάφορους τρόπους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ όμορφα σήμερα, αρκεί να αφήσεις την πρωτοβουλία στον σύντροφό σου. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα ενισχύει την θετική πλευρά των πραγμάτων, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε αναζητάς το ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα δεν θα πρέπει να έχεις άγχος, καθώς τα θέματα που σε ενδιαφέρουν έχουν ήδη δρομολογηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Όποια εμπόδια υπάρξουν δεν θα είναι ικανά να δημιουργήσουν ουσιαστικά προβλήματα, για αυτό χαλάρωσε και ακολούθησε το πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις πολλά, για αυτό επωφελήσου από την ημέρα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το συναίσθημα της απογοήτευσης θα είναι έντονο μέσα σου σήμερα και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις ακόμη μεγαλύτερη έλλειψη αυτοπεποίθησης. Έχεις πολλά όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις, για αυτό μην υποκύπτεις στα παιχνίδια του μυαλού. Εμπνεύσου από τους στόχους σου και φτιάξε την ψυχολογία σου. Όσο καλά και αν οργανωθείς ή δομήσεις τα σχέδιά σου, τίποτα δεν θα είναι επιτυχημένο, αν η ψυχολογία σου δεν καλυτερεύσει. Έχεις πολλές ικανότητες και το μόνο που μένει είναι να τις βγάλεις στην επιφάνεια. Μην παρατάς τα όπλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον και να δημιουργήσεις ένα πιο θερμό κλίμα ανάμεσα στο ταίρι σου και εσένα. Η εύνοια που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό εξαιτίας του τριγώνου που κάνει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα πράγματα ακόμη και αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου το κλίμα είναι πολύ καλό και οι υποχρεώσεις σου φαίνεται πως έχουν πάρει το δρόμο της διευθέτησης. Άφησε την εμμονή στην τελειότητα, γιατί δεν εξαρτώνται όλα από εσένα και πρέπει να σέβεσαι και τις ανάγκες των συνεργατών σου. Στα οικονομικά θα πρέπει να προσέξεις πιο πολύ τα έξοδά σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα δίνει έμφαση στον ψυχικό σου κόσμο και μεγεθύνει τα συναισθήματά σου, όποια και αν είναι αυτά. Πρόσεξε, λοιπόν, πολύ και μην επιτρέψεις στον εγωισμό να κατευθύνει τις πράξεις σου. Οι αντιξοότητες θα είναι πολλές και έτσι δεν θα είναι δύσκολο να παρεκκλίνεις. Βάλε τη λογική μπροστά και μην επιτρέψεις σήμερα να εκτεθείς, ούτε στα μάτια των άλλων, αλλά πάνω από όλα στα δικά σου μάτια. Η αξιοπρέπειά σου είναι πιο σημαντική από ο,τιδήποτε άλλο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα σε βρει σε καλή διάθεση και θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα να σε ευνοεί και να σε επηρεάζει, η αποψινή νύχτα υπόσχεται πολλά, ακόμη και αν δεν έχεις προς το παρόν ταίρι να την μοιραστείς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλή δουλειά σήμερα και καλά θα κάνεις να οργανώσεις το πρόγραμμά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν έχεις κάτι να φοβάσαι, αρκεί να είσαι συνεπής σε αυτό. Στα οικονομικά, η βελτίωση φαίνεται να πλησιάζει και έχει δείξει ήδη τα πρώτα της σημάδια.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να φροντίσεις για το «κάρμα» σου. Τί σημαίνει αυτό; Οι θετικές εξελίξεις στην ζωή σου αποδίδονται στις ενέργειες ή την στάση κάποιων προσώπων. Φρόντισε να δείξεις με κάθε τρόπο την εκτίμησή σου, καθώς η αχαριστία δεν αρέσει σε κανέναν. Και να ξέρεις ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζεις σήμερα κάποιους, ίσως είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουν εσένα κάποιοι άλλοι αύριο. Ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις, για αυτό μην αφήσεις την ημέρα να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα θα είναι πολύ όμορφο και ευνοϊκό, χάρη στο τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Απόλαυσε τη βραδιά με τον σύντροφό σου και άφησε στην άκρη ό,τι σε προβληματίζει και σε βαραίνει. Έτσι, θα μπορέσεις να έχεις μια τρυφερή και άκρως ενδιαφέρουσα βραδιά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πας πολύ καλά και βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που έχεις οργανώσει καλά τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, σήμερα θα υπάρξει έντονη ημέρα και προκειμένου να μην χαλάσεις όσα έχεις χτίσει, μείνε ψύχραιμος. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά έξοδα και βάλε ένα πρόγραμμα που θα σε κρατήσει σε ισορροπία.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, βρίσκεσαι στο μέσο μιας διαδρομής, την πορεία της οποίας την έχεις χαράξει με καλή στρατηγική και με όραμα. Η προσωπική ανάπτυξη δεν είναι εύκολη υπόθεση, για αυτό μην αφήσεις τις όποιες καθυστερήσεις να σε κάνουν να το βάλεις κάτω. Είσαι σε θέση να επιτύχεις, αρκεί να επιμείνεις στον στόχο σου και να μην καταθέσεις τα όπλα. Επίσης, δεν χρειάζεται να τα βάζεις με τον εαυτό σου που κάθε φορά μια δυσκολία σε ρίχνει ψυχολογικά. Αφενός δεν ευθύνεσαι εσύ για όλα όσα συμβαίνουν και από την άλλη είσαι άνθρωπος και είναι λογικό να λυγίσεις, διαφορετικά κάποια στιγμή θα αναγκαστείς να «σπάσεις».

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου βρίσκεσαι σε μια καλή περίοδο και μάλιστα μπορείς να κάνεις τώρα ένα νέο ξεκίνημα με το ταίρι σου. Μίλησέ του για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και μοιράσου για λίγο το βάρος που κουβαλάς. Πόσο όμορφα θα νιώσεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά σήμερα, ενώ δεν θα λείψουν οι επαφές και οι συζητήσεις. Ο τομέας της επικοινωνίας ενισχύεται, οπότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Τα οικονομικά σου θέλουν ευελιξία και έξυπνες κινήσεις. Μια χαρά θα τα πας…

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η πνευματική σου υπόσταση σήμερα ενισχύεται και έρχεται να ταράξει την υλιστική σου πλευρά. Ο τρόπος που θα αντιληφθείς σήμερα τον κόσμο δεν θα έχει καμιά σχέση με τον συνηθισμένο. Ένα γεγονός, μια επαφή ακόμη και μια μικρή αφορμή θα γίνει ο λόγος που θα σε κάνει να στρέψεις το βλέμμα σου σε πιο ουσιαστικές έννοιες. Ο εσωτερικός σου κόσμος προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί σου, ταράζοντας τα δεδομένα της πεζής καθημερινότητάς σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου και μην προσπαθείς να εκλογικεύεις τα πάντα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις σήμερα ποικιλία εμπειριών και αντιθέσεων. Αυτό σημαίνει ότι η δική σου άστατη σκέψη, θα δημιουργήσει συζητήσεις σε έντονο ύφος με τον σύντροφό σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάποιες φορές δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι τα πάντα μαζί του…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις μια ήσυχη ημέρα, μάλλον γιατί θα ακολουθήσεις μηχανικά το πρόγραμμά σου ως άψογος εκτελεστής. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ό,τι προκύψει χωρίς πρόβλημα. Στα οικονομικά πρέπει να καλύψεις τις εκκρεμότητες που σε πιέζουν και μάλιστα πολύ άμεσα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μια μέρα που θα πρέπει να δείξεις πυγμή και θάρρος. Διεκδίκησε ό,τι σου ανήκει και μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να νιώσει δισταγμό. Εξάλλου, έχεις κάνει πολλές προσπάθειες για να φτάσεις εδώ που βρίσκεσαι. Με σύμμαχο την εύνοια που δέχεσαι από το τρίγωνο Ήλιου- Πλούτωνα, φαίνεται πως τίποτα δεν θα μπορέσει να σου σταθεί εμπόδιο. Θέσε τα σχέδιά σου σε εφαρμογή εδώ και τώρα και μην έχεις αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φαίνεται πως υπάρχουν κάποια σύννεφα και δεν μπορείς να κρύψεις τον προβληματισμό σου. Όμως, η ευστροφία σε συνδυασμό με την ευελιξία σου, θα σου δώσουν ό,τι χρειάζεσαι για να τα διώξεις. Ο σύντροφός σου θα είναι γεμάτος κατανόηση και θέληση να ξεπεράσετε μαζί ό,τι σας συμβαίνει. Μια όμορφη βραδιά σε περιμένει, εν τέλει, ακόμη και αν δεν βρίσκεσαι ακόμη σε σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα είσαι πολύ ικανός και θα μπορέσεις να επιλύσεις με άνεση όσα προκύψουν. Κάποιες ιδέες που έχεις φαίνεται πως τώρα θα βρουν πρόσφορο έδαφος και θα αναπτυχθούν πολύ σύντομα προς όφελός σου. Στα οικονομικά, η βελτίωση είναι αισθητή και πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να τη διατηρήσεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αναμένονται ανατροπές, άλλες για καλό, άλλες πάλι για να σε προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να σταματήσεις τη ροή των εξελίξεων. Συνεπώς, προσπάθησε να είσαι σε επαγρύπνηση και να κρατήσεις μια ψύχραιμη στάση. Ως παρατηρητής, πρόσεξε πολύ τις λεπτομέρειες, καθώς αργότερα, φαίνεται πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο, όταν θα χρειαστεί να τις επικαλεστείς ή να τις φέρεις στη μνήμη σου. Από εκεί θα προκύψει μια λύση που θα είναι καθοριστικής σημασίας.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει πολύ καλά και μάλιστα η γοητεία σου δεν μπορεί να κρυφτεί. Αυτό σε κάνει απίστευτα ελκυστικό στο άλλο φύλο. Μην εκπλαγείς, λοιπόν, από την ανταπόκριση που θα έχεις, είτε έχεις σχέση, είτε όχι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα είναι αρκετά καλά, αλλά θα πρέπει να κάνεις και τους αντίστοιχους χειρισμούς για να συνεχίσουν την καλή τους πορεία. Στα οικονομικά πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός και να αξιολογήσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν για την αύξηση των εσόδων σου.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *