ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι

Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι

Κείμενο του Δημήτρη Τοπάλη

Εγώ επιμένω  να αποκαλώ τους Αμερικάνους «φονιάδες των λαών». Το δικαίωμά μου αυτό κανείς δεν μπορεί να το αφαιρέσει. Την παραπάνω έκφραση τη διδάχτηκα πάρα πολύ καλά, ακούγοντάς την ακατάπαυστα, από τα χείλη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, εδώ και πολλά χρόνια.

Έτυχε να επισκεφτώ το 1982 το Βερολίνο. Κάποια μέρα πήγα  στο ανατολικό, το σοβιετοκρατούμενο Βερολίνο. Το πόσος αντιαμερικανισμός υπήρχε τότε σ’ αυτή τη χώρα δεν περιγράφεται. Ο οδηγός του Λεωφορείου που μας πήγε στο αεροδρόμιο Σένεφελτ του Ανατολικού Βερολίνου, μιλώντας ελληνικά και γερμανικά, μας παρότρυνε να μην αναφέρουμε τη λέξη ΑΜΕΡΙΚΗ ούτε για αστείο. Κινδυνεύαμε , μας είπε, με σύλληψη και φυλάκιση. Εμείς , βέβαια, το μόνο που θέλαμε ήταν να ταξιδέψουμε με την Εταιρεία Ίντερφλουκ από το Βερολίνο στην Αθήνα και τίποτε άλλο.

Μου έμειναν όμως αυτές οι αναμνήσεις. Το σύνθημα «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ» δε λέει να φύγει από τη σκέψη μου.

Τώρα τελευταία όμως τα έπαιξα και πολύ άσχημα μάλιστα. Πρώτα – πρώτα τρελλάθηκα, όταν στις 16 Νοεμβρίου του 2016 – κι όχι Νοέμβρη, όπως επιμένουν κάποιοι αδαείς και αγραμμάτιστοι – μας επισκέφτηκε ο τότε « Αμερικάνος αρχιφονιάς»  Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα. Το τι χαρές έκαναν τότε οι αριστεροί, δεν περιγράφονται. Κόκκινα χαλιά, υποκλίσεις εδαφιαίες, μπάντες και ορχήστρες,, χαμόγελα και δουλοπρέπειες χωρίς τελειωμό.

Τότε χαρακτήρισα όλους τους Έλληνες με βαρύ χαρακτηρισμό. «ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ» ήταν  ο τίτλος του άρθρου μου.

Τώρα βλέπω καινούργιο σκηνικό. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ , κατά δήλωσή του, Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να επισκεφτεί το νέο «Αμερικάνο Αρχιφονιά», τον Πρόεδρο Ντόναλτ Τραμπ. Στις 17 του Οκτώβρη κι όχι σκέτο Οκτώβρη, θα ταξιδέψει, λέει, ο πρωθυπουργός μας στην Αμερική κι όλοι οι αριστεροί, κομμουνιστές σαν τον Κατρούγκαλο, με δήλωσή του, σοσιαλιστές κ.λ.π. κάνουν και πάλι τέτοιες χαρές που δε λέγονται.

Αν τύχει και τους ακούσει από κάποια γωνιά του Άδη ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, είμαι σίγουρος ότι θα τους κάνει και πάλι να παγώσουν για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά τους.

Eγώ ένα μόνο θα κάνω. Την ημέρα εκείνη θα αποσυρθώ σε κάποιο πολύ απόμερο σημείο της χώρας, να μην έχει τηλεόραση, ούτε ραδιόφωνο ούτε εφημερίδες ώστε να μη δω αυτήν την κατάντια ενός περήφανου πρώην αριστερού και τώρα αμερικανοπροσκυνημένου. Για μια χούφτα δολλάρια!!!

Θα θυμηθώ ότι ο ίδιος άνθρωπος, ο Αλέξης Τσίπρας, πριν από λίγο καιρό βρισκόταν στην ΑΒΑΝΑ, για να τιμήσει το νεκρό κομμουνιστή ηγέτη  της χώρας αυτής  κι έβγαλε μάλιστα κι έναν πύρινο …επαναστατικό λόγο εναντίον των Αμερικάνων, που εχθρευόταν, μέχρι θανάτου, ο Φιντέλ Κάστρο.

Τώρα , με το αθώο σχεδόν παιδιάστικο χαμόγελό του, ο κ. πρωθυπουργός θα βρεθεί ανάμεσα στους φονιάδες των λαών κι όλοι οι πρώην αριστεροί, κομμουνιστές κ.λ.π., των οποίων αποτελεί συνέχεια, θα αναρωτιούνται: «Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι»;

Εδώ, πάντως, τίθεται ένα σπουδαίο ερώτημα: «Μήπως οι αμερικάνοι έπαψαν να είναι φονιάδες των λαών κι έγιναν ξαφνικά αγγελούδια»; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, πρέπει να βγει ο κ. Τζανακόπουλος και να μας το πει ευθαρσώς. Να καταλάβουμε όλοι ότι πλέον η Μάντισον Άβενιου είναι μια ιερά οδός, γεμάτη καλοσύνη, χριστιανική αγάπη και θεϊκή ευλογία. Να καταλάβουμε ότι τα αμερικάνικα όπλα, τα αεροπλανοφόρα, οι πύραυλοι Πάτριοτ κ.λ.π. δε σκοτώνουν πλέον κόσμο αλλά σκορπίζουν γαρύφαλλα και τριαντάφυλλα μυρωδάτα.

Να μας ενημερώσουν ότι η λυκοφωλιά του ΝΑΤΟ έγινε πλέον χώρος λατρείας , αγάπης και συναδέλφωσης των λαών. Να μας ενημερώσουν ότι πλέον οι αριστεροί αποτάσσονται τον αντιαμερικανισμό και γίνονται οπαδοί του Τραμπ και του άκρατου νεοφιλελευθερισμού, που εκφράζει αυτή η χώρα.

Αν δε μας τα πουν όλα αυτά, με το δίκιο μας θα τους λέμε, για μια ακόμη φορά, αμερικανοπροσκυνημένους!!! Αμήν.

ΤΟΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *