ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Βόμβα Συρόπουλου: Παραίτηση με σκληρές εκφράσεις (έγγραφο)

Βόμβα Συρόπουλου: Παραίτηση με σκληρές εκφράσεις (έγγραφο)

Πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης απέστειλε ένα τετρασέλιδο έγγραφο στους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας Μόσχο Κυτούδης και Δημήτρη Συρόπουλο και τον αντιδήμαρχο Σάκη Χαλκίδη με θέμα την λειτουργία δημοτικής επιτροπής παιδείας και Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας.

Σήμερα ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Συρόπουλος απέστειλε επιστολή παραίτησης από την προεδρεία της Σχολικής Επιτροπής στην οποία κατά γενική ομολογία ήταν πετυχημένος.

Η επιστολή αφήνει πολλά υπονοούμενα για την διοίκηση του δημάρχου και τον συνδυασμό Ώρα Ευθύνης ενώ αναφέρεται και στην επιστολή του προέδρου της Τ.Κ. Αράχου Αβραάμ Παναγιωτίδη στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς (κλικ ΕΔΩ)

Διαβάστε:

 

10 Comments

  • 3 και ο κούκος έμειναν στο Δήμο. Εσύ που κάνεις τον δήμαρχο παραίτησου αν έχεις το σθενος να παραιτηθείς. Είσαι αναξιος για την καθημερινότητα του κάθε πολίτη δημοτη

  • Κατρακύλας συνέχεια. Εδώ είναι αυταπόδεικτη η αδυναμία και η ανικανότητα του Δημάρχου στην διαχείριση κρίσεων. Ανήμπορος , πελαγωμένος, κλεισμένος σε μια γυάλα με κακούς συμβουλάτορες πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ένας – ένας οι δημοτικοί σύμβουλοι διαχωρίζουν τις θέσεις τους και απομακρύνονται εξ αιτίας των λανθασμένων επιλογών του Δημάρχου. Αξιόλογα στελέχη όπως ο Νίκος Αλεξόπουλος, ο Κώστας Ναλμπάντης , ο Δημήτρης Συρόπουλος, ο Μόσχος Κυτούδης αλλά και πόσοι άλλοι του γύρισαν την πλάτη και φανερά και έντιμα του τα λένε κατάμουτρα. Και εκείνος είναι στον κόσμο του. Που ακούστηκε Δήμαρχος να επικοινωνεί με τους συνεργάτες του με επιστολές!! Δεν έχει το θάρρος ούτε να τους αντιμετωπίσει προσωπικά και κρύβεται πίσω από ένα άψυχο και ασυνάρτητο κείμενο που τους έστειλε. Ούτε πρόεδρος ερασιτεχνικού σωματείου δεν ενεργεί με αυτό τον τρόπο. Και αυτός θέλει να λέγεται Δήμαρχος? Κατάντια.

  • Εγώ δεν ήμουν με τον ΓΚΥΡΙΝΗ αλλά εσείς κύριοι με την συμπεριφορά σας απέναντί του δείχνετε ……πολύ λίγοι … ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ για το μέλλον

  • Διαβάζοντας με πολύ προσοχή την επιστολή του κ Συρόπουλου και τα όσα καταλογίζει στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, ένα συμπέρασμα μόνο μπορώ να βγάλω. Ότι ο Δήμαρχος βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Ο επί τρία χρόνια συνεργάτης του που κοσμούσε με την παρουσία του, τον συνδυασμό του, με την εργατικότητα του και την ευθύτητα του χαρακτήρα του εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Και εύλογο είναι το ερώτημα : Τόσα χρόνια δεν γνώριζε ο Δήμαρχος την προσφορά του κ Συρόπουλου? Τόσο επιπόλαια αντιμετωπίζει τους συνεργάτες του? Θα πρέπει να είναι περήφανος ο κ Συρόπουλος και για την προσφορά του, και για την τεράστια υπομονή του αυτά τα χρόνια. Όσο για το Δήμαρχο, ένα έχω να του επισημάνω. Μωραίνει Κύριος αν βούλεται απολέσει. Δεν ξέρω αν θα το καταλάβει αυτό.

  • Σιγά μη κλάψουμε κιολας !!! Οι παραιτήσεις είναι πολιτικά τερτιπια και προετοιμασία εδάφους για τις επόμενες εκλογές!!!

  • Anonimos 2:10:40 με λίγη καλή προσπάθεια θα μας πείσεις. Εκείνο που δεν ξέρω και θέλω να σε ρωτήσω. Ξέρεις αν μασάει η κατσίκα ταραμά την σαρακοστή?

  • ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΜΑΛΙΣΤΑ

  • ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΟΜΗΣΕΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ!!!

  • …………………ΚΡΙΜΑ…………..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *