ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα για την Απελευθέρωση της Αλεξάνδρειας

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα για την Απελευθέρωση της Αλεξάνδρειας

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε:

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων της Επετείου Απελευθέρωσης της πόλης Αλεξάνδρειας, στην πόλη της Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 18/10/2017.

Αποφασίζουμε τις κάτωθι απαγορεύσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας:

Α. Ως προς την διεξαγωγή της πορείας εις ανάμνηση της εισόδου των απελευθερωτών την 18η Οκτωβρίου 1912, την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, από ώρα 08:00΄, καθ΄ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, καθώς και την κυλιόμενη από διασταύρωση σε διασταύρωση διακοπή της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, από ώρα 08:30΄ έως το πέρας των εκδηλώσεων, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των μέτρων, ως εξής:

 Επί της οδού Μακεδονομάχων, από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου & 28ης Οκτωβρίου έως και τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης.

 Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως και τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα & Αριστοτέλους.

Β. Ως προς την διεξαγωγή της παρέλασης:

 Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, από 09:00΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά τη λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

 Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, από 11:00΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους, καθώς και στην οδό Αριστοτέλους από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Βετσοπούλου.

 Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, από 11:30΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης-Βέροιας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *