ΤΟΠΙΚΑ posted by

Δείτε πως είναι το Play του ΟΠΑΠ που άνοιξε στην Αλεξάνδρεια (φωτογραφίες)

Δείτε πως είναι το Play του ΟΠΑΠ που άνοιξε στην Αλεξάνδρεια (φωτογραφίες)

Χωρίς ανακοινώσεις ή διαφημιστική προβολή και αθόρυβα ξεκίνησε η λειτουργία του πιλοτικού καταστήματος του ΟΠΑΠ με την ονομασία Play OPAP και στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Το κατάστημα φιλοξενεί 25 σύγχρονα Παιγνιομηχανήματα (VLTs) για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών.

Το κατάστημα λειτουργεί στη γωνία της Βετσοπούλου με την Ταγμ. Γεωργούλη (πρώην κατάστημα ηλεκτρικών ειδών).

Όπως είναι ήδη γνωστό, η είσοδος στο κατάστημα γίνεται με υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Comments

  • Καλά κέρδη!!

  • Η Ελπίδα έρχεται μαζί με την ανάπτυξη, με καζίνο σε κάθε χωριό για να σε τρώει το κράτος τα λεφτά. Αλληλέγγυοι υποκριτές αναλώθηκε η ευαισθησία σας; Άλλες εποχές θα γινόταν χαμός με μια τέτοια κίνηση. Υποκριτές.

  • καποια απο αυτα τα παιχνιδια που ειδα μολις τωρα απο την ιστοσελιδα αυτη υπαρχουν και μεσω facebook. το HIT IT RISH. και οσο ανεβασεις επιπεδο τοσο πιο πολλα θα τυχουν οπως για παραδειγμα το black knight που ειδα μολις τωρα. γιατι δεν παιζετε αυτα τα παιχνιδια μεσω facebook ανω δινετε τα αληθινα χρηματα σας κυριοι? σκεφτειτε τις οικογενειες σας. συμπτωματα εξαρτησης στον τζογο θα εχετε. οπως ενας ανηλικος πηγαινει σε νετ καφε 10 ωρες την ημερα καθημερινως ετσι θα καταλειξετε κι εσεις. δεχτειτε αυτο που σας ειπα ως ΣΥΜΒΟΥΛΗ.

  • Κάποτε ο Σημίτης μας έλεγε “παίξτε Χρηματηστηριο”! Ειναι νόμιμο. Πόσες περιουσίες και σπίτια κλείσανε! Τώρα ο Συριζα (μέσο ΟΠΑΠ) μας καλεί (την επαναφορά) στα νόμιμα φρουτάκια μέσα στην κρίση. Μας περνούν το μισό μεροκάματο μέσο φόρων, θέλουν να μας πάρουν και το άλλο μισό μέσο τζόγου. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΈΞΥΠΝΟ. Για να δούμε τώρα πόσα σπίτια και επιχειρήσεις θα κλείσουν.

  • Γεια σου τσιπρα κουλοχερη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *