ΤΟΠΙΚΑ posted by

Μεγάλο πρόβλημα στη Σταδίου στην Αλεξάνδρεια – πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις (φώτο-βίντεο)

Μεγάλο πρόβλημα στη Σταδίου στην Αλεξάνδρεια – πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις (φώτο-βίντεο)

Οι κάτοικοι της οδού Σταδίου στην Αλεξάνδρεια ειδοποίησαν το Αλεξάνδρεια-Γιδάς το πρωί της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου σχετικά με την πλημμύρα και τις ζημίες που υπέστησαν σε σπίτια και τα καταστήματά τους.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 Comments

  • Τι να σε κανει ρε μπαρμπα ο δημος να σε σηκωσει το σπιτι και την αυλη να μν πιανει νερα..? Παντογνωστες ολοι ξερετε και τα υπογεια καναλια δεν πας να δεις στο συλλογο στο ρουμλουκι που αναβληζουν νερα απο τα φρεατια… Γεμισε ο τοπος νερο.. .. Μας εχετε ζαλισει…. Τα καναλια γεμισαν νερο παντου….

    • Καλό θα είναι να λες τη γνώμη σου επώνυμα!!!!! Κανείς δε ζήτησε να σηκωθούν τα σπίτια, αλλά να καθαρίζονται σωστά τα κανάλια που υπάρχουν… Η Στάδιου είναι η πρώτη που πλημμυρίζει και η τελευταία που αδειάζει. Ακόμη και όταν είναι μια μικρή βροχή. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον τρόπο που μιλάς σε τέτοιες ηλικίες!!!!!! Ευτυχία Βλαχαβα

    • Ηλιθιοι ανιδεοι!!! Μιλατε κιολας!!απο που απο εκει που νοικιαζετε τα σπιτια σας και στα τετοια σςς η περιουσια των αλλων… οταν θα χτισεις πανιβλακα σπιτι και θα στο παρει το ρεμα τοτε να σε δω..εκει θα ερθω και εγω να σου πω τι θες ρε βλακα να σου χτισουμε το σπιτι??? Αι σιχτιρ πια.. δωστε βοηθεια παιδια!!! Ελπιζουμε μετα τη δημοσιευση των φωτο απο σταδιου να γινει κατι γιατι με μια μικρη βροχη γινετε χαμος!!!!

    • Εχεις κάνει προφανός πρωταθλητισμό στο φίλημα κατουρημένης ποδιάς..αι τράβα τώρα για κατουροφίλημα..

    • Ο τρόμπας φαίνεται ποιος ειναι, οπως και η διαγωγή παιδείας που εχει ο καθένας! Απο οτι φαίνεται μερικοί ήσασταν άτυχοι και δεν μεγαλώσατε σωστά για να μπορείται να έχετε μια Α παιδεια! Μαθε να σέβεσαι τους άλλους και ιδιαίτερα άτομα σε μεγάλη ηλικία και οχι να βγάζεις όλα σου τα κόμπλεξ μέσα σε ενα ανώνυμο σχόλιο! Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που εισαι!

    • Ανορθογραφε πανε ρωτη τη μανα σου καλυτερα για κατουτοφιλημα… ξερει καλυτερα αυτη…και ασε με εμενα να φιλαω κατουρημενες ποδιες επειδη μαρεσει… αλλοι το κανουν απο αναγκη και αλλοι απο χομπι…φιλακια…

    • Μπάρμπα να πεις τον μπαμπά σου και αν έχετε σπίτι χαμηλά καλεστε μας να έρθουμε να στο σηκώσουμε. Να ξερεις οτι δεν ζητήσαμε να μας σηκώσουν το σπίτι απλά οι υπεύθυνοι να καθαρίσουν τα κανάλια αναγνωρίζοντας τι συμβαίνει στην Αλεξάνδρεια και αποσκοπουμε στο να καθαριστούν όλα τα κανάλια της Αλεξάνδρειας κάνοντας τους υπεύθυνους να κάνουν σωστά την δουλειά τους!! Θα σε συμβουλευα να μάθεις τρόπους και σεβασμό και άμα θες να πεις την γνώμη σου να βάζεις και το όνομα σου από κάτω!καλή σου μέρα,Γιώργος Βλαχάβας!

  • Η επιχειρηση που ειναι θα ερθει μετα?εναν συνταξιουχο επιζωντα βλεπουμε ο ολεθρος χουερ ις?

    • Δεν μας λες μεγάλε??δούλεψες καμιά μέρα στη ζωή σου να χτίσεις σπίτι δικό σου με κόπο??είμαι σίγουρη πως όχι!ούτε έχεις ιδέα τι ζημιά παθαίνουμε κάθε φορά που πλημμυρίζει η Σταδίου!Άιντε από εκεί ο κάθε βλάκας!

    • έξω απο τον χορό πολλα τραγούδια λένε, αν όλο αυτό συνέβαινε στο δικο σου σπίτι θα ήθελα να δω αν θα καθόσουν να γελούσες πίσω απο μια οθονη

  • Τώρα ποιος είναι τρομπας..ας το κρίνουν οι αναγνώστες!τι θέλεις λοιπόν να μας πεις?ότι αδίκως διαμαρτύρεται ο άνθρωπος?μάλλον το δικό σου σπίτι δεν γέμισε λασπόνερα γι αυτό και κρίνεις ελαφρά τη καρδία!το γνωρίζουμε ότι ειναι γενικό το πρόβλημα σε όλη την Αλεξάνδρεια αλλά ο καθένας θα φωνάξει για την δική του περιουσία!και δεν είναι λύση να σηκώσουν όλοι τα σπίτια τους..αλλά να καθαριζουν τα φρεάτια που στη συγκεκριμένη όσο δεν καθαρίστηκαν ποτέ!

  • Αχ κύριε Ταχονιδη μας…μάθε πρώτα σωστή ορθογραφία και μετά μίλα!Πόσο γελοίος είσαι! Να σαι καλά πάντως..μας έκανες και γελασαμε!

  • Ταχινιδη είσαι γελοίος κρίμα πού είσαι και πόντιος…..τοσο βλάκας λέμε που παραπάνω πεθαίνεις!!!!
    Όσο για τον τρόμπα τον πρώτο σίγουρα είναι δημοτικός σύμβουλος για αυτό υπογράφει ως Τρομπας!!!

  • ena megalo bravo sto dhmotiko sumbouleio alexandreias dioth ta provlhmata ta lunei me logia oxi me praksies opws sthn prokimenh periptosh …. kante upomonh 8a perash etsi einai oloi 8a stamatish h vroxh … kai ksana bravo ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *