ΤΟΠΙΚΑ posted by

Καταστράφηκαν περιουσίες στην Τριλοφιά Αλεξάνδρειας – συγκινεί κάτοικος του χωριού (βίντεο)

Καταστράφηκαν περιουσίες στην Τριλοφιά Αλεξάνδρειας – συγκινεί κάτοικος του χωριού (βίντεο)

Στην Τριλοφιά του δήμου Αλεξάνδρειας βρεθήκαμε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου.

Εκεί συνομιλήσαμε με τον κ. Κώστα, κάτοικο του χωριού ο οποίος είδε την περιουσία του να χάνεται με τα νερά της βροχής.

Δείτε και ακούστε αυτά που μας είπε:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 Comments

  • ΤΡΙΛΟΦΙΑ λέγεται το χωριό μας και Όχι ΤΡΙΛΟΦΟΣ.
    Και ο κ. Κώστας τα λέει πολύ καλά.

  • Κ, ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΕ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΑΦΡΟ. ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ Κ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ Κ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΡΊΣΑΤΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΤΑΦΡΟΣ.

    • ΣΤΗ ΜΥΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΙΓΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ ΜΙΣΤΕΡ ΘΩΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΦΥΣΣΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ… ΡΕ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ….

    • κ. Θωμά υπάρχει και το αίσθημα , βέβαια δεν ξέρω αν στον πλανήτη που ζείτε υπάρχει αυτή η λέξη…

    • ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΏΝ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΊΑ.ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΨΉΦΙΣΑΝ ΙΚΑΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΈΓΙΝΑΝ ΚΌΣΜΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΆ!!ΣΕ ΠΟΎΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΕ 1 ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ.
      1)Αν κάνει μήνυση, στον άνθρωπο που έπαθε την καταστροφή, γιατί τον είπε ”ηλίθιο” δικαιολογεί ΑΠΌΛΥΤΑ την κουβέντα που τον είπε.Αν και δεν ξέρω τον εύθικτο πρόεδρο, αν κάνει μήνυση θα αποδείξει οτι δεν κάνει για αυτήν την θέση γιατί σε ανάλογες καταστάσεις ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΎΝ ΤΟΝ ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΎΝ ΜΕ ΜΉΝΥΣΗ.
      2)Για τον αλλο λόγο που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ είναι γιατί αν μπορούσε να πάρει μια απόφαση πάνω του ώστε να σωθούν οι άνθρωποι και δεν το έκανε για γραφειοκρατικους λόγους ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ.Η ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΊΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!! Μήπως να βγει να ζητήσει συγνώμη γιατί καταστράφηκε?40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ”ΤΙΠΟΤΕΣ” ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

  • ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ. ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΑΘΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΒΡΊΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ. . Κ.ΝΙΚΟΛΑΕ ΜΟΣΧ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΖΩ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΚΟΜΗ. ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, ΕΛΑΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΊΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ.

  • ΕΣΥ Κ. ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ Κ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΈΒΛΕΠΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,Ε Κ. ΑΝΩΝΥΜΕ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *