ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Άνετο πέρασμα της παιδικής ομάδας του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας από τη Νάουσα (φώτο)

Άνετο πέρασμα της παιδικής ομάδας του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας από τη Νάουσα (φώτο)

Μετά από μια πολύ δυναμική και ουσιαστική εμφάνιση η Παιδική ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας συνέχισε το αήττητο σερί της (4 νίκες-0 ήττες) περνώντας νικηφόρα και από την έδρα του Ζαφειράκη Νάουσας με τελικό σκορ 23-108 παραμένοντας έτσι στην κορυφή του Β’ Ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι Παίδες του Άθλου ξεκίνησαν από την αρχή δυνατά και παίζοντας πολύ ενεργητικά στην άμυνα δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας τους.

Στη διάρκεια του αγώνα και παρά τις συχνές αλλαγές σε σχήματα και τακτικές από τον προπονητή του Άθλου η διαφορά όλο και αυξανόταν με αποτέλεσμα η ομάδα της Αλεξάνδρειας να ξεπεράσει γρήγορα τους 100 πόντους με όλους τους παίχτες να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα.

Μετά από δυο αγωνιστικές εκτός έδρας την επόμενη Κυριακή(26/11) ο Άθλος επιστρέφει στη έδρα του φιλοξενώντας την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 4-23, 9-57, 16-89, 23-108

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Ζιάνης): Νικολαΐδης 5, Χρυσανθίδης 4, Μόρφης 13(2), Παναγιωτίδης 1, Πηλίδης, Μουστάκας, Πουρλίδας, Δαιος, Κολτσάκης, Μίγγας.

ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Αγγέλης): Τσαρούχας 25(3), Τζαφέρης 21(1), Πεκιαρίδης 4, Παύλου 9, Γιοβαννόπουλος 9(1), Νοτόπουλος 4, Ευθυμιόπουλος 6, Ντάμτσης 4, Χατζηλεμονιάς 2, Χαριτόπουλος 12, Γιαντσιδιώτης 8, Τακουτής 4.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *