ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο κύβος ερρίφθη: Υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας ο Μιχάλης Χαλκίδης – τι είπε στη συνέντευξη (βίντεο)

Ο κύβος ερρίφθη: Υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας ο Μιχάλης Χαλκίδης – τι είπε στη συνέντευξη (βίντεο)

Το είχαμε γράψει από τον Απρίλιο (κλικ ΕΔΩ) σχετικά με το ενδεχόμενο της καθόδου του Μιχάλη Χαλκίδη ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Μάλιστα τότε ο κ. Χαλκίδης είχε δηλώσει στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς πως σύντομα θα έχουμε νέα επί του θέματος.

Ο καιρός έφτασε και σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ο Μιχάλη Χαλκίδης και επίσημα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Αλεξάνδρειας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Μόνος του στο πάνελ, κάλεσε στο ξενοδοχείο Μάνθος τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και έκανε την ανακοίνωση απαντώντας και στις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Ανοιχτά και χωρίς να κρύβεται μίλησε για την κατάσταση στον δήμο Αλεξάνδρειας, είπε πως δεν έγινε κανένα έργο, κάλεσε όλους σε γενική συστράτευση και απέκλεισε το ενδεχόμενο συμμετοχής του αδερφού Ισαάκ στο ψηφοδέλτιο που θα κάνει. Μίλησε για τη Νέα Δημοκρατία, για το αν είναι ή όχι διευθυντής σε τοπική επιχείρηση ενώ έκρινε πως και ο ίδιος έχει ευθύνη για την κατάσταση στον δήμο Αλεξάνδρειας η οποία διοικείται από άλλους οι οποίοι διοικούν τον δήμαρχο, αφού ο ίδιος στις προηγούμενες εκλογές, όπως είπε, έκανε σε μεγάλο βαθμό το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου.

Ακούστε τα ενδιαφέροντα που είπε ο Μιχάλης Χαλκίδης στο βίντεο που ακολουθεί:

ΒΙΝΤΕΟ: 

Η δήλωση του Μιχάλη Χαλκίδη

 

54 Comments

  • ΜΙΧΑΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 1450 ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ 700 ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ.ΑΝΤΕ ΓΚΥΡΙΝΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.

    • ρωτα πρωτα ποσα περνει ο καθε προεδρος κ μετα γραψε.για αντιδιμαρχους δεν ξερω αλλα επειδη ο πατερας μου ειναι προεδρος ξερω πολυ καλα για τα 250 ευρω που παιρνει απ τα οποια μονο στα συμβουλια που παει δεν τον φτανουν για βενζινες.κ αμα θες ασε τηλ να σε παρω να ρθεις να δεις ποσα περνει.μιλαω μονο για προεδρο.μην παρεξιγηθουμε.

  • Χαλκιδη που πας?Ξυπνηστε αλεξανδρινοι.κοιμαστε ορθιοι!!!!!!ποιος Γκυρινης κ ποιος Χαλκιδης ρε παιδια.ελεος οχι αλλο τυρι.μπε μπε μπε μπε μπε μπε μπε.Προβατα!!!!!!!!!!!!8

    • σωστη!!!

  • HULK ΙΔΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΙΧΑΛΗ.

  • ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΘΑ ΘΑ ΘΑ!!
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ;
    ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ. ΤΕΛΕΙΑ!!!!
    ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΚΗ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΕΛΙΚΗ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΝΥΝ;
    ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΝΥΝ , ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  • Ποιο ξεκάθαρη θέση δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Ήτανε απολύτως σαφείς και στην γενική τοποθέτηση του, αλλά και στις απαντήσεις που έδωσε από όποιους ρωτήθηκε και από όσους παραβρέθηκαν, γιατί υπήρξαν και κάποιοι που κρίνανε σκόπιμο να απουσιάζουν αν και προσκλήθηκαν. Επομένως το κεφάλαιο υποψηφιότητας έκλεισε οριστικά παρά τις αναρτήσεις που κάνανε κάποιοι που θύμιζαν μετεωρολογικά δελτία. Τώρα βέβαια σε κάποιους αυτά που είπε ο Χαλκίδης να μην άρεσαν για τους δικούς τους λόγους αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

  • ΑΝΤΕ ΧΑΛΚΙΔΗ!!!!!Η ΗΜΑΘΙΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!!ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ!!!ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ!!

  • ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΣΤΑ!!!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!ΟΥΤΕ ΛΑΜΠΕΣ ΦΟΠ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!ΤΡΑΓΙΚΟ!!!

  • Εξαιρετικός!!! Εισαι αγνή δύναμη!!! Εχεις πολλά να δώσεις!!! Στειλτους στα σπίτια τους! Μας εχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα!
    Γκυρίνη σε παρακαλω πολύ μη βαλεις υποψηφιότητα, θα τρομάξεις απο τα αποτελέσματα σου!
    Μιχάλη όλη η πόλη μαζι σου!

  • Οτι καλυτερο για το δημο Αλεξανδρειας.

  • ποιους πολιτες μας?
    ο κυριος μενει στην πολη μας?
    εξω απο εδω
    Στην βεροια δε τον περνει να βαλει υποψηφιοτητα?
    ,εκει προετρεψε τους δημοσιογραφους στο ξεκινημα της συνεντευξη του για να αποδειξει την δημοτηκοτητα του και οχι στην Αλεξανδρεια?και εχεται στην Αλεξανδρεια να ζητηση την ψηφο?
    προβατα ο Αλεξανδρινος λαος?οχι ειναι η απαντηση .Οσο ηταν βουλευτης τι εκανε για την Αλεξανδρεια ?
    μονο βολευε δημ.υπαλληλους?

    • Συγγνώμη αλλά μένει στη Μελικη όλη του τη ζωή. Δεν ανήκει στον δήμο ή Μελικη ;

    • Είστε ρατιστής Κύριε/α Λίζα Σ.

  • Μιχάλη στο μέλλον πιστεύω να έχουμε και ονοματεπώνυμα εκείνων που έχουν το πάνω χέρι στο Δήμο και κάνουν κουμάντο. Εμείς Γκυρίνη είχαμε ψηφήσει για Δήμαρχο και άλλοι μα προέκυψαν. Αλλά να σου πω Μιχάλη ,δεν φταίνε οι άλλοι φταίει ο Γκυρίνης που τους έδωσε αυτά τα δικαιώματα και τα κάνανε όλα μαντάρα.

  • Τα περισσοτερα έργα που δόθηκαν στο Δήμο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ την τελευταία 10ετία+ ηταν απο χειρισμούς Χαλκιδη οταν ηταν βουλευτής! Το ξέρατε αυτο;
    Δεν μπορώ να διανοηθώ κάτι πιο εκπληκτικό απο το να ειναι Δήμαρχος (που ειναι ήδη) και να πηγαίνει στην Αθήνα η να σηκώνει το τηλέφωνο με τις γνωριμίες που εχει να διεκδικεί για το Δήμο! Παναγιώτη αναλογίσου αν εκανες κάτι για το Δήμο τα χρόνια που εισαι δήμαρχος που αν δεν ηταν ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ούτε συνδιασμό θα εκανες! Μιχάλη συνέχισε ειμαστε μαζι σου!

  • Πολλά από αυτά που ανέφερε ο κ Χαλκίδης κυκλοφορούσαν καιρό τώρα στα πηγαδάκια στα καφενεία στα ουζερί αλλά και αλλού και δεν μπορούσα να τα φανταστώ ότι ήτανε πραγματικότητα. Όταν όμως αυτά λέγονται δημόσια από άνθρωπου που το κύρος του δεν αμφισβητείται τότε σαφώς και έχουν την ανάλογη βαρύτητα.

  • ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΙΓΟΥΡΗ & ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ. Ο

  • μηπως βρε παιδια δουμε και κανενα εργο σε αυτον το δημο!!!!μονο λακουβες,σκουπιδια. ακοπα χορτα και τιποτα αλλο!!!αισχος!!!!

  • Κύριε Γκυρίνη μολις τελείωσες!

  • ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ…. ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΧΩΘΕΙ…. ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΜΕ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ…. Ε ΤΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ? Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…..ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ…. βλεπε ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ-ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟ…. καλυνηχτα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

  • ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ Κ. ΧΑΛΚΙΔΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ! ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑΣΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΚΡΥΦΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ Κ. ΓΚΥΡΙΝΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ!

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Ρ

  • Καλή επιτυχία Μιχάλη! ! Εισαι Ντόμπρος & αληθινός! Ξέρουμε πως θα μας βγάλεις ασπροπρόσωπους!

    Κατερίνα Χ.

  • Διάβαζα για τρόικα κατά διαστήματα σε διάφορες αναρτήσεις και από μέσα μου έλεγα ότι αυτά είναι φαντασίες των ανωνύμων. Σήμερα όμως άκουσα επίσημες καταγγελίες για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου. δεν ψήφησα Γκυρίνη στις εκλογές. Όμως μπορώ να καταθέσω ότι με Δήμαρχο τον Δημητριάδη τέτοιες μαγκιές από όποιον δίποτε δεν περνούσαν. Αυτοί που σήμερα κάνουν κουμάντο και ανακατεύουν τους πάντες και τα πάντα, επί Δημητριάδη δεν τολμούσα να συκώσουν ανάστημα. Δυστυχώς ο Δήμαρχος εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους .

  • Με λύπη μου έζησα και εγώ καταστάσεις αποσυντονισμού στην Διοίκηση του Δήμου. Είναι φοβερό πως για να πάρεις έναν κάδο πρέπει να πας από τον Άννα στον Καϊάφα!! Για να πάρω λίγα πολύ λιγα κιλά χρώματος πέρασα από ιερά εξέταση. Και αυτό ξέρετε γιατί? Γιατί δεν ήμουν ψηφοφόρος του Δημάρχου. Ντροπή.

  • Μια χαμένη θητεία τις Δημοτικής Αρχής. Άνθρωποι χωρίς όραμα και χωρίς καμία πρωτοβουλία τα έχουν αφήσει όλα στον αυτόματο πιλότο.Το Δήμαρχο τον βλέπουμε στις παρελάσεις στις γουρονοχαρές, στις περιφορές των εικόνων. Φρονώ πως ήτανε μια λάθος επιλογή που όμως είναι σε βάρος των πολιτών. Είναι καιρός να φύγουν. Αρκετά με τα καμώματα τους.

  • Μας λέει οτι αυτός εν ολίγοις έστησε το ψηφοδέλτιο του Γκυρινη δηλ εχει Κ αυτός μερίδα ευθύνης για την ανικανότητα της δημοτικής αρχης.Ποιος μας λέει οτι δεν θά ξανακάνει το ίδιο;Θελει να γίνει ο σωτήρας της Αλεξανδρειας;Ποιος ειναι ο μπατμαν που θα σώσει την Γκοθαμ σιτι;Ελεος

  • κ.μιχαλη μαζι σου ολοι οι ρουμλουκιωτες!!!!

  • Με ανακούφιση άκουσα την απόφαση του κ Χαλκίδη να διεκδίκηση την Διοίκηση του Δήμου. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχει μια πολύ επιτυχημένη θητεία . Εντύπωση μου έκανε η τοποθέτηση του για τους εν δυνάμει υποψηφίους για το αξίωμα του Δημάρχου. Θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι φιλόδοξοι και αυτό είναι καλό, αρκεί αυτό να μην μένει στα λόγια να ξεκαθαρίσουν την θέση τους Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

  • Τα πραγματα πηραν το δρομο τους απο ο,τι φαινεται! Θα ευχομουνα να γινουν εκλογες αυριο κιολας για να αποχωρησει αυτος ο ανθρωπος απο το Δημο μας! Γκυρινη συγχωρεσε με που γινομαι σκληρος αλλα φανηκες πολυ υποδεεστερος των περιστασεων! Δεν διοίκησες ποτε, αλλοι/αλλες διοικησαν! Οφείλεις να λογοδοτησεις & να μην βαλεις υποψηφιοτητα!

  • Εχω μια πληροφορια να μεταφερω! Καποιον τον επαιρναν τηλεφωνο για τις βροχες και απαντησε ”Εγω ειμαι στα γουστα”

    Καποτε φορουσε τις μποτες τωρα ειναι στα γουστα!!! Καλαααααα!!!

  • Να ανοιξουμε σαμπανιες για το μεγαλο γεγονος του αιώνα!!!! Ερχεται ο Χαλκιδης ο σωτηρας μας!!! Θα αλλαξει ο τοπος! Θα φερει και θαλασσα στην Αλεξανδρεια!!! Χαλκιδη παρε τη συνταξη σου και κατσε στη γωνια σε χορτασαμε!!!

  • Διάβασα και ένα πολύ καλό ακόμη. Το πολιτικό ανάστημα του Χαλκίδη είναι τα Ιμαλάια και του Γκυρίνη ο λόφος τις Τριλοφιάς!!!! Ενώ κάποιο άλλο blog είδε τον Χαλκίδη αγχωμένο!!!!! Γιατρέ τρέχααααααααααααααααα

  • Φιλε συγνωμη για τους προεδρους των νομικων λεω.κεδα υδρευση καπη.οχι τους προεδρους χωριων .οκ

  • Να αφιερώσω ένα λαϊκό άσμα στο Δήμαρχο του Στράτου Διονυσίου. ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΟΡΤΙΟ. Εξαιρετικά αφιερωμένο.

  • Γκυρινη πάρε Τον Χάρη και κλάψτε μαζί

  • kala

  • ΓΚΥΡΙΝΗΣ +ΤΡΟΙΚΑ ΤΕ-ΛΟΣ

  • αυτος που ψηφιζε μνημονια και σκληρα μετρα που τα πληρωνουμε τωρα.τον θελετε και δημαρχο να κλεισει την καριερα ως ενας μνημονιακος βουλευτης κατα των ελληνων και τις χωρας.τετοιοι σας αξι<ουν προβαταα.τρεξτε απο πισω.απο τον μιχαλακη .

    • Δεν ψήφισε ούτε ενα μνημόνιο ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ! Καλημέρα!

  • Τρατζικ

  • KASTE EKI POU ISE RE MIXALI KAI ASE TON DHMO APO SOTIRES XORTASAME

  • Παραμιλάνε τα παπαγαλάκια του Γκυρίνη. Καταλαβαίνουν ότι έρχεται το τέλος τους και το Δημαρχείο θα είναι για όλους και όχι για μερικούς. Επίσης θα κοπούν και οι με τους στο γραφείο του Προέδρου. Έτσι για να καταλαβαινόμαστε!!

  • ΤΩΡΑ!!!!! Ήρθε η ώρα να μάθουμε: Τους πραγματικούς λόγους που παραιτήθηκε ο Νίκος Αλεξόπουλος χωρίς περιστροφές και στρογγυλέματα. ΤΩΡΑ!!! Πρέπει να μάθουμε τους πραγματικούς λόγους που συστηματικά παραγκωνίστηκε , ο Κώστας Ναλμπάντης. Ποιοι παρεμφαίνανε στις αρμοδιότητες του, και με ποια ιδιότητα? Ποιοι είναι αυτοί που μπήκαν πάνω από το Δήμαρχο με την ανοχή του Δημάρχου? ΤΩΡΑ να ξεκαθαρίσει ο τοπίο!!!! Τώρα να αρχίσουν οι αποκαλύψεις!!!

  • μηπωσ ωα βαλει υποψηφιοτητα και ο καρανικασ για δημαρχοσ.

  • Εγώ πάλι επειδή ακούω Παπακωνσταντίνο αφιερώνω στον Γκυρίνη το τραγούδι αυτό. Τα χάλια μου – τα χάλια μου τα βλέπω στα κανάλια μου.

  • Πάνο , βάλε στο ψηφοδέλτιο σου δύο άτομα. Έναν πολιτικό επιστήμονα, και έναν φοιτητή τις ιταλικής φιλολογίας, και βούρ για την κομμένη γέφυρα στο Νισέλη.

  • ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ!!!

  • Δεν άργησε να φανεί η άλλη όψη του Γκυρίνη! Ξεκίνησε φοβισμένος, ντροπαλός ταπεινός, και κατέληξε να είναι αλαζόνας! Δεν έχω κάτι εναντίον του, αν και τον ψήφισα τώρα πια όμως αποκλείεται, όπως και εκατοντάδες συνδημότες που εχουν παράπονα! Ο Χαλκίδης είναι ψημένος, πέρασε απο το στάδιο του Δημάρχου και από Βουλευτής, και συνεπώς φαντάζομαι δεν μπορεί να του υποδείξει κάποιος πως να κινηθεί ή μετά από τόση εμπειρία να πάρουν τα μυαλά του αέρα! Δεν επρεπε ο κοσμος της Αλεξάνδρειας να εκλέξει έναν δημαρχο οπως το Γκυρινη χωρις ικανοτητες! Απλα σκεφτομαι και αναρωτιεμαι, οκ, ικανοτητες μπορει να μην εχει, αλλα αν καποιος εχει θεληση μπορει να υλοποιησει & καποια πραγματα! ο Γκυρινης τελικα ουτε τις ικανοτητες ειχε ουτε τη θεληση να δουλεψει για το Δημο. Αυτο ξεχασε, πως το να εισαι Δημαρχος δεν ειναι απλα πηγαινω εξω, πινω τσιπουρα, παω στην εκκλησια και στις γουρουνοχαρες! Ειναι λειτουργημα, απαιτει έργο! Ειμαστε και εμεις ομως συνυπευθυνοι που τους αφηνουμε να αλωνιζουνε! Πρεπει να επελθει η αλλαγη συντομα ομως! Ελπιζω κ. Χαλκιδη να εισαι αξιος των συνθηκων οπως εχεις αποδειξει πολλα χρονια τωρα! Καλη επιτυχια!

  • Μπαμπη γυρνα η εστω τηλεφωνααα..

  • Χαιρετίζω τον άσωτο υιό της πολιτικής του Νομού. Χαίρομαι πολύ για αυτήν την εξέλιξη διότι ήρθε η ώρα να θυμηθεί και να μάθει ο λαός της Ημαθίας και κυρίως της πατρίδας μου της Μελίκης το πραγματικά ασήμαντο μηδαμινό πολιτικό έργο που άφησε στον τόπο ο πρώην βουλευτής και Δήμαρχος. Διότι κάποιοι νομίζουν πως τρώμε σανό και ως άλλοι Τσίπρες έρχονται ως άφθαρτοι και επιτυχημένοι να διεκδικήσουν εκ νέου Δημόσιο αξίωμα. Αυτήν την φορά ο Λαός της Αλεξάνδρειας δεν θα την πατήσει τόσο εύκολα ενώ και ο νυν Δήμαρχος θα κριθεί από το έργο του.

  • Μια από τα ίδια και μάλλον χειρότερα, μόνος σε καφετέρια μπροστά από την πόρτα της τουαλέτας. Αν βγάλουμε αυτόν Δήμαρχο τελειώσαμε συμπολίτες για άλλα 5 χρόνια. Οι πολιτικοί του χθες καλό θα ήταν να μείνουν συνταξιούχοι.

  • Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.

  • Στο δημο Μελικης ο Μ,Χαλκιδης εκανε μεγαλο εργο!!!Αγροτικους δρομους.αιθουσες πολλαπλων χρησεων αντιπλυμμυρικα εργα-τσιμενταυλακες.πεζοδρομια,πλατειες ,παιδικες χαρες,αρδευτικα εργα,περιφραξεις νεκροταφειων!!!ελατε να τα δειτε!!!!για αυτο και κοσμος τον τιμουσε με τη ψηφο του!!!Μιχαλη ελπιζουμε να δουμε και κανενα εργο και στον ενιαιο δημο Αλεξανδρειας!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *