ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αποκλειστικό: Τι απαντάει ο Μιχάλης Χαλκίδης στα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Σάκη Κούγκα στον συνδυασμό του

Αποκλειστικό: Τι απαντάει ο Μιχάλης Χαλκίδης στα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Σάκη Κούγκα στον συνδυασμό του

Απάντηση σχετικά με τα δημοσιεύματα και το ρεπορτάζ του Ράδιο ΑVENA και ΠΕΛΛΑ τηλεόρασης ζητήσαμε από τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας Μιχάλη Χαλκίδη.

Συγκεκριμένα τον συναντήσαμε σήμερα Πέμπτη και του ζητήσαμε την άποψή του για το θέμα το οποίο έβγαλε στον αέρα το Ράδιο ΑVENA 97,7 αλλά και η ΠΕΛΛΑ τηλεόραση μέσω του Τάσου Καμπάνη και αναφερόταν στο γεγονός πως ο Σάκης Κούγκας σε συζήτηση με τον συνεργάτη του ραδιοφωνικού σταθμού Στέλιο Κουρνιάκο, εξέφρασε την άποψη πως δεν αποκλείει το γεγονός να είναι υποψήφιος στον συνδυασμό του κ. Χαλκίδη στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο Μιχάλης Χαλκίδης μιλώντας στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς είπε τα εξής: 

“Όπως έχω δηλώσει στη συνέντευξη που παραχώρησα πριν από λίγες βδομάδες στο ξενοδοχείο ΜΑΝΘΟΣ, απηύθυνα κάλεσμα γενικής συστράτευσης με σκοπό να βγει ο δήμος Αλεξάνδρειας από την μιζέρια στην οποία έχει επέλθει. Το κάλεσμα ήταν προς όλες τις κατευθύνσεις και προς όλα τα κόμματα. Ο Σάκης Κούγκας είναι ένα πετυχημένο στέλεχος του κόμματος στο οποίο είναι μέλος όπως επίσης έμπειρος και πετυχημένος τόσο στον ΤΟΕΒ όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση όλα τα χρόνια. Προσωπικά θεωρώ πως θα είναι τιμή για τον συνδυασμό μας το 2019 να συμμετέχει σε αυτόν ο Σάκη Κούγκας”. 

14 Comments

  • Θα είναι μια πολύ αξιόλογη υποψηφιότητα . Με την εμπειρία τόσων ετών και την εργατικότητα που διακρίνει τον Σάκη Κούγκα θα είναι πολύ χρήσιμος και για την λειτουργία του Δήμου, αλλά και χρήσιμος για τον πολίτη.

  • ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΚΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΗ

  • Τουλάχιστον θα υπάρχει ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει ελληνικά γιατί οι σημερινοί καταλαβαίνουν μόνο κορακίστικα.

  • Βρε αγάπη για τον Σακη Κουγκα από τους fans του κυρίου Μιχάλη Χαλκιδη!!!!

  • Περίεργες αλλά θετικές εξελίξεις φαίνετε ότι όλοι κατάλαβαν ότι ο δήμος μας έχει πάρει τον κατήφορο.

  • Σάκη Μιχάλη είμαστε μαζί σας.

  • Ο Κούγκας ποτέ δεν ήτανε στο πλευρό του Χαλκίδη πολιτικά για να φτάσει να συμπορευτεί μαζί του κατάλαβε ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

  • Αέρες αέρες να φύγουν οι χολέρεσ

  • περσινά ξινά σταφύλια .Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω και νουν νοείν νοείτω.

  • Να συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση για προσφορά και να ξέρουν να διεκδικούν. Το 2019 έως το 2024 θα είναι η τελευταία ευκαιρία για μπούμε σε προγράμματα τις ευρωπαϊκής ένωσης αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε ώριμες μελέτες και για να γίνει αυτό θέλει δουλειά δεν θέλει τσιπουράδικα

  • ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

  • Πολλούς θα δυσαρεστήσει αυτή η εξέλιξη ειδικά από την πλευρά γκυρίνη που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει γιατί νομίζει πως όλα γίνονται με τα λεφτά που λένε και διαλαλούν ορισμένοι σύμβουλοι του. Εκείνο που δεν κατάλαβε είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια και ένας από αυτούς είναι και ο σάκης

  • ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΥΓΚΑ ΧΑΛΚΙΔΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ?ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟ ΠΙΣΩ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ.ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΓΚΑΣ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΓΚΑΣ.ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ?

  • ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *